Mooi product
Er zat een rubberen strip los. Deze is netjes op zaterdag weer hersteld.
Originele beoordeling
er zat nog een stuk rubber los aan de binnenkant van de ruit dat je zo naar beneden kon drukken, nog geen regen gehad maar hoop dat het dicht is
De eigenaar van 123RUIT in Nijverdal heeft mij zeer snel kunnen helpen. Dit was erg prettig. Binnen het uur was de voorruit geplaatst.
Correcte man en leverd net werk
123Ruit ligt niet naast de deur wanneer je uit Deventer komt. Echter, wel de verplichte reparateur vanuit de lease maatschappij. Over de service van 123 heb ik niets te klagen, die is uitstekend. Nog lekker zitten werken in het kantoortje
alles goed zelfs de koffie
Ik ben netjes gebeld voor een afspraak op een tijdstip dat prettig voor ons was. Bij aankomst direct geholpen en voorzien van goede koffie. Snel, vakkundig geholpen en alles perfect schoon gemaakt. Zal dit ook aan kennissen asnbevelen.
Perfect afgehandeld vanaf moment van afspraak maken tot ik weer kon wegrijden.
Netjes en snel geholpen.
Uitstekende service
Zie boven
Netjes ontvangen, was nog met een ruit van een andere klant bezig. Koffie aangeboden gekregen. En vervolgens alle aandacht voor onze ruit. Netjes werken en geen haast. Hoop het niet, maar mocht het nodig zijn ga ik graag weer na terug. Mvg Berrie Bunt
Afhandeling naar wens verlopen, voorruit is vakkundig geplaatst.
Snelle reactie en goede service tijdens het plaatsen van de ruit
goede ervaring. Goede en snelle service.
Top service
Gied
Doen wat ze zeggen.
Nadat ik een grote barst in de voorruit van onze Aygo ontdekte direct gebeld, na korte uitleg doorverbonden, afspraak gemaakt en super snel en vakkundig geholpen! Kortom perfect allemaal!
Onze bedrijfsauto is voorzien van een nieuwe voorruit. We werden netjes en snel geholpen.
Snelle service
Schade was in 1 e instantie beoordeeld ( door mijzelf) dat het plaatselijk gerepareerd kon worden. Advies Autoglas team om toch voor een nieuwe ruit te kiezen . Ster in ruit was te groot voor plaatselijke reparatie en zat op ooghoogte van de bestuurders plek. Er was mij niet bekend dat het eigen risico € 150.- bedroeg.
Bijna alles was naar wens, alleen waren veel te laat op de afgesproken tijd.
Beste Marjan, Bedankt voor de beoordeling! Jammer dat u 1 ster gegeven heeft voor de bereikbaarheid. Om onze dienstverlening te verbeteren nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Groeten, Ines
PrPrima service top gedaan
Energiestraat 23 02
7442 DA Nijverdal
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).