Hele leuke ervaring gehad!

Ik heb goede uitleg gehad, en een fijne instructeur gehad. Was erg blij met Dries! Ik zou de anwb zeker aanraden.

Toppers

Heb een fijne en leerzame tijd gehad met Durmus en Carla, heb veel van ze geleerd. Ook de andere instructeurs, die ik af en toe kreeg. En zeker ook niet te vergeten Jennifer jij hebt alles geregeld toppertje. Dank je wel voor alles en het geduld, en de fijne tijd. Ga jullie missen ;)

Geweldige rijschool

Al duurde het af en toe lang, het resultaat liegt er absoluut niet om. Elke cent waard, en geweldig personeel. Vooral mijn instructeur Dries wil ik bedanken voor de fijne kneepjes, tips en trucs.

leuke Rijschool

Super leuke rijinstructeurs

Vriendelijk en super begeleid: theorie en praktijk rijbewijs C in een keer gehaald!

Mijn ervaring bij Koos van der Bilt is ontzettend positief geweest! De communicatie was makkelijk en de flexibele houding maakte het organisatorisch erg eenvoudig. De theorielessen van Sjaak waren perfect om goed voorbereid het theorie-examen in te gaan, ik had het niet zonder hem gekund. De praktijklessen verliepen voorspoedig; de instructeurs waren stuk voor stuk gezellig, vriendelijk en wisten de juiste rust in de vrachtauto te brengen. Hierdoor leerde ik de fijne kneepjes snel en ben ik in één keer geslaagd! Met speciale dank aan Rick, die mij tot aan het praktijkexamen super heeft begeleid.

Prettige rijinstructeur

Mehmet, mijn rijinstructeur, is een kundige, prettige, relaxte man die rustig en duidelijk aanwijzingen geeft. Voor iedereen die zijn/haar autorijbewijs wil behalen of weer wat rijervaring wil opdoen kan ik hem zeker aanbevelen.

Wisselend

Ik heb ongeveer een jaar lang bij ANWB rotterdam rijles gehad. Wat ik fijn vond aan les bij de ANWB waren de langere rijlessen waarin je vaak echt wat kon doen. Al lag dat natuurlijk ook erg aan de instructeur. Ik heb veel verschillende intructeurs gehad, sommige minder, andere wel behulpzaam en goed. Dat maakte het soms wel lastig om consistent les te kunnen hebben. Het examen heb ik kunnen halen door de goede lessen van Leila. Zij gaf mij altijd goede tips , was heel betrokken bij de lessen en denkt graag met je mee over wat je nog nodig hebt. Ook de mensen achter de schermen denken graag met je mee maar vaak duurde het wel lang om ze goed te pakken te krijgen waardoor de communicatie soms moeizaam verliep.

Super fijne rijlessen met topbegeleiding van begin tot eind

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: Ik heb echt super fijne rijlessen gehad en ben mega blij met mijn instructeur Dries. Hij legde alles rustig en duidelijk uit, gaf handige tips en zorgde ervoor dat ik me altijd op m’n gemak voelde achter het stuur. Dankzij zijn geduld en gezellige manier van lesgeven kreeg ik snel vertrouwen. Ook Jennifer wil ik bedanken, want zij regelde alles rondom mijn lessen en het plannen daarvan super goed. Dankzij hen verliep alles soepel en zonder stress.

Dries is een topper!

Ja wat kan ik zeggen, ging met veel angst en spanning dit avontuur aan! Gelukkig toen ik instapte had ik al een goed gevoel, want de meneer naast mij was een vriendelijke man die alles goed wist uit te leggen en duidelijk is met wat die wil! Dries bedankt voor alles (Darko ook voor de 2 lessen) Ook even een kleine shoutout naar Jennifer voor alle hulp telefonisch.

Geweldig, Leuk, Gezellig

Heb hier gelest van mei tot oktober, Gelijk tijdens m’n eerste praktijkexamen met vlag en wimpel geslaagd! Allemaal door Dries! Heel erg bedankt voor alles. Jennifer van de rijschool help je met alles en staat je altijd vriendelijk te woord! Als er een probleem is lost zij t met 5 minuten op! Heel erg bedankt Jennifer! Deze rijschool raad ik echt aan! Zo erg bedankt iedereen! ❤️

Toppie!

Ik ben heel goed begeleid en geinstrueerd. De rijlessen waren heel erg goed gegeven en de lesauto was een topper. De rijinstructeur was heel erg vriendelijk en vertelde meteen wat je fout deed. Al met al een geslaagde rijles. Tot op de dag van het examen nog wat belangrijke tips gekregen van de vervangende rijinstructeur.

TOP instructeur

Op 18 september na de 5e keer toch echt geslaagd, en alle lof voor Dries! De rust zelfde in de auto en een liefdevolle man met veel humor. Dries leert je zoveel meer dan de lessen uit het boekje, hij leert je echt kijken naar het verkeer: gevaren herkennen, anticiperen, logica in het verkeer en keuzes maken. Hiervoor had ik toch een flinke rij-angst en faalangst, maar dankzij Dries nu helemaal op mijn gemak. Dries, je bent een topper!

Echt helemaal top

Ik had eerst Aartje als rij-instructeur, hij was super gezellig en heeft me vrijwel alles goed aangeleerd, maar die stopte kort na mijn eerste examen. Die had ik niet gehaald (puur door stress, kan gebeuren). Daarna kreeg ik Dries als instructeur voor een aantal lesjes. Dries is echt een topper. Heel gezellig, lekker rechtdoorzee, geen gedoe. Super fijn!! Tweede keer wel geslaagd! Daarnaast ook veel dank aan Jennifer voor de hulp en het geduld via de telefoon en mail!!!

goeie ervaring met de rijinstructeur

Ik heb me rijlessen gevolgd bij leila. Ik zou der aan iedereen aanraden, ze is heel geduldig en is er echt voor je zodat je kan leren. Ook kan je er een leuk meepraten en lekker lachen. Anwb een aanrader!

Zeer goede begeleiding

Mijn ervaring met Rick de instructeur heb ik als zeer positief ervaren. Ik ging voor C1 rijbewijs en heb al 49 jaar mijn BE rijbewijs. Het omschakelen van mijn rijgedrag van auto naar kleine vrachtwagen heeft Rick er grotendeels wel uitgekregen, ik ben daardoor waarschijnlijk ook geslaagd bij de eerste keer. Ook de intest met George was erg waardevol daardoor heb ik alle ins en outs van de wagen leren kennen. En de planning van Jennifer was ook buitengewoon zij heeft er o.a voor gezorgd dat ik Rick als vaste instructeur hield

DRIESKEERSCHEEPSRECHT

DRIESKEERSCHEEPSRECHT!!! jaja na 3 keer afrijden is mijn rijbewijs eindelijk binnen. Dit had ik niet zonder Dries kunnen doen. Hij is echt oprecht de beste rij- instructeur van heel Nederland. Als ik 100 keer hetzelfde foutje maakte legde hij het iedere keer weer opnieuw uit. Dries is heel rustig en heeft alles heel goed uitgelegd. Naast Dries is Jeniffer ook niet te ontbreken. Haar wil ik ook heel graag bedanken voor het inplannen van mijn lessen <3

Goede ervaring

Ik heb na een paar maanden niet te hebben gereden, nog twee weken lessen gevolgd bij de ANWB voor mijn examen. De planning was wat chaotisch met verschillende instructeurs en vele lessen die werden afgezegd. De rijlessen zelf hebben me enorm geholpen! Leila was mijn instructeur voor de laatste paar lessen en ik ben haar zeer dankbaar voor de talloze goede tips! Ik zou de rijschool aanbevelen.

Heel fijn!!

Dit was mijn derde rijschool, en na vele onaangename ervaringen waren Dries en Anieq echt een verademing. Ze zijn ontzettend geduldig, leggen alles duidelijk uit en daarnaast zijn het gewoon hele gezellige mensen met een goed gevoel voor humor. Vandaag ben ik geslaagd, en ik ben Dries en Anieq dan ook ontzettend dankbaar! En niet te vergeten: dankjewel Jennifer voor de fijne planning!

Goed geholpen!

Het is een enorm fijne rijschool die mij goed geholpen heeft. Zowel Jennifer met de planning als Dries met de lessen. De samenwerking tussen Dries en inhuur instructeur Anieq vond ik ook erg fijn. Ik was enorm tevreden over deze instructeurs. Helaas zat er wel veel tijd tussen de lessen maar dit was volledig begrijpelijk door de uitval van mijn vaste instructeur.

Heel fijn!

Jennifer en dries hebben me echt heel erg fijn geholpen. Jennifer met haar super planning en dries met de fijne/gezellige en vertrouwelijke lessen!

Fantastisch!!

Ik ben echt enorm goed geholpen! De klantenservice is heel goed en ze helpen je met alles wat je nodig hebt en ter verduidelijking krijg je af en toe een belletje wat echt heel fijn is!! Verder waren mijn rijinstructeurs top! Ik heb bij Roy en Dinish gelest, de lessen waren erg prettig en ik ging elke les met sprongen vooruit. Ik heb een snelcursus gedaan wat heel intens was, maar ze hielden overal rekening mee, ook om even een pauze te houden etc, zodat ik optimaal van de lessen gebruik kon maken en ik ben dankzij hun in 1x geslaagd waar ik ze enorm dankbaar voor ben. De manier van lesgeven was bij allebei top, ze zien alles wat je doet en weten precies wat ze moeten doen wat bij je past om je zo goed mogelijk les te geven en vooruit te gaan. Ik kan oprecht geen minpunten bedenken, dus geef gewoon een 10!

Gereden bij Dries. Ja helemaal top. Goede uitleg, altijd leuk dat die speelgoed autootjes gegebruikt om iets uit te leggen, helpt enorm!

Enorm positief

Een erg goed ervaring voor mijn rijbewijs B, goede en duidelijke instructies. Vanwege tijdsdruk helaas soms een andere instructeur dan verwacht maar ook dit ging prima. Ik raad zeker aan om hier te lessen en dan nog specifiek met Leila, naast de fijne auto ook nog erg fijne gesprekken en duidelijke uitleg/hulp.

Geweldige opleidingsinstituut

Alle rijbewijzen bij Koos van der Bilt behaald, goede en duidelijke instructies tijdens de opleidingen… loop ook al jaren bij koos van der Bilt voor de herhalingsopleidingen zoals de code 95. Naast de enthousiaste medewerkers is er ook nog eens heerlijke koffie en krijgen we er af en toe een warme saucijzenbroodje.

Digitale Tachograaf cursus voor code 95

Ik heb voor de code 95 punten gekozen voor deze cursus. De instructeur is correct en zeer gemotiveerd en kundig! Het was een prettige les en leerzaam. De vragen die wij als leerlingen stelden werden beantwoord en behandeld. Dus een aanvulling, de werking van de tachograaf was voor mij een beetje onduidelijk. Maar nú niet meer de inhoud is besproken en door genomen.

Thurledeweg 113

3044ER Rotterdam