Heel fijn!

Ik was al een tijdje bezig voor mijn rijbewijs en maakte mijzelf snel druk ook vanwege de druk om eindelijk mijn rijbewijs te halen. Ik wou graag afrijden in de stad, gezien ik in een dorp woon wou ik ook de ervaring te kunnen rijden in een drukkere stad. Vaak voelde ik mij niet op mijn gemak of opgejaagd door veel rijscholen maar dankzij Kim werd ik rustig, gecontroleerd en kon ik de vertrouwen in mijzelf echt terug vinden. Ik mag dan nu eindelijk na een lange tijd ook zeggen dat ik geslaagd ben voor mijn rijbewijs! Bedankt Kim!! Ik hoop dat veel andere mensen rijlessen mogen ervaren zoals ik dit ervaren heb. Talitha

Leuk en leerzaam

Ik heb binnen 4 maanden mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Dit heb ik allemaal te danken aan mijn instructeur Dries. Hij is niet alleen leerzaam, maar ook nog eens heel gezellig. Dries maakte mijn lessen zo leuk dat ik altijd ernaar uit keek om weer te lessen. Zijn tips zijn goed en hij stampt alle stappen van het rijden er mooi in. Dries is een erg goede instructeur.

Super fijn gelest met Awhienash, rijbewijs in 1 X gehaald!

Ongeveer een jaartje gelest met Awhienash. Geeft super goede, duidelijke informatie. Ziet wat er mis gaat/beter kan en speelt daarop in. Fijne sfeer in de auto! Serieus maar met ruimte voor een grapje. Heel erg bedankt!

Rijbewijs B met Awhienash in 1X gehaald!

Bijna een jaar lang intens gelest met Awhienash. Heel blij met het resultaat. Ook, super blij met het hele pakket trouwens. Van een onzeker begin naar een TussenTijdseToets en vandaaruit is er gebouwd naar een zelfvertrouwde bestuurder. Dit is mede mogelijk gemaakt door Awhienash. Super trots!

Duidelijke uitleg

Vandaag in een keer afgereden met de motor; lessen gedaan bij Elder. Is een hele fijne kerel: laidback en rustig, maar wel duidelijk en zegt waar het op staat.

Prima rijschool!

Motor rijlessen bij Elder gevolgd. In 1 x geslaagd en hoge betrokkenheid van de instructeur! Zeker aan te raden. Neem vooral genoeg lessen en overschat jezelf niet!

GEWELDIG

Ben in 1x geslaagd. Leuke rijlessen met leuke ervaringen!

Ik heb de les bij Awhienash als zeer prettig ervaren. Hij was geduldig en gaf goede feedback!

Prettige rijschool

Organisatie zat goed in elkaar. Ondanks de vrij lange wachtrij aan de telefoon, werd ik altijd goed geholpen. De rijlessen heb ik als prettig ervaren: constructieve feedback en vlot.

Fijne rijschool!

Gisteren geslaagd voor mijn rijbewijs! De rijlessen die ik gevolgd heb bij Awhienash heb ik als erg prettig ervaren. Awhienash is rustig en neemt de tijd om alles goed uit te leggen, al mijn vragen te beantwoorden, en mij vertrouwen te geven in de auto. Ik heb mijn rijlessen als erg fijn ervaren!

10/10 ervaring met Rewien als instructeur

Ik zou Rewien zeer zeker als instructeur aanraden. De rijlessen vond ik erg goed en heb ik als fijn ervaren. Rewien is heel geduldig, professioneel en altijd scherp. Daarnaast was het ook gezellig en stapte ik nooit met tegenzin de auto in. Bedankt Rewien!

10/10 ervaring met Awhienash als instructeur

Trefwoorden: Responsief, geduldig, flexibel, real Ik heb van mei tot september uitsluitend rijlessen gehad met Awhienash, dankzij zijn instructie heb ik mijn tussentijdse toets en praktijkexamen beide in een keer gehaald. Awhienash is een responsieve, geduldige, flexibele en bovenal 'real' instructeur. Ik zou hem zonder meer aanbevelen aan iedereen die een gedegen rijopleiding wil volgen. Zijn uitleg was altijd bijzonder duidelijk en to-the-point, hij had altijd oog voor mijn persoonlijke sterkte- en zwakte-punten en gaf hierbij ook gericht advies zowel tijdens en tussen de lessen. Met mijn agenda was het ook niet altijd even makkelijk om rijlessen in te plannen, maar Awhienash was zeer bereid om flexibel te zijn en mee te denken over onze planning. Ik kan Awhienash niet genoeg aanbevelen. Als je een goede rijopleiding wil hebben, vraag dan naar Awhienash!

Geslaagde rijopleiding

Ik ben vorige week in 1 keer geslaagd voor rijbewijs B. Heb les gehad van Awhienash. Hij geeft rustig en duidelijke aanwijzingen tijdens de lessen. Dit heeft mij genoeg zelfvertrouwen gegeven om in 1 keer te slagen. Bedankt!

toffe instructeur, nooit met tegenzin gaan lessen.

door rustige en duidelijk uitleg van mijn instructeur Awienash had ik autorijden al snel onder de duim. Daarnaast was het altijd gezellig wat voor mij ook belangrijk is. Awienash is zeker aan te raden als instructeur.

Prettige rij instructeur, altijd met plezier rijles ingegaan!

Na de tweede keer voor mijn rij examen geslaagd. Alhoewel het een domper was dat ik de eerste keer gezakt was, hebben we daarna een plan gemaakt om de tweede keer wel te slagen. Daarnaast kreeg ik mijn tweede examen vergoed van de rijschool!

Uitstekende les gehad bij instructeur awienash

Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen dankzij de goede lessen van awienash!!! Zeker aan te bevelen.

informatie voorziening is ver te zoeken en blijft na 2 maanden nog steeds uit

Begin februari hebben we telefonisch contact opgezocht met Koos van der Bilt in Zoetermeer om informatie in te winnen voor de rijlessen voor het tractor rijbewijs van onze zoon. Hoewel we vriendelijk te woord zijn gestaan, kon er geen antwoord gegeven worden hoe het in zijn werk gaat. De informatie zou gemaild worden. Inmiddels meerdere telefoontjes, vele beloftes en 2 maanden later ontbreekt nog steeds enige informatie hierover. Uiteraard zijn we inmiddels overgestapt naar de concurrent. Gemiste kans voor Van der Bilt!

Ik heb gereden als of ik al eerder had al gereden,Terwel het mijn eerste keer was.

Uitstekende Rijschool

Met het behalen van mijn C+C/E rijbewijs ben ik uitstekend geholpen door de medewerkers van rijschool Koos vd Bilt. Ik raad het iedereen aan.

Meer dan 100% bestaat niet anders had ik dat gegeven

Van theorie tot praktijk inclusief de administratief medewerkers heerst een fantastische beroeps machtige team, heb er top ervaring van kennis meegekregen die ik goed kan en ga gebruiken Bedankt voor alles en ga zo door top top top

Goed te woord gestaan en snel geholpen

Netjes klantvriendelijk en snel geregeld

Gezelligste en de Beste!!

Rijbewijs C gehaald bij instructeur Wim = beste! in 1 x geslaagd

goede les gekregen en onderwerpen waren leerzaam.

Voor het eerst bij Koos van der Bilt WRM theoretische bijscholing gedaan. Bij het aanmelden keurig te woord gestaan en goed geholpen door de dames om alles goed te kunnen voorbereiden op het online volgen van de cursus. De docent was ook duidelijk en goed voorbereid.

Volledig genegeerd

Op 7 augustus werd gemaild u krijgt een nieuw voorstel, na diverse emails en telefoontjes van mijn kant, pas op 8 OKTOBER reactie. Een excuses heb ik niet gekregen. Nog geen idee hoe de rijlessen zijn, maar heb er een slecht voorgevoel over.

Thurledeweg 113

3044ER Rotterdam