Perfecte rijschool plus instructeur

Met Esam als instructeur heb ik in een (zeer) korte tijd mijn E achter B rijbewijs gehaald. Ik heb de rijschool, maar met name Esam, als erg prettig ervaren. Korte lijnen, werd snel geholpen en het examen bij het cbr planden zij in en werd dus volledig voor mij uit handen genomen! Esam heeft echt kundig en op een prettige manier mij begeleid naar mijn rijbewijs. Ik zou iedereen Esam aanraden, hij stelt je op je gemak, is makkelijk in contact en in de omgang! Nogmaals dank!!

Een ervaring om nooit te vergeten!

Ik heb het vanaf dag 1 nooit onderschat... Personen wie durven te zeggen dat halen we gewoon eventjes die wens ik erg veel succes dan maar dat later.. Heb veel mensen gesproken wie al reeds hun papieren hadden en eigenlijk vertelde ze me allemaal precies hetzelfde verhaal... Misbruik je vooroverbouw!! Als je dat spelletje door heb mag je zeggen dat je op een bus kan rijden.. Nou ik heb het geweten...heeft me dertig uren gekost om dit eindelijk door te hebben met grote dank aan instructeur Wim en Essam. Niks tegen Wim zijn ervaringen waar ik heel veel aan gehad heb maar Essam heeft me echt mijn de doorheen gesleept deze laatste uurtjes.. Wat heeft deze man een geduld mijn diepe respect naar deze instructeur!! Ook nog eens zijn alle eerste bus leerling!! Vanmorgen waren we super trots!! Kan het niet genoeg zeggen: Essam bedankt voor alles!! En hoop oprecht dat je nog heel veel leerlingen mag opleiden. Wil iedereen bedanken van deze mooie familie waar iedereen keihard samenwerkt naar een mooi eindproduct. We houden contact!! Grt Jozef

In één keer geslaagd dankzij een goede rijinstructeur!

Ik ben via de broer van Esam terecht gekomen bij Koos van der Bilt. Esam heeft mij het afgelopen halfjaar zeer goed begeleid, waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen. Ik moest afrijden in Zoetermeer. Een stad waar ik nog nooit was geweest. Vandaar dat ik met Esam meerdere keren in Zoetermeer heb gereden op mogelijke examenroutes. Dit heeft mij enorm geholpen, want het verkeer in Zoetermeer is anders vergeleken met Rotterdam. Al met al heb ik mijn praktijkexamen in één keer gehaald dankzij een goede rijinstructeur.

Ik volg sinds kort de cursus voor bromfiets theorie AM, ik merk dat ik er veel aan heb en het ondanks mijn beperking goed kan volgen. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en dat maakt het erg prettig.

Een mooie leerweg naar mijn rijbewijs

Ik kreeg les van Esam voor mijn rijbewijs B. Ik heb deze rijlessen goed ervaren. Alles is mijn duidelijk in stappen aangeleerd en de lessen verliepen zeer positief. Ik ben blij met het resultaat.

100% slagingsgarantie

I had Rajshree as a theory teacher, she helped me out with all my doubts and questions and I passed at 1st attempt. Esam was my practice teacher. He was friendly, calm and patient but, at the same time, very clear and precise on his directions and recommendations. I really had a good time while learning and I also passed at 1st attempt. Off course I highly recommend the school.

Uitstekend / Aanrader

Heb mijn eerste bijscholing naar 5 jaar gehad. - Coaching & Feedback De les geef meerwaarde aan je kennis en je kunt het ook een opfris bijscholing noemen. Interactie is er voldoende in een les waardoor je zo door je dagdelen ben. Docent heeft veel kennis en geeft handvatten en inzichten om nog beter je lessen te voorbereiden. Er worden genoeg concreet voorbeelden gegeven. Docent verteld ook zijn of haar ervaring en. Daarnaast is er genoeg ruimte voor vragen. Humor zit er ook in. Ik zal zeker Koos vd Bilt aanraden voor je bijscholing!

Geweldig dat dit nu ook via een webinair kan

Elk nadeel heeft een voordeel. Door de corona konden er geen cursussen op locatie meer gegeven worden en eigenlijk door "nood breekt wet" werd het toegestaan om via webinars de WRM bijscholingscursussen te volgen. Wat mij betreft mogen ze dit er in houden. - Het is goedkoper. - Je hebt geen reistijd. (Scheelt ook weer file en co2 uitstoot) - Je zit lekker in je eigen omgeving (ik vind het niet altijd fijn als je noodgedwongen met een aantal mensen in een ruimte moet verblijven) - Nu in de coronatijd was het mooi dat de tijd dan toch benut werd. Straks als we weer kunnen gaan werken is het eigenlijk zonde om daar weer een vrije dag te voor moeten nemen, want geen werk is geen geld. In de toekomst onder normale omstandigheden zou dit naar mijn idee ook goed van pas kunnen komen want na de cursus zou ik nu nog een aantal leerlingen kunnen bedienen. En het is voor IBKI denk ik ook op deze manier veel beter allemaal te controleren. Dus wat mij betreft mag dat tijdelijke er af en mag dit voor mij een standaard gaan worden.

Meer dan prima

Heb onlangs online een WRM bijscholingscursus gevolgd, Ik heb het als zeer prettig ervaren, relaxed. voor mij was het zeker aanleiding om er nogmaals een te gaan volgen. Kleine tip: Op de website zou het iets makkelijker te vinden moeten zijn, het kan eenvoudiger.

Fijne stagebegeleiding

Fijn om contact te hebben met Sadhana en te bespreken hoe wij het beste de opdrachten kunnen maken. Leuk om dit zo wekelijks te doen.

Zo ga je die WRM bijscholing nog leuk vinden ook...

Hoppa, vandaag weer een WRM bijscholing gedaan bij Jacco, dat was best wel weer een leuke dag, en ik mag als bonus mijn laatste 2 dagdelen voor deze 5-jaar periode wegstrepen. Samengevat: goed, professioneel en op een leuke manier gebracht. Jacco en co hartstikke bedankt.

Vrijdag 2e dag WRM online: weer een succes

Vandaag Coaching en Feedback gevolgd bij Jacco. Weer een succes en heerlijke situatie zo online! Thanks voor de fijne les.

Super bijscholing

Ik heb het super ervaren lekker vanuit huis top instructies.

BETE BESTAAT NIET

Heel duidelijk vertellen met een verhaal die in je hoofd blijven hangen.

Leuk en zeker leerzaam

Het is gewoon aan te raden:))

Aanrader

WRM bijscholing gevolgd via online webinar. In deze corona crisis heeft verkeersschool Koos van der Bilt toch een hele ruime keuze kwa online webinars (Via zoom). Fijn dat ik op deze manier de bijscholing heb kunnen volgen en ik raad het iedereen aan. Nogmaals bedankt en tot de volgende.

16-4 en 17-4 twee bijscholingen gevolgd en deze als zeer prettig ervaren. Ook is het heerlijk om dit thuis via de laptop te mogen bijwonen. Systeem werkt prima. Hoop dat dit in de toekomst zo zal blijven!!! Hartstikke bedankt, Gr, Nick van Asselen.

De online cursus is echt fantastisch!

de online cursus via Zoom voor de bijscholing voor IBKI is een heel slim en goed idee

Dagje WRM bijscholing online is helemaal top geregeld en leuk!

Vandaag mijn WRM bijscholing gevolgd, RVV. Docent Sjaak doet het prima, luchtig maar toch voldoende diepgang. Een echte aanrader!

Zeer uitstekende online bijscholing

Keep up the good work!

Uitstekende opleidingen

Enkele maanden terug heb ik mijn WRM bijscholing gevolgd bij Verkeersschool Koos van der Bilt. İk heb toen voor het eerst kennisgemaakt met deze opleider. İk heb erg leerzame lessen en bijscholing gehad waardoor ik voor beide onderdelen in 1 keer ben geslaagd. Ook heb ik tijdens mijn theorielessen heel veel dingen bijgeleerd. Dit is voor mij een reden geweest om opnieuw te beginnen met de bijscholing voor de nieuwe ronde. İn verband met de Corona is overal op de wereld overgestapt op digitale lesgeving. Gelukkig zijn de lessen van Verkeersschool Koos van der Bilt ook verdergegaan, ook in digitale vorm. İk moet toegevend dat de kwaliteit zoals verwacht is: perfecte begeleiding en zeer informatieve lessen. Kort gezegd gaat alles zoals gewend bij Van der Bilt verder in de vertrouwde manier en altijd gezellige sfeer. Als je een goede opleider nodig hebt ben je bij Verkeersschool Koos van der Bilt op het juiste adres! Ik wil hierbij iedereen nogmaals heel erg bedanken voor alle hulp en moeite! Met vriendelijke groet, Ramazan

top!!

afgelopen zaterdag bijscholing gehad via webinar. zeer prettig verlopen en weer een hoop bijgeleerd. dank u rajshree

Super ervaring

Zeer vakkundige personeel, en een hoop weer opgefrist en bijgeleerd

Goed stagebedrijf

De actuele situatie rondom het COVID-19 virus in de maatschappij omschrijft de uitzonderlijke situatie waarin wij als stagiairs tòch kunnen worden uitgedaagd om mee te denken.

Duidelijk en simpel

Uitstekende digitale cursus RVV gehad vandaag.

Thurledeweg 113

3044ER Rotterdam