Meedenkend, menselijk,super vriendelijk. Robbie maakt altijd tijd en je rijdt met een zeer goed en fijn gevoel weer weg. Ben al jaren een zeer tevreden klant.
Goeie snelle service. Erg vriendelijk en prijs/ kwaliteit helemaal prima!
Ad Hoc auto 's ochtends af mogen geven, leenauto meegekregen om naar mijn werk te gaan, auto overdag in orde gemaakt, einde dag weer omgewisseld en naar huis toe gereden, alles wederom tip top in orde! Rob en HDR Team, wederom bedankt voor het enorm snelle schakelen en de snelle en goede service!
Prima ervaring, Ik ben hier al een langere tijd klant zowel met mijn privé auto's als zakelijk. Meedenkend, vriendelijk en onwijs vakkundig. Echt een fijn en vertrouwd adres om je auto weer goed en vertrouwd de weg op te kunnen laten gaan.
Vriendelijke mensen met luisterend oor
Prima geholpen aardige vakmensen
Vriendelijk, snel en vakkundig.
Wat ik zeg goed bedrijf denken in oplossingen
Staan altijd klaar zelfs als het tussendoor is . Altijd bereikbaar Altijd correct en netjes. Super service
Een garagebedrijf waar de klant op één staat. Niet omdat het eens verzonnen is maar omdat het authentiek de persoonlijkheid is van de eigenaar en zijn medewerkers. Een hypermodern garagebedrijf met de ouderwetse normen en waarden. Vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar. Een genot om zo een garage in je woonplaats te mogen hebben!
Supergoede kwaliteit en vriendelijke monteurs
Een gebroken kabel om de motorkap mee te openen vervangen is in twee instanties uitgevoerd.
Ze staan altijd voor je klaar!
Goed geholpen en van eerlijk advies voorzien.
Wij laten als autobedrijf onze auto's APK keuren en dat is altijd snel en goed geregeld. Komen ook altijd hun afspraken na. Goede service en vriendelijk personeel. Toppie!!
Voor de eerste keer bij hdr geweest,mankement was zo gepiept,vriendelijke baas en goed personeel!
Ik kon snel terecht en werd uitstekend geholpen. De vriendelijke monteurs waren heel behulpzaam.
Altijd goed en vriendelijk.
Een goed bedrijf die van auto’s weet
Altijd een oplossing.
in al mijn contacten met hdr carcenter, en dat waren er de afgelopen jaren nog al wat, ben ik altijd uitstekend geholpen en op een heel vriendelijke manier. Er werd altijd alles gedaan om problemen te verhelpen, lukte dat niet helemaal dan bleef men zoeken naar andere mogelijkheden zonder de prijs op te schroeven. Ik ben zeer tevreden hoe dat men hier de klanten en de klachten behandeld en zou iedereen aan willen raden met dit team contact op te nemen bij problemen met de auto.
Ik ga al jaren hier naartoe en het is daar super enwordt altijd eerlijk behandeld
Goeie service en vakbekwaamheid
Grote beurt met APK volgens afspraak goed afgewerkt.