Ik ben erg goed geholpen met goede adviezen.
Keuken op tijd en compleet geleverd. Ook deden zij de gehele sloop en verbouwing. Alles keurig op tijd opgeleverd en tijdens de verbouwing goed overleg gehad met de uitvoerder van dit bedrijf. Ze denken tenminste met je mee. Ook tijdens de bouw.
duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen, meedenken in bijna onmogelijke oplossingen, 1 aanspreekpunt dus geen doorverwijzingen naar leveranciers of eventuele onderaannemers, geen beloftes welke later niet nagekomen kunnen worden, excellent service! ook nadat de werkzaamheden zijn afgerond, toegangkelijke medewerkers.
Fijne zaak, lekkere koffie.
Goed advies en betrouwbaar.
Met name in de showroom, de gedegen uitleg van de verschillende producten passend in ons budget, vonden wij het een fijn bedrijf ten opzichte van de andere zaken waar wij geweest zijn. Ook de montage van onze keuken met een paar zware granieten bladen werd vakkundig uitgevoerd.
Proffesioneel en deskundig advies