In goede samenwerking plannen gemaakt en onderdelen uitgekozen. Veel aandacht voor het juist op- cq inmeten om problemen te voorkomen. Ruud Hartman en Bas van Plexa Bouw denken heel goed mee vanuit hun praktijk ervaring. Zij hebben heel veel ervaring en vakkennis en zijn communicatief sterk. De installatie is perfect verlopen en binnen de afgesproken tijd.
Quality of the sales advice and the kitchen.
De geweldige nazorg en na jaren nog garantie op onderdelen. Geldt zowel de badkamers als de keuken die we bij Kloosterman hebben aangeschaft.
Zeer positieve ervaring met Kloosterman Keukens & Badkamers. Vriendelijke, deskundige verkoper/adviseur die alle tijd voor je nam. Alles wat je wilde zien, was in de showroom te aanwezig en te bezichtigen.
Met goede hulp van Frenk een mooie keuken samengesteld. Enige aanpassingen naderhand konden nog zonder problemen aangebracht worden. Keuken op afgesproken data geleverd en geplaatst. Een kleine onvolkomenheid (deur hooggeplaatste vaatwasser raakte onderliggende la) werd snel verholpen. Resultaat: Een tevreden klant met een heel mooie keuken
Professionele hulp en zeker professionele hulp inbouw keuken.
Uitermate tevreden over Ruud en Bas van Plexa Bouw, wat een Toppers! Alles is heel vlot verlopen en heel fijn dat er zo meegedacht is. Hierdoor was alles snel klaar en zag het er pico bello uit, echt vakmanschap! Er is echt heel hard gewerkt. Communicatie uitmuntend, heel fijn dat er zo met de klant meegedacht wordt. Iedere dag een appje met de stand van zaken, super.
Het was een moeizaam traject door mijn twijfels over de kleur van de keuken, uiteindelijk super blij met het advies om een zwarte keuken te doen. Hij staat geweldig. ik voorzag ook problemen met de plaatsing maar Ruud Hartman van Plexa Bouw wist me gerust te stellen en vond mooie oplossingen voor de problemen die hij tegen kwam. Hij is een super vakman. Er was een onderdeel vergeten maar die werd snel nageleverd en weer vakkundig en zorgvuldig geïnstalleerd door de timmerman van Kloosterman. Kortom ben ik zeer tevreden mede door de deskundige en, ook zeer belangrijk,vriendelijke houding van iedereen die bij en voor Kloosterman werkt.
Fijn geholpen en geadviseerd. Goeie praktische adviezen. Levering en montage keuken zonder problemen. Afwerking van de keuken is top. Erg blij met supermooie keuken!
Hele fijne begeleiding van verkoper Bas, waarop een mooi vervolg volgde!
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom t/m het mondeling geven van de opdracht (bevestigd per mail) heeft ons het vakmanschap en dus de kennis van zaken van de adviseurs/verkopers prettig verrast. Meer dan content zijn wij met de zeer bijzonder deskundige en prettige wijze van installeren van de keuken en badkamer, doch ook van bijkomende werkzaamheden uitgevoerd door Ruud Hartman en Bas van Plexa Bouw. Zij zorgden voor juiste en kwalitatief goede onder-aannemers, zoals stukadoor, schilder en elektricien. Hun hulp bij het ophangen van verlichting, schilderijen e.d. was voor hen een vanzelfsprekendheid. Alle lof voor hen en de verkoopstaf van Kloosterman.
Vanaf het begin hadden we een goed gevoel over Kloosterman K& B Contacten met Bas Luttmer liepen vriendelijk en flexibel. 3-D tekening was snel gemaakt en de offertes volgden snel. Planning verliep aanvankelijk soepel, liep achteraf zelfs in waardoor er eerder kon worden begonnen met werken. Ik moest wel een spoedbetaling via bouwdepot doen anders kon er niet gestart worden Goede deal gemaakt met oude keuken eruit halen, beschadiging muur- aanleg extra groepenkast. Aannemers waren vakkundig, vlot, vrolijk & vriendelijk. Levertijd was prima. Beschadigde afzuigfilters waren na 3 dagen opnieuw in huis. Kwaliteit van de materialen en apparatuur is prachtig, evenals de tegels. Mooie kwaliteit. Mooi geheel, erg tevreden met de keuken, geavanceerde materialen ( Le Man kast) 13 items om in te vullen, waarvan: 5 x een 8 5 x een 7 3 x een 6 Totaal 93 : 13 items is het eindcijfer: 7,2
Via vrienden van mijn partner hoorden we over Kloosterman keukens. We waren al eens elders wezen kijken en vooral het pushen op de handtekening bleef ons bij. Hierdoor en nog niet het juiste gevoel zorgde ervoor dat we de laatste 7 maanden niet meer verder keken. Vooral de relaxte sfeer sprak ons aan. Wat een verschil met onze andere 2 ervaringen. Wij hadden zelf al een vrij goed beeld over de nieuwe keuken, maar de adviseur kwam met een compleet ander idee. Eerst moesten we daar wel even aan wennen. Maar bij de uitleg en toelichting van het ontwerp werd het duidelijker. We hebben daar nog een nachtje over geslapen maar onderweg naar huis hadden we de beslissing al genomen. Dit was het juiste ontwerp. De week erna hoorden we wat het moest gaan kosten. Dat was wel even slikken. Maar onze adviseur kwam met een paar kleine aanpassingen waardoor het toch binnen ons budget paste. Ook de verdere montage verliep bijna probleemloos. Slechts 1 beschadigd front. Iets wat door de service ook snel werd . Top. Wij kunnen anderen dan ook zeker Kloosterman aan bevelen.
Prima ontwerp en geweldige nazorg bij problemen, buiten Kloosterman om, met de Neff koelkas
Onze vorige keuken heeft 25 jaar dienst gedaan die wij bij Kloosterman hebben gekocht destijds. Dus was voor ons de stap niet ver om weer naar Kloosterman te gaan. We zijn zeer fijn geholpen door de vakkundige verkoper. Het ontwerp is meer dan geslaagd geworden door het meedenken en advies van de verkoper. Wij koken graag in onze nieuwe keuken die een groot deel van onze inrichting omvat. Wij raden Kloosterman Keukens zeer zeker aan bij onze familie en kennissen. Voor nu hadden wij geen nieuwe badkamer nodig maar als je er rond loopt dan kan je daar absoluut goed voor slagen.
Samen met Bas een nieuwe keuken uitgezocht en ondanks dat het kort dag was ivm feestdagen is de keuken compleet geleverd en zeer netjes gemonteerd. Complimenten. Ook een nieuwe vloer en toilet laten plaatsen en is ook netjes geworden
Je word er heel goed geholpen en er word goed meegedacht over ontwerp keuken. Wij hebben een massieve keuken daar gekocht die naar bijna 8 jaar niet massief maar folie bleek te zijn. Er werd meteen aktie ondernomen om dit te herstellen. 17 nieuwe voorfronten ( nu wel massief )zijn er gemonteerd....top..👍🏼
Zeer vakkundig personeel. Goede service, ook na het leveren van de keuken!
Er is goed meegedacht, we zijn heel blij met onze keuken
Prettig en persoonlijk bedrijft. Denk mee en houdt zich aan de afspraken.
Wij zijn aangenaam verrast door de deskundige verkoper, de super-vakman-monteur en het oplossingsgerichte team wat achter de schermen heeft meegewerkt. Het resultaat is een prachtige keuken en keurig afgewerkte bijkomende werkzaamheden. Zeker een firma om aan te raden. Bedankt mannen! Erik en Rietje Krijnen Kortenhoef.
Uitstekend geholpen met de vertaling van onze wensen naar het ontwerp van een nieuwe keuken.
Goede adviezen tijdens het offerte traject. Degelijke kwaliteit materialen. Nette monteurs die ook meedenken, als er zich onverhoopts een probleempje voordoet tijdens de installatie.
zeer gemotiveerde mensen, die met goede ideeën komen. Harde werkers, werken erg netjes en overleggen indien nodig. Vriendelijk en behulpzaam. Echte vakmensen.