Uitmuntend

Dame in de keuken maakt lekkere ontbijtjes en klassikaal van beiden heren veel geleerd!! Bedankt Team Koos van der Bilt.

Erg professioneel en super geduldig

Ik werd super geholpen met handige tips die alle handelingen makkelijker maken. Door echt de ervaring die de rij instructeur doorgeeft is rijden fijn geworden.

Thuis gevoel en relaxte omgeving. Vooral Latifa is geeft een heel warm gevoel

Latifa prachtvrouw heel verzorgend!

Altijd heel leerzaam ,ik leer altijd wel nieuwe onderwerpen.

Bij Sjaak leren we altijd nieuwe onderwerpen legt goed en duidelijk uit en als je vragen hebt staat hij altijd klaar voor je.

Leerzaam

Alles was duidelijk en ik heb er zéker genoeg van opgestoken. Bedankt Sjaak!!

Heel interessant

Ben weer helemaal fris en heb er echt wat van geleerd en zal dit meenemen in mijn rijlessen

Mijn ervaring met mijn rijinstructeur Andree was erg goed. Hij is een geduldige, rustige en duidelijke rijinstructeur. Toen ik begon met rijlessen was ik bang om weer te rijden, maar dankzij zijn begeleiding heb ik inmiddels mijn rijbewijs gehaald. De communicatie met de rijschool zelf verliep niet altijd even soepel, maar de rijlessen met Andree heb ik als heel prettig ervaren.

Hele fijne lessen en begeleiding

Andree is een zeer goede en fijne docent. Met veel kennis en kunde heeft hij ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Hij had veel geduld, werd nooit boos en heeft de rust in mijzelf weer laten terugkeren. Ik was vooraf erg gestresst in de auto en na meerdere pogingen in een ver verleden had ik de moed eigenlijk opgegeven… maar dankzij de lessen van Andree kreeg ik weer nieuwe energie en ben ik na de ‘eerste’ keer afrijden (met Andree) meteen geslaagd! Al met zeer tevreden! Wel een kritiekpunt, de communicatie met de ANWB zelf was soms erg slecht. Zowel voor het inplannen van mijn theorie, lessen als het examen zelf, was de bereikbaarheid erg matig. Heel lang in de wacht, vervolgens de belofte krijgen om teruggebeld te worden, maar die werd niet waargemaakt. Dit is een belangrijk kritiekpunt, waar hopelijk wat mee gedaan wordt. Dit is extreem zonde en kan zorgen voor eventueel klantenverlies, want mijn geduld werd wel aardig op de proef gesteld… Al met al, erg tevreden dus

Super professionele en gezellige instructeurs

Waardoor ik na 24 uur lessen in 1 keer geslaagd ben. Hartstikke bedankt allemaal!

Top geregeld

Top geregeld

Leerzaam en persoonlijk!

Fijn om te merken dat echt iedereen zijn of haar best doet om jou te helpen je rijbewijs te halen. De organisatie denkt mee en stelt zich flexibel op waar nodig. De lessen waren niet alleen vol met informatie, maar ook echt afgestemd op mijn persoonlijke behoefte.

Leuke cursus en prima verzorgd.

Fijne mensen en prima locatie.

Er wordt prettig les gegeven

Allse goed behalve de temperatuur in het lokaal. Warme en droge lucht.

Erg fijn traject gehad, met goeie communicatie en een leuke instructeur.

Dankzij Dries vandaag eindelijk geslaagd! Hij bleef altijd rustig, duidelijk en positief, ook toen ik er soms even doorheen zat. Pas in 4 keer gehaald, maar Dries bleef vertrouwen houden en hielp me elke keer weer beter worden. Echt een fijne instructeur waarbij je je op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

Zeer goede instructeur en in 1 keer geslaagd

Professioneel en doelgericht, zeker een aanrader. In 1 keer geslaagd dankzij de goede lessen van dolle Dries, een topper.

Mijn instructeur André was heel fijn! Hij legde alles goed uit en was altijd heel relaxed, waardoor de spanning minder werd. Ik vond het erg gezellig en leerzaam om met hem in de auto te zitten. Dingen regelen was soms wat moeilijk, als ik belde moest ik soms lang wachten en dan werd er gezegd dat ik teruggebeld zou worden, wat soms niet gebeurde. Als ik Jennifer aan de lijn kreeg werd ik wel aaltijd goed geholpen! Al met al een aanrader, want ik ben geslaagd!

Zeer positief, met name door de instructeur Dries

Positieve ervaring vooral door instructeur Dries die veel rekening hield met elke leering en mijn rijlessen vaak voor me verplaatsen naar mijn beste moment. Ook de uitleg gaf op een goede rustige manier en met een stukje humor. Mede hierdoor ben ik in 1x geslaagd!

Top door Don

Top rijschool en vooral instructeur, door Donnie met gemak in één keer afgereden en met zelfvertrouwen de baan op.

Sterke, heldere uitleg. Coacht en instrueert goed naar het einddoel.

Donny is een zeer goede rijinstructeur. Geeft heldere, duidelijke uitleg, identificeert problemen en verbeterpunten, en zorgt ervoor dat je deze ook samen kunt tackelen.

Fijne mensen en goed alles uigelegt

Top ervaring bij ANWB rijschool en bij Dries!!!!

Super fijne rijlessen gehad bij Dries. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en blijft dat herhalen totdat je het goed begrijpt, ook als het meerdere keren misgaat. Daardoor kreeg ik steeds meer vertrouwen in het rijden. De lessen waren altijd gezellig en we kletsten eigenlijk de hele tijd, waardoor het nooit saai of stressvol aanvoelde. Ook het plannen van de rijlessen verliep heel soepel dankzij Jennifer. Ze is vriendelijk, denkt mee en zorgt ervoor dat je op tijden kunt lessen die voor jou goed uitkomen. Echt een hele fijne ervaring gehad hier, zou deze rijschool zonder twijfel aan iedereen aanraden.

Luchyig en effectief

Voor de theorie vrachtwagen was sjaak een geweldige leraar, hij hield het luchtig, maar wel leerzaam met hier en daar een dolletje, De praktijk is ook super, ik had bijvoorbeeld meerdere instructeurs, ook daar was het hier en daar een dolletje om de spanning eraf te halen en geven duidelijk aan eat de verbeter punten zijn, Niet te vergeten de mensen die alles achter de schermen regelen ook heel meegaand en doen echt hun uisterste best, Al om al is het een super ervaring om door koos van de bilt opgeleid te worden,

Super goede rijlessen!

De rijlessen van Dinish waren heel prettig, Hij kwam altijd op tijd en was altijd vrolijk. De instructies waren heel duidelijk en aanmerkingen werden vriendelijk gedeeld. Ook was hij erg meedenkend bij het inplannen en verplaatsen van zowel de rijlessen als mijn tweede examen poging. Telefonisch contact met het hoofdkantoor kan iets beter. Wanneer je Jennifer aan de lijn krijgt wordt je fantastisch geholpen. Maar anders werd er vaak een terugbel afspraak gemaakt die niet werd nagekomen.

Rick Vriends is een fijne C instructeur

Na een aantal lessen met duidelijke en vriendelijke instructies vandaag in 1 keer geslaagd. Ik kom zeker terug voor code 95 en CE

Thurledeweg 113

3044ER Rotterdam