Deze rijlessen zorgen voor je rijbewijs!

Nathalie is echt een topper! Ze legt alles goed uit en zij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik zou slagen voor mijn rijbewijs. Daarnaast is ze super gezellig om mee te kletsen. Ik zou haar zeker aanbevelen en vond het fijn om met haar goede hulp mijn rijbewijs te halen.

Driesie is een toppertje

Had dries als rijinstructeur. Hij legt alles heel goed uit en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Hierdoor raak je zelf verzekerd over je rij Kunsten. Ook maak hij leuke grappen om de rijles leuk te maken

Fijne afwisseling tussen veel leren en gezelligheid!

Ik had vanaf 5 april les bij Natalie, het waren hele relaxte lessen waarbij ik veel leerde, het tempo was erg fijn en daarbij waren de gesprekken tijdens de lessen ook heel gezellig! Door de gezellige gesprekken hielp het erg om een rustige sfeer in de auto te hebben en de zenuwen te verminderen.

Natalie is een topper

Fijn om naast me te hebben gehad gedurende de leerperiode. Neemt de tijd om onderdelen te behandelen niet vanuit een belerende houding maar vanuit rust om je uit te dagen je eigen keuzes te maken met correcte onderbouwing. Heel menselijk, de anwb mensen die er tussen in zaten wat minder meestal.

Kort gezecht een zeer goede ervaring

Ik heb wel het grootste packet genomen waarvan ik ze niet allemaal heb gebruikt. Vriendelijk personeel en ze nemen tijdens de lessen zeker de tijd voor je. Ik heb door mijn intructrice’s geduld en uitleg mijn examen B in een keer kunnen halen, voor alle inzet wil ik nog een keer bedank zeggen.

Super instructeur!

Mijn tijd in de auto bij instructeur Dries was top! Goede fijne uitleg, zeer veel geduld en een goede dosis humor! Zeker een super aanrader voor als je aan het einde van de rit van je rij angst af wilt zijn en je zeer zelfverzekerd in de auto wilt zitten!!

Ik vond het fijn gaan!

Sinds de corona tijd begonnen met rijlessen. Veel wisselende rij instructeurs gehad. Uiteindelijk bij Dries gekomen als rij instructeur. Dries is een top instructeur en heb heel fijn gereden gereden.

Hele fijne down to earth begeleiding tot aan mijn rijbewijs

In een woord “TOP”! Op een hele fijne manier mijn rijbewijs gehaald. In een keer geslaagd. Dank je Anand!

Super leuk en heel veel geleerd

Ik heb super veel geleerd van dries. Hij legt alles goed en duidelijk uit. Je kan ook met hem lachen.

SUPER BLIJ!!! =)

Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald, en dat was vooral te danken aan Dries! Zijn geduld en vertrouwen in mij maakten een wereld van verschil. Hij nam de tijd om alles rustig uit te leggen en gaf me het vertrouwen dat ik nodig had. Dankzij zijn uitstekende begeleiding voelde ik me goed voorbereid en zelfverzekerd tijdens het examen. Ik kan Dries van harte aanbevelen aan iedereen die zijn rijbewijs wil halen!

In één keer geslaagd!

Ik ben in één keer geslaagd bij Robert. Het is veel geld maar het is het waard, want als je je best doet ben je in één keer geslaagd.

Ervaring was top !

Erg geduldig als ik iets niet begreep , duidelijke uitleg en het aller belangrijkste geslaagd natuurlijk! So naar André en Anand voor de leuke leerzame tijden

Fijne instructeur, hele goede rijlessen, duidelijke uitleg.

Ik heb 5 maanden autorijles gehad, voornamelijk van Dries. Wat een rustige, geduldige instructeur. Hij wist me altijd op mijn gemak te stellen en kon heel goed uitleggen. Nam daar ook alle tijd voor. Het was ook gewoon gezellig met een praatje tussendoor. Ik ben in één keer geslaagd, daar ben ik superblij mee en dat heb ik echt aan zijn goede lessen te danken.

Hoppa, geslaagd!

Vandaag mijn 1e keer praktijk examen gehad, en ja hoor dankzij mijn super instructeurs Dries en Aniq in 1x gehaald! had me geen betere rij instructeurs kunnen wensen, echte toppers die mannen.

Uitstekende rijschool!

Erg fijne rijschool. Ik kon al snel een proefles doen en aangezien ik flexibel was qua rijlessen inplannen kon ik ook al snel starten met de opleiding. Erg gezellige en leerzame lessen gehad van Nathalie. Ze was erg gemoedelijk en rustig in de auto. Ik heb in korte tijd erg veel van haar geleerd.

Fijne lessen

Hele fijne lessen gehad, heb weer een stuk meer zelfvertrouwen bij het rijden.

Alles snel en op hele goede wijzen aangeleerd!!

Vanaf het begin waren het gelijk goeie kwaliteit lessen en heel makkelijk te volgen. Door mijn instructeur (Dries) heb ik alles goed kunnen volgen en binnen korte tijd in 1 keer me praktijk kunnen halen!

In 1x geslaagd voor theorie en praktijk

Hele goede, vriendelijke maar ook strenge instructeur Robert die echt zijn best gedaan heeft om alles tot mij door te laten dringen en gehooen heeft om niet teveel na te willen denken. Ik denk dat ik met een minder strenge instructeur niet zo snel zo ver had kunnen komen. Heel erg bedankt Robert!!

De rijlessen waren leerzaam, gezellig en leuk!

Na overgestapt te zijn naar de ANWB merkte ik meteen een hele andere sfeer. Bij Natalie in de auto was het altijd gezellig en was het leren ook super leuk. Ik raad iedereen de ANWB (en vooral Natalie) aan!!

Goede ervaring.

Mijn ervaring met de anwb was goed. Ik had raakesh als mijn rijinstructeur. Ik raad hem zeker aan! In een keer geslaagd dankzij de goede instructies.

In één keer geslaagd!!!

Ik heb mijn rijlessen bij de ANWB gekregen van Dries. Supergezellige man die een goede en duidelijke uitleg geeft. Geen vraag is hem te gek, zelfs als je het meerdere keren vraagt. Ook qua communicatie voor de rijlessen (iets later door een file, of eerder als je kan) vond ik hem erg fijn. En bovenal in één keer geslaagd.

ik heb een fijne ervaring gehad.

ik heb een fijne leservaring gehad. vooral de rij-instructrice Natalie vond ik super fijn les geven! ik kon altijd gezellig met haar praten en ze gaf ook complimenten op wat je goed deed. hierdoor heb ik nooit een onzeker gevoel gehad. bedankt!

Positief

Ik heb mijn rijopleiding gedaan bij de ANWB. Over het algemeen is mijn ervaring positief. In het begin had ik een minder fijne instructeur (die inmiddels weg is) en later ook vaak invallers, op zich geen probleem en de meeste waren prima instructeurs maar het was soms wel irritant. Na mijn eerste examen (gezakt) kwam ik bij Carla terecht. Dat was erg fijn, ze geeft goede feedback en op een fijne manier. Samen hebben we mijn rijskills verbetert en ben ik de tweede keer wel geslaagd! Een verbeterpunt is nog wel de communicatie/administratie, ik heb meerdere keren moeten bellen vanwege verkeerde facturen of tegoeden. Maar ook dat is uiteindelijk allemaal opgelost.

Uitstekend!

Geslaagd! Ik ben heel blij Natalie als rijinstructeur te hebben, ze heeft altijd een positieve mindset. Heel attent legt alles netjes en kalm uit wanneer nodig. Wat als leerling een fijne rijleservaring geeft.

Goede lessen en prettige rij-instructeurs

Persoonlijk les gehad van Natalie, erg vriendelijk en gezellig, geeft les op een effectieve manier en houdt daarbij rekening met elke leerling zijn persoonlijke behoeftes wat geldt voor alle instructeurs/instructrices waar ik les van heb gekregen bij van der Bilt.

Thurledeweg 113

3044ER Rotterdam