Hulp middels Previous Vastgoed prima�

Hulp middels Previous Vastgoed prima gegaan. Volledig, duidelijk en je weet hoe en wat er gaat gebeuren en wat de mogelijkheden zijn. Email kontakt duidelijk. ALLES wordt uit handen genomen. Mijn dank.

Waarde woning

Mijn complimenten en waardering voor de prettige samenwerking en de wijze van aanpak gedurende de voorbije periode! Een pluim op de hoed voor julie doorzettingsvermogen en het daardoor bereikte resultaat, waarvoor mijn dank.

bezwaar WOZ beschikking

Met succes bezwaar gemaakt op de WOZ beschikking. Goede en snelle afhandeling!

uiterst effici�nt

uiterst effici�nt elke stap in de ganse procedure was voor ons gemakkelijk te volgen daar we telkens een mail ontvingen, al dan niet met link naar ons persoonlijk dossier

Handig

Handig, zeker voor ouderen, maar uiteindelijke resultaat viel tegen. Hoeft natuurlijk niet aan Previcus te liggen, die hebben zover ik kan zien zich wel ok� ingezet. Communicatie is via mail is prima; vlot en duidelijk.

Prima en duidelijke service

Prima en duidelijke service

Previcus maakte gedegen bezwaar, en met succes!

Previcus heeft namens mij bezwaar aangetekend tegen de WOZ waarde van mijn woning. Dit hebben zij zeer gedegen gedaan. Ik werd over iedere stap ge�nformeerd. Het bezwaar is gegrond verklaard. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Previcus werkt.

Al jaren lang vond ik de WOZ waarde van�

Al jaren lang vond ik de WOZ waarde van mijn woning te hoog en wilde ieder jaar een bezwaarschrift indienen bij de gemeente. Door een makelaar werd ik doorverwezen naar Previcus Vastgoed. Na verstrekking van mijn gegevens is er voor mij een account aangemaakt ,waarin ik de stand van zaken kon volgen. Tevens kreeg ik alle info via mail. Vorige week heb ik bericht ontvangen van de positieve uitspraak van het bezwaarschrift. De door u gedane stappen zijn perfect gelopen en hebben tot een uitstekend resultaat geleid.

Goede resultaten behaald

Goede resultaten behaald

Goed geholpen

Goed geholpen, constant ge�nformeerd terwijl ik zelf niet het contact opzocht. En het belangrijkste is dat het ze ook nog is gelukt. Ik raad ze zeker aan!

Jullie hebben mijn WOZ waarde�

Jullie hebben mijn WOZ waarde aangevochten, met succes gelukkig. Ik vond jullie laagdrempelig,en jullie hebben me keurig geadviseerd.

Buiten gewonen goede informatie en�

Buiten gewonen goede informatie en begeleiding met een positief resultaat.

Ik ben heel tevreden over het�verminderen van de WOZ waarde

Ik ben heel tevreden over het resultaat. Fijn dat het dit jaar is gelukt om de WOZ waarde te verminderen van ons huis. Dat scheelt weer iets. Alle beetjes helpen. We zullen als dit nodig is volgend jaar weer gebruik maken van deze dienst.

ik had meer verwacht beter iets dan�

ik had meer verwacht beter iets dan niets wie niet probeer wie niet win maar bedankt voor de moeite en de inspanning ben blij met het resultaat

Ondanks dat ik eerst wat sceptisch�

Ondanks dat ik eerst wat sceptisch tegenover alle partijen stond die wel even een WOZ bezwaar zouden behandelen. Moet ik nu mijn mening 100% omgooien en ben ik dik tevreden met het behaalde resultaat door Previcus Vastgoed

Zeer goed ze best gedaan

Zeer goed ze best gedaan

Professioneel werk

Professioneel werk! Bedankt.

Goed resultaat

Goed resultaat . En eigenlijk boven verwachting.

dat was top bedankt

dat was top bedankt

Een goede duidelijke site waar je�

Een goede duidelijke site waar je bezwaar in kan dienen.

slordigheid

slordigheid

Ben top geholpen zonder veel rompslomp�

Ben top geholpen zonder veel rompslomp ervan te hebben.

WOZ waarde

Mijn bezwaar tegen de WOZ waarde van mijn woning in handen gegeven van Previcus Vastgoed. Zeer snelle reactie ontvangen en na toevoeging van gevraagde foto's is mijn WOZ waarde sterk verlaagd. De communicatie van Previcus Vastgoed was duidelijk en helder. Zeer tevreden.

Het ging zo gemakkelijk zonder�

Het ging zo gemakkelijk zonder ingewikkelde procedures wordt je goed geholpen en met als afloop een goed resultaat

Geweldig hoe zij ons hebben geholpen

Geweldig hoe zij ons hebben geholpen. Wij hebben hier eigenlijk niks voor moeten doen. Zei hebben eigenlijk alles zo maar gedaan. Dit heb ik eigenlijk nog nooit meegemaakt. Ik vond het natuurlijk prachtig, en zeker na ��k nog eens een positieve uitslag. Voor alles wat ze gedaan hebben wil ik ze nog HEEL HARTELIJK BEDANKEN.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.