Luchyig en effectief

Voor de theorie vrachtwagen was sjaak een geweldige leraar, hij hield het luchtig, maar wel leerzaam met hier en daar een dolletje, De praktijk is ook super, ik had bijvoorbeeld meerdere instructeurs, ook daar was het hier en daar een dolletje om de spanning eraf te halen en geven duidelijk aan eat de verbeter punten zijn, Niet te vergeten de mensen die alles achter de schermen regelen ook heel meegaand en doen echt hun uisterste best, Al om al is het een super ervaring om door koos van de bilt opgeleid te worden,

Super goede rijlessen!

De rijlessen van Dinish waren heel prettig, Hij kwam altijd op tijd en was altijd vrolijk. De instructies waren heel duidelijk en aanmerkingen werden vriendelijk gedeeld. Ook was hij erg meedenkend bij het inplannen en verplaatsen van zowel de rijlessen als mijn tweede examen poging. Telefonisch contact met het hoofdkantoor kan iets beter. Wanneer je Jennifer aan de lijn krijgt wordt je fantastisch geholpen. Maar anders werd er vaak een terugbel afspraak gemaakt die niet werd nagekomen.

Rick Vriends is een fijne C instructeur

Na een aantal lessen met duidelijke en vriendelijke instructies vandaag in 1 keer geslaagd. Ik kom zeker terug voor code 95 en CE

Toppers!

Binnen twee weken mijn rijbewijs gehaald! Na in totaal 30 uur lessen ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Extra dank aan Donovan, Leila en Jennifer, echte toppers die me super hebben begeleid! ❤️ Zeker een aanrader om hier je rijbewijs te halen!

Instructeurs zijn top, telefonisch contact kan beter.

Ik vond mijn rijinstructeur André echt een topper. Hij legde goed uit zonder boos te worden op fouten. Ik heb wel eens andere ervaringen gehad. De rijschool zelf is lastig telefonisch te bereiken, vaak sta je meer dan 10 minuten in de wacht ondanks dat er geen anderen voor je in de wachtrij staan. Als je Jennifer aan de lijn krijgt regelt zij alles super snel voor je en is ze heel behulpzaam, heel fijn. Sommige anderen regelen echt niks voor je, dan word je "teruggebeld". Alleen bellen ze dus niet terug, daar moet je zelf weer achteraan. En hopen dat ze dan opnemen. Tja, daar krijg je geen blije mensen van. Ik denk dat de rijschool moet kijken naar manieren waarop het contact met hun leerlingen beter wordt geregeld.

Geslaagd!

Na een lange zoektocht van maar liefst vier jaar heb ik eindelijk de perfecte rijinstructeur gevonden! André wist precies mijn onzekerheden op de weg te herkennen en aan te pakken. Samen hebben we hier stap voor stap aan gewerkt, waardoor mijn zelfvertrouwen groeide en mijn rijangst verdween. Na slechts een paar lessen voelde ik me helemaal klaar voor mijn praktijkexamen en met succes geslaagd! Ik ben André ontzettend dankbaar voor zijn geduld, inzicht en vertrouwen. Absoluut een aanrader!

Heel goede ervaring en eindelijk mijn rijbewijs!

Na slechte ervaringen bij een andere rijschool kwam ik bij de ANWB bij Carla terecht. Lieve vrouw die mij over mijn rij angst geholpen heeft en die de lessen ook echt leuk maakte! Met als resultaat het zo gewilde rijbewijs. Ook Jennifer was administratief altijd bereid om te helpen! Al met al een hele goede ervaring gehad.

Geweldig en leerzaam

Ik heb me vrachtwagen rijopleiding behaalt bij rijschool Koos van der Bilt. Ik heb les gehad van een geweldige rij instructeur Rick Vriends. Rick heeft mij heel goed opgeleid, de manier waarop Rick dat deed was zeer prettig en tevens ook fijn, ik kon met een comfortabel gevoel achter het stuur zitten waardoor het doel goed is gelukt! Rick is erg vriendelijk, behulpzaam, geeft goede tips en tricks en is ook een heel gezellig persoon waardoor je je thuis voelt! Ralph is ook een hele goede instructeur die heel ontspannen is en ook op een fijne manier les geeft en waarmee je het ook gezellig mee kan hebben waardoor het fijn en comfortabel is! Rick en Ralph super bedankt dat jullie mij hebben mogen opleiden en waardeer alles wat ik van jullie heb geleerd! Ik kan een ieder aanraden om bij rijschool Koos van der Bilt te gaan!

top ervaring voor een veilig rijbewijs!

Ik heb een geweldige periode gehad. Ik heb mogen rijden met Dries en elke les was uitermate gezellig. Dries heeft Goede uitleg en assistentie gegeven waar nodig was, en is duidelijk geweest wat belangrijk is. Ik wil ook Jennifer bedanken voor de goede zorgen voor het plannen van mijn lessen en examens. Ik heb door dit alles in 1 keer mogen slagen. Ik kan nu zelfstandig en veilig verder dus nogmaals bedankt. Als je je rijbewijs Wilt halen kan ik het heel erg aanraden omdat hier te volgen. Roland

Ontzettend goede instructeurs.

Ik heb mijn rijlessen bij Anieq en Dries gevolgd en beide instructeurs geven ontzettend goed les. Ze nemen de tijd en leggen alles rustig uit. Ook is iedereen snel en makkelijk bereikbaar.

Flexibele goeie school

Hier begonnen en geen spijt, ze zijn heel makkelijk met plannen en agenda’s. Superfijn als je veel onverwachts werk hebt. Heb alles met Leila gedaan ze is super chill, maar ook serieus en dat is natuurlijk nodig als je snel je rijbewijs wilt, dus als je haar krijgt zit je gelijk safeee. Dankjewel Leila en het team❤️

Super ervaring!

Ik had proefles gehad en 40 uren gereden. Dat was echt helemaal goed! Ze doen niet moeilijk erover als je lessen wilt verzetten en iedereen is daar echt super vriendelijk. Mijn rijinstructeur, super chille kerel, heeft me zo goed geholpen dat ik voor het praktijkexamen van de eerste keer geslaagd ben. Een echte aanrader!

Great instructor! Thank you Roy!

I’m so pleased to have passed my driving test, and I owe a huge thank you to Roy for getting me there. He was patient, calm, and always had a great sense of humour, which really helped ease my nerves. He came up with clever exercises to improve specific skills that I was struggling with and gave excellent advice for the test itself. I always felt safe and supported and would highly recommend him to anyone learning to drive.

• Would you recommend us? Yes

Carla is een fijne instructrice die op rustige wijze hele goede aanwijzingen geeft

Ik had al een paar jaar geen auto gereden, en zocht weer vertrouwen om zelf achter het stuur te stappen. Carla vroeg eerst welke behoefte ik had, en toen zijn we gericht gaan rijden. Met fijne aanwijzingen en goede tips aan het einde dan de les besloten dat ik zonder verder lessen doorkom. Maar als het nodig is dan weet ik dat ik bij haar weer terecht kan.

Hele fijne rijschool- in één keer geslaagd

Ik heb een hele prettige ervaring gehad bij deze ANWB rijschool. Mijn rijinstructeur Andree legde alles duidelijk en rustig uit en hij vond het nooit erg om dingen opnieuw uit te leggen als ik het nog niet helemaal begreep. Ook ging hij goed om met mijn angsten, waardoor ik steeds meer zelfvertrouwen kreeg achter het stuur. Verder was de rijschool ook heel flexibel met het inplannen van de lessen, wat fijn was. Echt een top rijschool!

Top top top gewoon !!

Een zeer professionele organisatie waarin de aandacht voor leerling centraal staat ! Kan nu met een zeer groot zelfvertrouwen achter het stuur !!! Ik wil bij deze dan ook ANWB heel erg bedanken om mijn rijbewijs te doen behalen :-) !!

Fijne instructeurs

Het is een goede rijschool met veel goede instructeurs. Heel fijn dat ik in het weekend rijlessen kon volgen. Bedankt Gul, Abul, Roy, Dinish, Mehmet, Don, Bulgur en Carla. Iedereen heeft me goed geholpen en met name Mehmet die voor een lange tijd mijn vaste instructeur is geweest. Carla bedankt voor de laatste loodjes.

gelukkig

Lessen bij ANWB is een aanrader. Mijn rij instructeur was en is de beste. Hij is erg geduldig met mij geweest en wist dat ik het kon, ondanks mijn angsten en ben hem heel erg dankbaar daarvoor. Ook de planner wil ik bedanken voor haar geduld met het schuiven van dagen en uren.

Me rijlessen waren best pittig 4 uur lang achter elkaar rijden en dan 4 dagen achter elkaar maar bij de 2e poging geslaagd loop met een heerlijk gevoel de de deur uit vandaag aan Ralph heb ik echt een fijne rijcursus gehad dankjewel Ralph

Top rij-instructeurs

Ik ben erg tevreden over deze rijschool en kan het zeker aanraden. Wat voor mij echt een groot pluspunt was, zijn de flexibele lestijden door de weeks en in de weekenden. Hierdoor kon ik de rijlessen goed combineren met mijn werk en andere verplichtingen. Daarnaast vond ik de 2 uur bloklessen erg prettig al waren ze soms wel zwaar. Voor mij was wel de voordeel dat je meer leert in zo’n les dan in korte lessen, waardoor je sneller vooruitgang merkt en meer zelfvertrouwen krijgt in het rijden. Ook de rijinstructeurs zijn professioneel, geduldig en duidelijk in hun uitleg. Ze nemen echt de tijd om je op je gemak te stellen en zorgen ervoor dat je veilig en zelfstandig leert rijden. Mijn dank gaat daardoor ook uit naar Clayton, Mehmet en Donnie. Bedankt Heren!! Kortom, een fijne rijschool met goede begeleiding en een persoonlijke aanpak!

De ANWB is in elke opzicht veel beter dan de rijschool waar ik eerst zat.

De instructeurs hier bij de ANWB hebben veel kennis van het voorbereiden op je examen. Het zijn erg betrokken mensen met veel passie voor hun vak. Ook de klantenservice zelf is fantatisch zo is het inplannen van de lessen erg flexibel. Je wordt dus ook buiten de rijlessen om altijd goed begeleid.

Goede ervaring

Goede aardige man. Kan je gezellig mee kletsen en mee lachen zal hem zeker aanraden

Fijne rijschool!

Over het algemeen heb ik een hele fijne ervaring gehad bij anwb Rotterdam. Ik heb binnen 6 maanden mijn rijbewijs gehaald, waarin ik 3 keer examen heb gedaan. Alle lessen konden snel achter elkaar ingepland worden en Jennifer dacht altijd goed mee en zocht naar oplossingen als een les verplaatst moest worden of bij het inplannen van nieuwe lessen. Ik heb zelf les gehad van Clayton en Donny, waarover ik allebei zeer tevreden ben. Ik vond dat ze allebei op een effectieve manier, die ook goed bij mij paste, feedback gaven. Bedankt voor deze fijne ervaring! :)

Geweldig fijne rijschool met goede instructeurs

Ik heb rijles gehad van Mehmet en een paar leseen van Clayton. Allebei top instructeurs! Veel kilometers gemaakt in de lessen, gelachen en natuurlijk veel geleerd. En natuurlijk in 1X geslaagd! Bedankt voor alle fijne rijlessen, maar nu ga ik zelf kilometers maken!

Geweldig!

Goed geholpen door Leila! Goede info en uitleg! Uitstekend!!

Thurledeweg 113

3044ER Rotterdam