Bedankt voor het succesvol aanvechten�

Bedankt voor het succesvol aanvechten van de WOZ-waarde van onze woning. Niet alleen is de waarde van 2020 behoorlijk verlaagd, maar ook die van 2021 is een stuk lager.

Hoge kosten gedeclareerd bij gemeentelijk belastingkantoor.

Previcus heeft mijn bezwaarprocedure goed gevoerd, zonder kosten voor mij en met het gewenste resultaat. Er zijn echter relatief hoge kosten voor deze procedure gedeclareerd bij de gemeente waar ik woon. Hierover heeft Previcus mij onvoldoende ge�nformeerd. Deze kosten zijn aanzienlijk hoger dan m�jn eigen financieel voordeel. Dit voelt niet rechtvaardig en dit reken ik Previcus aan.

Toegankelijk en makkelijk

Voornamelijk makkelijk.. je kan je dossier inzien als je wilt. Verder wordt je keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Ik kreeg een mail met een bijlage die�

Ik kreeg een mail met een bijlage die niet mijn woning en ook niet mijn gemeente betrof. Heb dit gemeld, kreeg excusses en het verzoek de mail te verwijderen. Heb ik gedaan en daarna geen reactie meer gehad. Best wel slordig eigenlijk.

Previous Vastgoed heeft aangetoond dat�

Previous Vastgoed heeft aangetoond dat mijn WOZ te hoog is. Prima gedaan!

Bezwaar waarschijnlijk vergeten..�

U zegt dat ik steeds per mail ge�nformeerd ben. Dat is niet waar. Ik heb alles zelf aangeleverd, dan ontving ik een automatische mail dat alles in goede orde is ontvangen. Mijn WOZ is niet aangepast, en dat komt doordat u niet voor mij werkt. Ook is er g��n enkel contact geweest dat niet van mijn kant kwam. Ik had zelf het idee dat u mijn hele bezwaar vergeten was.

Zonde van tijd, geld en moeite

Na toch wat administratief gedoe, heb ik dan mijn WOZ verlaging binnen. Deze scheelt mij �11 op jaarbasis. Dit is veel minder dan verwacht en dan zou moeten kunnen als het beter was onderbouwd. Nu heeft de gemeente ongeveer �550 aan kosten vergoed aan previcus. Zonde van het geld van de gemeente en de tijd die hey ze heeft gekost. Alleen previcus is er beter uit gekomen.

Ben blij verrast dat e.e.a

Ben blij verrast dat e.e.a. voor mij geruisloos is verlopen. De uitslag is voor mij ok� het financi�le gewin is misschien niet zo groot, maar ik heb nu wel inzicht gekregen. Dank voor uw werk, Jan A. Majoor

Werd goed op de hoogte gehouden met�

Werd goed op de hoogte gehouden met uiteindelijk een positief resultaat.

Previcus Vastgoed heeft ons prima geholpen

Previcus Vastgoed heeft ons prima geholpen om met succes de WOZ waarde aan te vechten. Goede communicatie en gegeven de omstandigheden in een aanvaarbaar tijdsbestek

Prima belangen vertegenwoordiger �

Prima belangen vertegenwoordiger inzake de opgelegde OZB aanslagen, voldoende deskundigheid in huis aanwezig, een aanrader.

Goed werk geleverd!

Goed werk geleverd!

Jullie hebben goed jullie best gedaan�

Jullie hebben goed jullie best gedaan ,het is alleen jammer dat de gemeente niet met een lager bedrag akkoord ging. M.Blaich

Je wordt goed op de hoogte gehouden van�

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je verzoek. Je hoeft er zelf weinig aan te doen.

Je hoeft nu zelf niet overal achteraan

Je hoeft nu zelf niet overal achteraan, het wordt voor je gedaan en dat geeft rust. Ik had nooit verwacht dat het deze keer zou lukken, nu maar afwachten wat er dit jaar op de rekening staat, dan mogen zij het weer uitzoeken.

Geruisloze afwerking met onverwacht�

Geruisloze afwerking met onverwacht resultaat. Chapeau

Neemt mij veel bureaucratie uit handen.

Neemt mij veel bureaucratie uit handen. Bedankt en blijf zo doorgaan

Grondig werk geleverd en gratis

Grondig werk geleverd en gratis, en met succes, want mijn WOZ waarde is nu verlaagd! Blij met de hulp!

De WOZ waarde leek ons dit jaar erg�

De WOZ waarde leek ons dit jaar erg hoog. Wij hadden al eens eerder met succes bezwaar gemaakt via de gratis dienstverlening van Previcus en ook dit jaar hebben wij dat weer gedaan. Dat gaat vrij eenvoudig en gebruiksvriendelijk via hun website. Alles is vervolgens via het digitale dossier goed te volgen en de WOZ waarde is inmiddels met succes met 35.000,-- EURO verlaagd! Previcus bedankt voor de professionele wijze waarop jullie dit doen!

Review

Professionele afhandeling van ons bezwaar. Dat de uitkomst van het bezwaar positief uitpakte was natuurlijk een welkome meevaller in deze tijd.

Goede uitleg en correcte afsluiting!

Goede uitleg en correcte afsluiting!

Beste Mensen,

Beste Mensen, Hierbij wil ik jullie voor het bezwaarschrift dat jullie voor mij hebben aangespannen naar de gemeente toe de WOZ waarden voor elkaar gekregen hebben dat de WOZ waarden naar beneden zijn gegaan ,complement Vriendelijke groet

Goed werk verricht.

Goed werk verricht. Ondanks de lange tijd, ons steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Bedankt!

Wat een deskundigheid

Wat een deskundigheid! Als Previcus voor je aan de slag gaat, dan is de redding nabij. Previcus is betrouwbaar, snel, begrijpt waar het om gaat, en komt met resultaat terug. Daar kun je op rekenen!

Het was prima voorelkaar.....hartelijk�

Het was prima voorelkaar.....hartelijk dank.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.