Correcte afhandeling van mijn bezwaar.

Correcte afhandeling van mijn bezwaar.

Wij vonden het contact met Previcus�

Wij vonden het contact met Previcus heel prettig en duidelijke informatie. Ze hebben ons prima geholpen, en wanneer wij de hulp weer nodig hebben zullen wij niet aarzelen om jullie weer in te schakelen

bezwaarschrift succesvol afgehandeld

bezwaarschrift succesvol afgehandeld, service en communicatie correct

Succes tegen hoge WOZ-waarde

Ik heb mij in 2020 tot de Vastelastenbond gewend om mij behulpzaam te zijn om mijn WOZwaarde bij de Gemeente Kerkrade aan te vechten. Het duurde even, maar tot mijn verbazing ging mijn WOZ-waarde van �220.000 naar �206.000, van �206.000 naar �190.000 en van �190.000 naar �175.000. Dat hielp mij enorm bij het invullen van mijn belastingpapieren. Daar komt bij dat het mij ook nog eens NIKS heeft gekost. Met dank aan Previcus Vastgoed.

Top gedaan

Top gedaan voor onze club

Goed werk verricht

Goed werk verricht. Alleen vond ik het lastig om de gevraagde gegevens te verstrekken. Maar met jullie aanwijzingen is het gelukt.

Goed gedaan ......

Zonder wezenlijke problemen voor mij heeft Previcus mijn WOZ-aanslag door middel van een bezwaarschrift weten te verminderen. Dat stemt tpt tevredenheid!.

Fijn contact

Fijn contact

Goeoeoed

Goeoeoeoed!

Bezwaar WOZ netjes afgehandeld.

Bezwaar WOZ netjes afgehandeld. Heeft alleen lang geduurd en tussentijds helaas niets mogen vernemen. Aanbevelenswaardig!

Bezwaar tegen te hoge WOZ-waarde.

Met hulp van Previcus Vastgoed bezwaar ingediend tegen de te hoge WOZ-beschikking. De WOZ-waarde is nu flink naar beneden gebracht. Goed resultaat.

WOZ verhogen/verlagen is vaak zinloos

WOZ verhogen of verlagen is in 90% van de gevallen vaak onzin en zinloos. Een (fictieve) berekening leverde bij mij � 43 voordeel op bij een � 10.000 lagere WOZ-waarde. De vervolgvraag is of je voor dat bedrag bezwaar wil maken, als je bedenkt dat: � een lage(re) WOZ-waarde bij een vernieuwing van de hypotheek of een rente aanpassing kan de (te) lage WOZ-waarde effect hebben als blijkt dat de hypotheek in verhouding tot de waarde wel erg hoog is geworden; � als de woning te koop wordt gezet, een kopende makelaar vrijwel direct de laatste WOZ-waarde opvraagt om te zien of het huis wel redelijk geprijsd is. Dan kan een lagere WOZ-waarde leiden tot een lagere verkoopprijs. Voorbeeld: huis � 300.000; rente 4%; rente te betalen � 1.000 per maand. Bij � 20.000 hogere WOZ en 3,8% rente ga je � 8 m��r betalen per maand! Bij lagere WOZ van � 280.000 en 3,5% is dat netto ruim � 100 per maand minder. In 10 jaar verdien je dan dus � 12.000. De vraag is of je dat na de verlaging van � 300.000 naar � 280.000 nou echt voordeel oplevert. Naar aanleiding van het antwoord van Previcus: De zinloosheid zit niet in het al dan niet gelijk krijgen voor een lagere WOZ-waarde, maar over het financieel voordeel dat zwaar wordt overschat. En als je bezwaar maakt: prima maar doe dat gewoon zelf bij de Gemeente. Als je dat doet via een van de vele bureautjes, is niet onlogisch om te denken dat die extra kosten die dan bij dat bureautje terecht komen het volgende jaar te zien zijn in een verhoogd WOZ-percentage.

Meer bereikt dan ik had verwacht

Meer bereikt dan ik had verwacht Deskundig aangepakt

Goede terugkoppeling en actieve�

Goede terugkoppeling en actieve bemoeienis . De vertraging lag meer bij gemeente .

Goed werk

Lange adem, maar resultaat

interventie WOZ

aanslag flink verhoogd elk jaar, was het beu en dus gebruik gemaakt van de diensten van Previcus. het bezwaar werd aanvaard en mijn WOZ is teruggebracht, netto scheelt het maar 38 euro, maar het ging mij om het principe de jaarlijkse forse verhogingen te stoppen

WOZ-waarde verlaagd!

Erg fijn dat een onafhankelijke instantie zo'n langdurig proces voor ons is aangegaan om de WOZ-waarde ter discussie te stellen en uiteindelijk omlaag te krijgen!

Zeer snel gereageerd

Zeer snel gereageerd. Geweldig effici�nte manier van werken en het resultaat is meer dan bevredigend dus ook effectief.

Clubgebouw Vogel- en Duivenvereniging

Door de Corona-problematiek was mij de actie van Previcus om bezwaar te maken tegen de vastgestelde WOZ waarde, totaal ontschoten. Op enig moment in februari ontving ik van zowel Previcus als de Gemeente Barneveld bericht dat het bezwaar ontvankelijk was verklaard. Zonder kosten gaf dit een aardige korting wat voor de Vogel- en Duivenvereniging een bijdrage is om het kostenplaatje voor het gezamenlijke clubgebouw beheersbaar te houden.

Bezwaar gemaakt en terecht bevonden

Bezwaar gemaakt en terecht bevonden. Klasse

Mijn bezwaar tegen de gehanteerde�

Mijn bezwaar tegen de gehanteerde WOZ-waarde prima afgehandeld.

prima geholpen

Netjes en correct afgehandeld met een�

Netjes en correct afgehandeld met een positief resultaat!

Alle informatie vooraf was duidelijk en�

Alle informatie vooraf was duidelijk en daarmee voor mij een reden om met Previcus Vastgoed in zee te gaan . Ook prettig dat er tussentijds contact was. De belofte van Previcus om te proberen de WOZ waarde van mijn huis omlaag te krijgen is gelukt. Blij mee

Bezwaar OZB

Goede afhandeling en doorgezet tot een gerechtelijke uitspraak die positief is geweest.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.