Met Donny echt een hele fijne tijd gehad

Heb veel instructeurs gehad, maar Donny was vooral heel fijn. Legt goed uit, schreeuwt niet naar je en is heel gezellig!

Ik vond het geweldig, en de instructeur was zeer professioneel. Echt top!

Fijne rijschool met duidelijke uitleg

In een keer geslaagd. Ik heb een top ervaring gehad. Duidelijke uitleg, lange lessen die goed worden ingevuld. Dankjewel Memmeth en Roy die mij goed hebben begeleid.

Geweldige instructeur en rijschool!

Rijles gehad van Mehmet, wat een legendarische man! Veel geleerd, veel gelachen en natuurlijk in één keer geslaagd! Bedankt voor de fijne kilometers samen, maar vanaf nu ga ik zelfstandig karren!

Ik stap altijd met veel plezier in de auto met Dries, hij zegt gewoon waar het op staat en is gewoon lekker duidelijk. Maar ik moest ook nooit de zout en peper vergeten om bij zijn flauwe grapjes te doen ;) als ik een keer niet kon of ik kreeg weer veranderingen in mn schoolrooster was Jennifer maar een belletje verder en ze ging al meteen voor me aan de slag. Echt een top meid! Ik ben super blij met beide en ik zeg daarom ook met trots dat ik in 1 keer geslaagt ben bij de anwb. Allemaal dankzij Dries en Jennifer. Bedankt voor jullie top service en ik kom zeker bij jullie terug als ik nog een ander rijbewijs erbij wil behalen

Hele goede duidelijke lessen super gezellig en leuk!

Het is een goede rijschool Dankjewel je Mehmet

Chaotisch soms, maar wel altijd persoonlijk

Via de gemeente mag ik mn rijbewijs halen en soms zit er wat ruis op de lijn tussen de rijschool en mijn werkgever, en ook mijzelf, waardoor dingen niet altijd helemaal duidelijk zijn. Qua inhoud en kennis heb ik niks te klagen

Goede rijschool met professionele begeleiding

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad bij deze rijschool. De instructeur legt de lesstof rustig en duidelijk uit, neemt de tijd voor vragen en zorgt voor een prettige leeromgeving. De lessen waren goed gestructureerd en praktisch gericht, wat het leren van de theorie een stuk makkelijker maakte. Al met al een fijne en professionele rijschool die ik zeker kan aanraden.

Theorie mehmet is de beste

Ik vindt mehmet de beste lesgever van koos vd bilt in het begin was het rommelig en onduidelijk wanneer we de lessen zouden hebben maar daarna ging alles goed ik ben tevreden.

Theorie mehmet en Jennifer

Excellent

I had a great experience. The instructor was very patient with me, gave me good advice and tips. Our lessons were very helpful and he explained what was expected of me.

• Would you recommend us? Yes

Geweldig!

In september begonnen met lessen en vanochtend mijn rijbewijs gehaald! Ik ben net 2 maanden 17 en in 1 keer geslaagd! De eerste paar lessen heb ik van anieq gehad en de rest van dries, allebij zijn het toppers! Nu opweg naar veel veilige kilometers en ANWB wie weet tot ziens voor mijn E rijbewijs!! Dries heel erg bedankt voor de lessen en het opofferen van je vakantie en Jennifer hardstike bedankt voor je strakke planningen en al het geregel wat je gedaan hebt!

Wat een geweldige service aan de balie. De dame was echt heel vriendelijk en behulpzaam.

Tried for two times, ended with great progress.

Practiced for nearly 60 hours, but it necessary.

Fijne dag

Gezellig Leerzaam en weet aandacht erbij te houden

Duidelijke instructie, interactief, laag drempelig.

Heel leerzaam en gezellig

Meerdere wrm cursussen gevolgd, ze worden heel leuk gegeven en zijn super leerzaam, tijd vliegt zo voorbij

Ontspannen, plezier en duidelijk.

Een onwijs Fijne en rustige ervaring zonder stress

Ik vond, de rijlessen erg leuk en leerzaam, daarbij heb ik een fijne ervaring met het plannen van de rijlessen, het word snel en makkelijk geregeld. Met het examen werd ik goed voorbereid en kon ik rustig het examen in zonder te veel spanning.

Wrm bijscholing

Wel goed uitleggen vriendelijke docent

Wrm bijscholing

Heel leerrijk les

Heb weer wat bij geleerd

Was duidelijk wat er allemaal werd verteld

WRM BIJSCHOLING

Nu voor de 5 de keer bijscholing wrm goed en snel geregeld iedere keer