Gewoon goed zoals het moet zijn.

Fijne mensen in een professioneel bedrijf.

Uitstekende service en personeel

Snelle en kwalitatieve hulp.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Professioneel gedaan, zonder problemen.

Ik kom daar al lange tijd met verschillende auto's en ik heb nooit problemen gehad.

Gewoon goed

De klantenservice is prima na verloop van jaren gaat het toch naar de duren kant jammer maar als er een spoedje er bij komt hebben ze het zo geflikt bedankt nog

fijne service

Onze ford camper is weer APK goedgekeurd, goed werk geleverd "gewoon zoals t hoort".

Netjes, deskundig en klantvriendelijk

Netjes, deskundig en klantvriendelijk

Alles snel gedaan

Vriendelijke mensen. Snelle APK

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zij hebben mijn vertrouwen.

Zie 1 ste zin.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vakkundig en snel uitgevoerde reparatie.

Bij onze camper moest een "zeldzame" koppeling voor de fietsendrager worden gevonden. Geadviseerd werd echter de hele stekkerdoos te vervangen, die bleek idd in slechte staat. Toen tijdens de reparatie een ander euvel(tje) werd ontdekt is daarover direct gebeld en samen besloten hoe daarmee om te gaan. En dus nu, met minder snoeren en koppelingen dan gedacht en dus minder kans op klachten, weer zeer tevreden en snel onderweg.

Accu-probleem goed opgelost.

Over de service van A3 Jacobs ben ik zeer tevreden.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijke en Eerlijke mensen!

Een super fijne garage waar ik al jaren kom. Ze zijn vriendelijk en eerlijk. Geen onverwachte hoge en onnodige kosten. Ik ben super tevreden.

Teleurstellende reparatie airco.

Na een prijzige reparatie 8 maanden geleden, vond ik het bedrag na een 2e reparatie van €470,- erg fors. Al zou hier een korting vanaf zijn gegaan. Kreeg de auto terug vol vet en vingervlekken ivm demonteren voorbumper. Hierbij zijn helaas meerdere krassen ontstaan. Ik was de auto bijna wekelijks met de hand, dus ben er 98% zeker van dat dit hier is ontstaan. Verder wil ik er niet teveel poespas over maken, maar vind het zeer betreurenswaardig na zo'n dure rekeningen.

Weer prima geholpen

Mijn camper moest voor een kleine reparatie naar de garage. Toen ik aangaf dat ik een weinig water verloor is aangegeven dat er toch gekeken zou worden. Resultaat een klein lek in de radiator. Advies vervangen mede gezien ik binnen drie dagen een grote reis ga maken. Ondanks niet ingeplande uren om de radiator te vervangen is het gelet op de korte tijd tot vertrek vakantie, toch uitgevoerd. Applaus voor de geboden service.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Super,fijne garage

Het is een fijne garage. Ze doen de auto in overleg met de klant goed onderhouden. Dus toppie

Goed!

Goed. Snel en vakkundig geholpen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Top garage met deskundige mensen

Adri zorgt voor een prettige sfeer en helpt altijd. Ook normale kosten.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima werk en geen onzin rekeningen/werkzaamheden

Dit is een garagebedrijf naar mijn hart, ze doen geen onnodige werkzaamheden en doen die binnen het gestelde bedrag. Echt een aanrader!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik ga nooit meer weg bij deze garage!

Geweldige service,vriendelijke mensen, denken mee. En zoals beschreven,ik ga nooit meer ergens anders heen. Misschien niet de goedkoopste, wel de beste. Andere garages in etten leur kunnen hier nog wat van leren...zoals m.g.

Vriendeljk en betrouwbaar

Recent overgestapt naar garage Jacobs van een grote onpersoonlijke (landelijke) speler waar de klant niet centraal staat. Eerste ervaringen zijn heel positief!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Bieden kwaliteit voor een redelijke prijs!

Altijd een vriendelijk ontvangst.

Woord is woord

Komen hun afspraken goed na. Voor een redelijke prijs. Ik kom er graag.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijk geholpen en mocht mee kijken tijdens de keuring.

Super Service

Gewoon klantvriendelijk zoals het hoort.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Snel geholpen. Spontaan probleem, stonden gelijk klaar om te helpen!

Goeie service! Vakmensen.

Meedenken ook preventief

Hier wordt vanuit de klant gedacht preventie op vervangingen worden overlegd en tot tevredenheid opgelost.

Over Autovakmeester