Ik ben bijzonder prettig makkelijk en�

Ik ben bijzonder prettig makkelijk en goed geholpen. En voel mij minder slachtoffer van de ambtenaren Hartelijk dank

Professionele organisatie, deskundige aanpak en helder advies.

Direct vanaf de start een professionele aanpak. Deskundige begeleiding, heldere uitleg en prima terugkoppeling van de voortgang. Het resultaat is het best haalbare en daar zijn we tevreden over. Afhankelijk van de leercurve van de Gemeente mogelijk tot volgend jaar.

Prima geholpen en de woz verlaagd met�

Prima geholpen en de woz verlaagd met 17000

Previcus heeft mij buitengewoon goed�

Previcus heeft mij buitengewoon goed geholpen bij het bezwaar tegen de disproportionele verhoging van de WOZ met een paar ton door de gemeente Amsterdam, bij te stellen. Dat dat geslaagd is kan je bijna een wonder noemen, ik heb het zelf enkele malen geprobeerd. Daar wordt door de gemeente Amsterdam naar mijn idee niet eens naar gekeken als je dat als individu probeert, maar meteen afgewezen. Ik kan iedereen Previcus aanraden die het niet eens met een WOZ verhoging en daar bezwaar tegen wil maken.

Deskundige ondersteuning en prettige samenwerking

Met hulp van Nicole een beschikking op verzoek aangevraagd met positief resultaat. Ondersteuning van Previcus hebben we als zeer prettig ervaren. Er was ruimte voor inbreng van eigen idee�n, een deskundige advies, een goed onderbouwde aanvraag en een zorgvuldig doorlopen traject waarin de samenwerking tussen alle partijen prettig is doorlopen.

Heel tevreden!

Heel tevreden!

Werd benaderd om bezwaar te maken voor�

Werd benaderd om bezwaar te maken voor een te hoge WOZ waarde v/d woning en alles werd geregeld door PV grandioos shapo geen enkel om kijken alle lof met een positief resultaat.

Perfect, duurde wel lang maar dat zal wel aan de gemeente liggen. Heb met jullie hulp, wel van 5 jaar omzetbelasting terug gekregen. Hiervoor onze hartelijke dank.

Goede informatie

Goede informatie, communicatie en resultaat gerichtheid!

Ondanks weinig hoop dankzij doorzetten�

Ondanks weinig hoop dankzij doorzetten van hun toch een flinke verlaging gehad prima werk waarvoor dank

We zijn goed en prettig geholpen�

We zijn goed en prettig geholpen dankjewel

zeer behulpzaam en correct in�

zeer behulpzaam en correct in beantwoording

Echte doorzetters van Previcus

Echte doorzetters van Previcus. Geven niet zomaar op. Precies wat je nodig hebt om bezwaar te maken. Ben er zeer tevreden over.

Zeer efficiente service

Zeer efficiente service! Goede ervaring.

Nog niet zo tevreden, maar kan nog komen

Previcus reageert snel en ook het online mee kunnen kijken in je eigen dossier is fijn. Maar....ik had mijn case pas aan Previcus gegeven nadat ik zelf al bezwaar had gemaakt en het tot een hoorzitting zou komen. De gemeente had mij telefonisch laten weten van plan zijn te zakken naar WOZ-waarde X. Na hoorzitting gedaan tussen gemeente en Previcus, is nu de WOZ-waarde vastgesteld op X. Hetzelfde dus als wat ik al had bereikt. Ondanks dat Previcus naar mij toe in een eerste bericht aangaf dat waarde X nog steeds veel te hoog is. Dus als Previcus het hierbij laat en niet naar de rechter stapt, ben ik erg teleurgesteld.

Ik krijgt 600 euro van de Gemeente�

Ik krijgt 600 euro van de Gemeente Noordenveld. Dat hebt u geweldig voor mij verdiend, want ik krijg ook nog verschillende nabetalingen. Hartelijk dank voor uw krachtige inzet voor oude mensen,zoals ik er een ben P.Feddema,07-05-1934

zeer tevreden

zeer tevreden , had dit niet meer verwacht Top!!

Top service

Top service met het juiste resultaat

als ze iets aannemen gaan ze tot het�

als ze iets aannemen gaan ze tot het gaatje zijn geen opgevers.

Duidelijke informatie tijdens proces

Duidelijke informatie tijdens proces. Niet ingewikkeld, uiteindelijk goed resultaat

prima geregeld WOZ waarde omlaag

prima geregeld WOZ waarde omlaag

Met succes bezwaar gemaakt

Met succes bezwaar gemaakt. Uitspraak heeft lang geduurd, maar heeft uiteindelijk toch resultaat gehad.

Je wordt goed ge�nformeerd

Je wordt goed ge�nformeerd

Bezwaar gegrond

Afwijzing van bezwaarschrift door de Gemeente. Na aanvullende informatie te verstrekken blijft het een tijdje stil, waarna de Gemeente bakzeil haalt en de BSGW Belasting aanpast wat weer geld scheelt. Ben zeer prettig geholpen en de aanhouder wint. Had er zelf weinig vertrouwen in maar ze hebben het toch voor mekaar gekregen. Bedankt: Previous Vastgoed. Een tevreden burger.

Afrader WOZ- verlaging

Twee keer contact opgenomen op verschillende dagen en verschillende tijdstippen. Twee keer toegezegd gekregen dat alles duidelijk was en dat meteen een mail gestuurd zou worden. Twee keer geen reactie ontvangen

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.