Super bijscholing gehad van zeer bekwame instructeur/docent Jacco, door eigen fout bijna datum gemist, door het meedenkend vermogen bij van der Bilt alles toch optijd binnen, Chapau
Voordat ik bij Koos kwam zat ik ergens anders, en dat heeft mij geen goede ervaring gegeven. Ik verloor mijn vertrouwen in rijscholen en rij-instructeurs, maar Esam heeft het vertrouwen terug gewonnen. Hij heeft mij goed opgeleid en ik heb het aan hem te danken dat ik in 1 keer ben geslaagd. Top!!!
Erg fijne rij instructrice Goede monderlingse uitleg En fijne communicatie
Zoek niet verder want dit is een bijzonder goede rijschool. Samen met Esam een zeer deskundige en gezellige lesperiode doorgemaakt. Tel hier zeer voordelige tarieven bij op en je hebt voor je het weet een rijbewijs. Bedankt Koos van der Bilt, en Esam in het bijzonder.
Heel professioneel en betrouwbaar
Goede rijschool
Prima, geen op of aanmerkingen
Hele goeie les gehad van sharita echt een goeie rijinstructrice
Echt een goeie verkeersschool
op zaterdag ept voor code 95 gevolgd bij securcash gegeven door geert van der sluis leuke dag gehad. leerzaam en gelachen. mvg, s.vitale
Zaterdag 18 Mei 2019 heb ik een dag training voor EPT gehad en het geldt ook voor Code 95.
Leerzaam, gezellig, top.
Onlangs een WRM bijscholing gehad. Erg prettig sfeer. Jac (docent) is heel vriendelijk maar vooral ook vakkundig! Zeker een aanrader!
Echt vriendelijk. Goed ervaren
Ervaren, goed, simpel, dirkt en vriendelijk
Heel veel nieuwe kennis opgedaan tijdens de 3 dagen bijscholing. Jacco is een erg kundige persoon die er alles aan doet om het beste te geven. Zeker een aanrader!
Zeker van geleerd Jacco is zeker kundig is zijn vak ik ben hiervoor ook gekomen kort daarna ook weer om hem voor 10 jaar te verlengen. Leuke lessen gezellig en ik voel me er echt thuis bij.
Fijne instructeur, instructie, locatie. Kortom, top!
prettige sfeer , leuke uit leg
Was een leerzame dag, veel geleerd en gelachen met elkaar, leuke instructeur
Thurledeweg 113
3044ER Rotterdam