Laden reviews...
169 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de reviews worden vriendelijke instructeurs, duidelijke uitleg en flexibele planning geprezen. Klanten noemen het behulpzame personeel dat lessen vlot coördineert. De ervaringen benadrukken een prettig en veilig leerklimaat. Kortom, de dienstverlening wordt als professioneel en betrouwbaar beschreven.
Durmus is een ervaren instructeur heeft geduld en legt alles goed uit top
4 September 2026
Frank
Barendrecht
Super top, geweldig personeel, denken met je mee! Rick, Darko, Ralph, George, Jennifer, Giovanni, Sjaak dank jullie wel voor het lachen jullie zijn geweldig. Groet Ricardo
2 September 2026
Ricardo
Rotterdam
Heel snel mijn rijbewijs gehaald binnen 2 maanden .
31 August 2026
Axel Janssen
Ridderkerk
Super fijne lessen gehad en goede basis opgebouwd hier
28 August 2026
Sarah
Rozenburg
Instructeur Dries is een aanrader! Rustig, aardig en heel duidelijk in zijn uitleg. Hij geeft je het gevoel dat je alle tijd krijgt om dingen onder de knie te krijgen, zonder druk. Dankzij zijn goede manier van lesgeven ben ik geslaagd. Top instructeur bij Rijschool van der Bilt!
27 August 2026
Yacco Izaks
Hellevoetsluis
Beveelt niet aan
27 August 2026
Joshua
Rotterdam
Ontzettende goede uitleg gehad en via instructeur
24 August 2026
John Dekker
Rozenburg
We hadden een chauffeursdag. Hele dag rijden.Prima dag. Weer het een en ander opgestoken.
20 August 2026
Ben
Rotterdam
Super alles goed hier, ze hebben nog extra dingen geregeld voor mij
19 August 2026
Jeroen Cannegieter
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Lekkere lunch en goede leeraren
19 August 2026
Wilfred
Spijkenisse
Ik heb de opleiding C1 gevolgd bij Koos van der Bilt. Heb daar een aantal praktijk lessen gevolgd en vervolgens geslaagd voor het examen. Prima rijschool!!!
18 August 2026
Ruud Sudmeier
Nieuwerkerk aan den IJssel
Dankjewel George. Beste rij instructeur die ik ooit heb gehad.
17 August 2026
Rick
Rotterdam
Mijn rijervaring bij dit bedrijf was heel fijn grotendeels door m’n rijinstructeur Dries. Een geweldige man met goede humor die voor mij precies alles goed weet uit te leggen.
14 August 2026
Jeremy
Hoogvliet Rotterdam
Ik heb rijles gehad voor de E achter B van Georg echt een topper hij legt alled rustig en goef uit zodat je het onthoud
13 August 2026
Dennis Kreber
Rhoon
Ik heb de rijschool ervaren als prettig en meelevend, goede leraren tijdens de theorie lessen Dit heeft mij geholpen om de theorie examens allemaal snel en succesvol te behalen Praktijk lessen altijd netjes verlopen en altijd duidelijke uitleg.
12 August 2026
Melvin
Ik ben goed begeleid door Ralf en Rick. Nu op naar me CE
11 August 2026
Alex Linger
Den Haag
Ik heb de laaste paar maanden bij rijinstructeur Donnie gereden heb het enorm naar mijn zin gehad en veel geleerd waardoor ik nu geslaagd ben
10 August 2026
Donnalee
Rotterdam
Helaas,sta je lang in de wacht. Dan krijg je een datum maar geen bevestiging mail. Het is een opfriscursus, waar ik nog 1 of 2 keer nodig zou hebben, voor nog meer zelfvertrouwen. Mijn rij instructrice, die was heel fijn. Ze ging op vakantie en ze zou kijken en voor mij een goede instructeur. Omdat ik nog niks terug hoor, heb ik zelf gebeld, iedere keer als ik erover bel, zou ik iets terug horen, maar een paar dagen verder nog niet. De eerste keer voeten in de aarde gehad, het verkeerde adres was doorgegeven en nog dingetjes.
Beveelt niet aan
6 August 2026
Barbara
Schiedam
Ondanks de lange wachttijden geslaagd voor mijn BE-rijbewijs! George is een fijne, deskundige instructeur die je precies leert wat je moet weten. Topbegeleiding, absoluut een aanrader!"
5 August 2026
Quint
Rotterdam
De dag was goed geregeld zowel de cursus als de lunch.
Ricardo
Rotterdam
Onze zoon Damian is net 17 en zojuist geslaagd. Altijd begonnen de lessen keurig op tijd. Fijne communicatie en Damian heeft alle lessen als zeer prettig ervaren. Dank je wel Dries de Jong! Het was voor Damian maar ook voor ons een fantastisch avontuur.
Jan en Jolanda Jacobs
Hoogvliet
De lessen die ik met mijn instructeur heb gehad was ontzettend leuk en heb er echt veel van geleerd. Ik mis de lessen met de instructeur. Ik ben net 3 dagen 17 en heb mijn examen behaald. Hartelijk dank voor iedereen van de rijschool en vooral mijn instructeur Dries de Jong.
Damian
Hoogvliet
In een keer mijn c rijbewijs gehaald
Jurick
Schiedam
Op aanraden van mijn rijinstructeur heb ik de theoriecursus gevolgd en ben erg positief. Er was veel persoonlijke aandacht, omdat het groepje heel klein was. Veel uitleg, linkjes naar de praktijk en oefenopdrachten bespreken.
1 August 2026
Saskia
Schiedam
Goede leerzame lessen gehad zowel praktijk als theorie
31 July 2026
Gj