Gastvrij, goede telefonische bereikbaarheid, snel terugbellen, prettige medewerkers van verkoop t/m montage en after-sales. Zal Kloosterman zeker aanraden😄
Wij zijn heel erg tevreden over het hele pakket wat kloosterman keukens voor ons heeft gedaan. Te beginnen met de zeer ervaren keukenspecialist de heer Erik Vreeman, die samen met ons de keuken tot in detail heeft ontworpen en doorgesproken. Meerdere ontwerpen laten zien en daar hebben wij onze keuze uitgemaakt. Erg prettige samenwerking. Daarna wordt er een datum geprikt voor de verbouwing. De verbouwing was door de heren Ruud en Bas van Plexa die de keuken hebben gemonteerd erg vlot, netjes en tot in de puntjes goed verzorgd. Ze dachten goed mee tijdens het proces maar ook na de oplevering zijn zowel Kloosterman en Plexa zeer service gericht. Top service en zeer klantvriendelijk. Onze dank is groot.
Goede service en zeer flexibel met de installatie. We zijn uiterst tevreden met de keuken (en het hele aankoop-/installatietraject).
Wij hebben nu voor de tweede keer een keuken gekocht bij Kloosterman en kan niet anders zeggen tot volle tevredenheid.de verkoper de hr.Vreman heeft ons een uitgebreid advies gegeven en mee gedacht .Nadat de keuken in bestelling ging ,is hij op tijd geleverd. De monteurs Jeroen en Barry hebben zeer secuur en netjes gewerkt.Resultaat .een mooie keuken naar mijn zin.
Zeer prettige gesprekken tijdens het uitzoeken van de keuken en het meedenken in een oplossing om meer ruimte te krijgen voor een eettafel. Dit betekende wel dat het aanrechtblad aan twee zijden schuin geslepen moest worden. Dat heeft de monteur tijdens montage perfect gedaan. Er kwamen op zijn teken 2 extra mannen om het blad op zijn plaatst te leggen.
Meedenken, flexibel, service TOP!
Wij zijn zeer tevreden over Kloosterman, gingen voor badkamers en keuken voor ons nieuwe (te verbouwen) huis en bleken toen ook een fantastische aannemer erbij te krijgen. Het totale concept was geweldig, prachtige keuken, prachtige badkamers, prima adviezen van de keuken- en badkamerspecialisten (Jeroen en Erik) en daarna de zeer professionele uitvoering van Ruud Hartman van Plexa Bouw ! Fantastisch. we zijn erg blij met alles, en kunnen iedereen Kloosterman van harte aanbevelen!
goed meegedacht bij ontwerp zeer vakkundige en zorgvuldige montage (complimenten!)
Wij zochten een badkamer en keuken specialist omdat wij een wasmachine in de badkamer hebben. Die wilden we graag ingebouwd hebben. Een standaard badkamer was dus geen oplossing. Er moest iets op maat gemaakt worden. De heer Rob Ruisendaal van Kloosterman heeft ons 'bij de hand' genomen en ons uitstekend door het proces heen geloosd. Wij hebben uiteindelijk voor een strakke, tijdloze badkamer gekozen. Een 'hardstenen' vloer, met grote tegels van 60 x 60 cm. Matte witte tegels van 100x 30 cm achter de douche en toilet. Een Corian werkblad (met twee Corian wastafels)van 70 cm diep en 220 cm lang, waaronder kastjes met laden. Zodoende een zee aan opbergruimte. Michel en zijn ploeg zijn fantastische vakmensen. Tijdens de aanleg kwamen ze soms voor kleine verrassingen te staan. Die werden soepel opgelost met een enorme vakkennis. We hebben nooit eerder alles 'uit handen' gegeven aan éen bedrijf. We hebben de verbouwing als heel 'relaxed' ervaren. Wij waren niet langer verantwoordelijk, maar de firma Kloosterman. Alles liep op rolletjes. Alle vakmensen zoals tegelzetter en stucadoor kwamen precies op het juiste moment. Een uitstekende timing en organisatie vanuit Kloosterman. Alle complimenten gaan uit naar Rob Ruisendaal en Michel die het werk ter plekke aanstuurde. Heel veel dank! We zijn erg blij met de nieuwe badkamer
Na een stroeve start in de onderhandelingen is het verder prima verlopen. De behandeling was prettig en de kennis van uw medewerker was uitstekend. N.B. Door onvoorziene omstandigheden is deze enquête veel te laat ingestuurd. Met excuses.
Het ontwerpen/uitkiezen van de keuken verliep heel prettig. Verkoper kwam met goede ideeen. Daarnaast was alles goed geleverd en goed gemonteerd. Wij zijn meer dan tevreden!!
Het contact was erg goed en samen met Bas Luttmer hebben we een prachtige keuken ontworpen. Alle afspraken zijn stipt nagekomen. De uitgezochte koelkast kon pas 3 weken later geleverd worden maar Kloosterman heeft voor een alternatief gezorgd wat een upgrade was van de oorspronkelijke koelkast. De keuken is in 1 dag geplaatst door uitstekende (en gezellige) vakmensen. De negatieve verhalen die je vaak hoort wat betreft leveren en plaatsen van keukens is helemaal niet van toepassing op Kloosterman. Ik ben helemaal happy en beveel Kloosterman van harte aan.
Na een moeizame start tot een goed werkbaar ontwerp gekomen. Het is een keuken geworden met alle moderne apparatuur. Het heeft heel wat uurtjes en zoekwerk gekost,maar het resultaat is er naar. Modern,functioneel en vooral mooi en prettig om in te werken.
Het meedenken aan ontwerp en bij inmeten en installatie. Praktische oplossingen van de monteur.
Verkoop prima in orde. Levering Ok en op tijd hoewel niet alle monteurs even vriendelijk waren.....
Uitstekend ontwerp, goed meegedacht over onze wensen en de alternatieven, duidelijke presentatie uitleg, regie realisatie in een hand, uiteindelijke prijs concurrerend (ook met Duitsland), plaatsing volgens plan en planning.
Prettige ontvangst en een goed gesprek daarna gingen wij met een zeer goed gevoel weg. Nadien hadden we steeds te maken met een contact persoon en de gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Alles liep perfect vlg. planning t.e.m. Montage Nu hebben wij de keuken die wij graag wilde, helemaal naar ons zin. GEWELDIG BEDANKT
Advies, ontwerp en begeleiding in showroom
Wij hadden 17 jaar geleden ook onze keuken bij de firma Kloosterman gekocht, dat was goed bevallen zodoende zijn wij weer terug gekomen. Alles is weer uitstekend verlopen dus wij zijn zeer tevreden.
Het proces van ontwerpen en offerte ging behoorlijk vlot. Men kwam op ons verzoek bij ons kijken hoe de uitgangssituatie was, omdat dit gezien de afmetingen en situatie belangrijk was voor het ontwerp. Daardoor kon er ook goed worden ingeschat wat onze smaak was en was het eerste ontwerp meteen goed. Helaas ging er in de planning nog wel wat mis, maar dat werd meer dan goed gemaakt tijdens de verbouwing zelf. Die liep gesmeerd, er werd netjes en snel gewerkt, goed overlegd met ons over diverse details, met een prachtig resultaat waar we dagelijks van genieten.
lekker geregeld alles onder een persoon die de regie in handen had. keuken plaatsen, tegelzetter, electriciteit, loodgieter
Bij demontatie en opbouw keuken is er geen bescherming op onze houten vloer gelegd. Uiteindelijk geen opvallende beschadiging ontstaan, maar voor zekerheid lijkt het me toch raadzaam om vloer te beschermen. Zeker met al het gruis van het stucen.
Totaal pakket formidabel