goede service, goed behandeld

Hebben uiteindelijk gekozen voor kwaliteit in plaats van prijs. En dat heeft ook echt zijn vruchten afgeworpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Wat begon met het uitzoeken van een nieuwe keuken, eindigde met een bijna complete renovatie van onze benedenverdieping. Van onze keus om dit via Kloosterman Keukens te laten doen, hebben wij geen moment spijt gehad. Samen met Bas Luttmer van Kloosterman Keukens gingen we aan de slag om een nieuwe, moderne keuken uit te zoeken. Bas heeft ons hierbij goed geholpen met verrassende ideeën en nuchtere adviezen. De complete aanleg werd perfect uitgevoerd door Ruud en Bas van Plexabouw. Meedenken, oog voor detail, strakke planning, elke dag netjes opgeruimd, vakmanschap, keurige oplevering en gezelligheid in huis: Ruud en Bas hebben het allemaal en hadden overal een oplossing voor. Nu alles achter de rug is, kunnen we zeer tevreden terugkijken op een geslaagde verbouwing en een prachtige keuken. O ja, de heren houden van een goeie bak koffie.

• Omschrijf uw negatieve ervaring Geen

goede service, goed behandeld

Wij hebben op advies gekozen voor Kloosterman voor de keuken en apparatuur Wolf. Met name Sander v Essen werd ons aangeraden als adviseur voor de keuken en dit was een groot succes. Hij is vakkundig, luistert goed en is heel vriendelijk. Wij zijn ook in de showroom geweest voor badkamers en ook daar zijn we goed geholpen. Overalll heel tevreden en het resultaat is prachtig!

De Keuken is prachtig geworden

• Omschrijf uw negatieve ervaring Geen

goede service, goed behandeld

Fijn geholpen in de zaak zelf, er werd goed naar onze wensen geluisterd. Kregen goede adviezen. Prettige communicatie. Maar de vaklui die de verbouwing hebben uitgevoerd waren fantastisch. Prettige mensen die in communicatie bleven met de klant. En ze hebben er echt iets moois van gemaakt. Kortom een prettige verbouwing zonder problemen (voorzover verbouwen prettig is).

• Ervaring met: badkamer
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Alke badmeubels had iets veranderd in de samenstelling van het badmeubel, waardoor verwarring was ontstaan. Echt jammer dat Alke geen solid surface plaatjes onder de kastjes meer levert, welke op het wastafelplateau worden geplaatst. Ik vind dit een stukje inleveren van kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Goed advies, goede prettige verkoopadviseur Goede prettige en secure monteurs Nog niet helemaal af maar verwacht ook dat dat in orde komt !

• Ervaring met: keuken
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Afvoer verpakking keuken Het is uiteindelijk door jullie gedaan Dit is voor particulier niet af te voeren Op zo’n grote order moet dat geen discussiepunt zijn .

goede service, goed behandeld

Het bedrijf van de heer Hartman genaamd Plexa,beveel ik iedereen aan, niet alleen voor de keuken,de bebouwing is ook erg goed verlopen.Bovendien was de offerte van Plexa uitermate precies, een verademing voor als je gaat verbouwen.De collega van de heer Hartman is ook zeer bekwaam.

• Levertijd N.v.t.

goede service, goed behandeld

Niets is onmogelijk, voor alles wordt naar een oplossing gezocht. Kloosterman werkt samen met uitstekende monteurs. Een droomkeuken is het resultaat.

flexibiliteit bij wijzigingen

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden met onze keuken. Het hele traject, van het uitzoeken tot het installeren van de keuken, liep op rolletjes. Je hebt te maken met mensen die echt verstand hebben van hun vak, zowel de verkoper de heer Erik Vreman als de monteurs Ruud Hartman en Bas van Plexa Bouw uit Wijk bij Duurstede. Geweldig! Mensen die echt luisteren naar je wensen en dit goed vertalen in het ontwerp. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader.

• Ervaring met: keuken
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Wij hebben absoluut geen enkele negatieve ervaring!

goede service, goed behandeld

Van begin tot eind goede begeleiding, advies en service. Leveren kwaliteit en eerlijk open advies. Zeer positieve ervaring met verkoper, planner en monteurs.

• Ervaring met: keuken
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Geen echte negatieve punten ervaren.

goede service, goed behandeld

Net als dat wij naar vele keukenaanbieders waren geweest ook Kloosterman bezocht. Bij binnenkomst is het fijn dat je begroet wordt. Tijdens het eerste gesprek aangehaald dat wij open en eerlijk willen kijken óf wij een keuken bij Kloosterman willen aanschaffen. Dezelfde mening deelt de verkoper. Eerlijk aangeven waar onze interesses naar uitgaan hebben ervoor gezorgd dat wij na zo'n 5 bezoeken niet één keer merkten dat het teveel werd. iedere keer was ons bezoek opbouwend en werden wij enthousiaster. Zowel de prijs als ons gevoel heeft ons doen besluiten om hier een keuken te kopen. hiervan hebben wij op geen enkel moment spijt gehad. Voorkomende problemen, carrouselkast de niet door de deur past, werden zéér professioneel opgelost door de uitermate vakbekwame monteurs. Alles concluderend, óók onze badkamer zullen wij tzt bij Kloosterman kopen. Het klopt gewoon! Niet normaal zou je bijna zeggen. Het klinkt misschien erg overtrokken maar het is gemeend. Mócht u twijfelen, vraag naar Sander en hij zal mij met u in contact brengen!

• Ervaring met: keuken
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Onze Neff kookplaat zou een langere levertijd hebben dan afgesproken. Alternatief was een uitgebreidere kookplaa tmet als mogelijkheid terug te ruilen. Besloten om de uitgebreidere te houden natuurlijk!

goede service, goed behandeld

Een aantal jaren geleden hebben we bij Kloosterman onze keuken gekocht, daar waren we heel tevreden over, dus nu zijn we voor de badkamer weer naar Kloosterman gegaan en we zijn opnieuw heel tevreden. Goede service en ze nemen ruim de tijd om je te informeren. Vooral over Plexabouw Ruud Hartman en zijn collega Bas, de aannemer uit Wijk bij Duurstede, die het voor ons geïnstalleerd heeft, zowel destijds de keuken als nu de badkamer en het toilet vinden we heel prettig. Ze zijn gezellig, werken hard, zijn netjes en komen hun afspraken na. We hadden nog een paar kleine klusjes zoals het ophangen van een paar lampen, dat lag al een tijd, en dat hebben ze ook meteen voor ons gedaan.

• Ervaring met: keuken en badkamer
  • Omschrijf uw negatieve ervaring De tegels in de showroom zouden wel wat meer bij elkaar gezet kunnen worden, dan zie je niet steeds weer nieuwe en kun je gemakkelijker vergelijken en het zou prettig zijn als je meteen ook de prijs van de tegels ziet, nu moet je steeds iemand vragen naar de prijs.

Vriendelijke mensen!

• Kwaliteit
  • Nazorg en garantie N.v.t.
  • Ervaring met: keuken
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Flink aan de prijs in vrgelijking met andere aanbieders van keukens.

goede service, goed behandeld

Goed advies tijdens uitzoeken van de keuken ,dhr Vreman dacht goed met ons mee. Keuken is ook precies geworden zoals wij hem hadden voorgesteld. Hele prettige manier van communiceren zowel telefonisch als via de mail. Persoonlijk contact. De keukenmonteurs waren hele prettige mannen die ook op alle vragen een oplossing hebben. Wasemkapkastje was een misvestand maar werd ter plekke een oplossing voor gevonden met een tevreden afloop. Kortom prettig bedrijf en een mooie keuken!

• Website N.v.t.
  • Ervaring met: accessoires online bestellen
  • Omschrijf uw negatieve ervaring geen

vriendelijk en professioneel

• Levertijd
  • Personeel (monteurs) N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.

goede service, goed behandeld

Met name het feit dat Kloosterman zelf de keuken ook plaatst met alle daarbij horende aannemersactiviteiten, zorgt ervoor dat het geheel probleemloss verloopt.

• Ervaring met: keuken
  • Omschrijf uw negatieve ervaring eigenlijk geen negatieve ervaring gehad

goede service, goed behandeld

kan altijd tussendoor met vragen komen.

• Kwaliteit
  • Nazorg en garantie N.v.t.
  • Omschrijf uw negatieve ervaring geen

slechter dan verwacht

In de showroom staan mooie en dure spullen. Qua offerte goed geholpen, prijs is hoog maar kwaliteit is er naar.

• Ervaring met: badkamer
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Onze badkamer is nog niet af, maar nual een regelrechtte ramp. De douchewand en vloer zijn verkeerd en niet heel netjes getegeld. De Douche hangt te laag, terwijl wij lang zijn. Tegels wc vergeten te bestellen. Verkeerde kranen geleverd. Kortom wij zijn op dit moment niet spreken over Kloosterman.

goede service, goed behandeld

We hebben onze badkamer laten verbouwen. Eerst een heel goed advies gekregen van de verkoper Jeroen met duidelijke 3D tekeningen. De bouw begon iets verlaat maar is daarna keurig op schema verder gegaan. Er is echt vakwerk afgeleverd door de aannemer Evert. Tijdens de bouw ook kleine zaken wat aangepast wat handiger en mooier bleek te zijn dan vooraf bedacht. Resultaat: een prachtige badkamer die helemaal aan onze verwachtingen voldoet. Misschien niet de goedkoopste maar wel een prima bedrijf die we van harte aan bevelen.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk,efficient, kwaliteit. Zowel in de showroom als de monteur. Top!

• Omschrijf uw negatieve ervaring Nvt

goede service, goed behandeld

Altijd zeer prettige ontvangst. Deskundige informatie en veel geduld bij het maken van het ontwerp en de keuze van materialen en apparatuur. Enorm vakmanschap bij de opbouw van de keuken.

goede service, goed behandeld

Goede uitleg bij aankoop en na levering. Uitstekende aannemer, Michel Breeuwer en zijn team hebben de verbouwing top gerealiseerd, goede service voor en na de aflevering.

perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste moment waren wij onder de indruk van de vriendelijke en professionele houding van het team Kloosterman. Ze geven adviezen, maar luisteren eigenlijk nog veel beter waardoor je echt je eigen keuken maakt. Onze planning werd in de war geschopt door de verlate oplevering van het huis. Ondanks dat wij dit maar 2 weken van tevoren doorgaven, werd hier enorm goed in geschakeld. Zij gingen puzzelen en belde dezelfde dag terug met 3(!) alternatief data dat ze konden regelen door het schuiven in hun planning. Ook de nazorg hebben wij zeer positief ervaren. Alles moesten testen en vol belasten en elk klein dingetje moesten we doorgeven. Alles werd serieus genomen en direct, echt dezelfde dag nog, opgelost. Kloosterman keukens zijn van TOP kwaliteit, maar hun service is eigenlijk nog veel beter.

• Ervaring met: keuken
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Helemaal niets!

goede service, goed behandeld

Goed geholpen door Bas. Goed advies, mooi ontwerp. Alles goed geregeld, van ontwerp tot montage geen zorgen over gehad. Erg fijn bij een drukke verbouwing! Top resultaat!

Bestevaer 60

1271ZB Huizen