Ik ben tevreden op hoe jullie aan het�

Ik ben tevreden op hoe jullie aan het werk zijn gegaan eerlijke gezegd had bijna vergeten dat ik gevraagd had om bezwaar te doen tegen gemeente. Alvast bedankt voor uitstekend resultaat. Groetjes, T.Marku

Volgens afspraak.

Diensten geleverd volgens afspraak.

Ze hebben een z��r goed positief�

Ze hebben een z��r goed positief resutaat behaald

Goed geregeld,geen toelichting tijdens�

Goed geregeld,geen toelichting tijdens de procedure/ voortgang, daarom 4 sterren

Op zich ging het proces goed maar ik�

Op zich ging het proces goed maar ik heb in den beginne reeds 3 mails gestuurd met foto's en toelichting bij die foto's. Enige tijd later werd gevraagd of ik foto's wilde maken van o.a. de woonkamer, keuken, toilet etcetera maar die had ik U al toegezonden. Toen BsgW vroeg om foto's etcetera heb ik precies dezelfde naar hun toegezonden en kreeg ik plotseling bericht van uw kantoor dat ze van mij iets hadden ontvangen en dat hadden doorgezonden naar het BsgW......???? Kennelijk zijn de gegevens van 2 mails met foto's niet in mijn dossier gekomen. Het is G��N fijn idee dat mijn foto's in iemand anders zijn dossier zitten en dus raadpleegbaar zijn. Ik heb voor alle zekerheid Securitas gevraagd de beveiliging aan te passen.

Previcus heeft tot volle tevredenheid�

Previcus heeft tot volle tevredenheid bezwaar aangetekend.

Loop niet over van het bedrag dat ik�

Loop niet over van het bedrag dat ik terug heb gekregen

Prettig en professioneel

Goed geholpen, heel makkelijk want alles wordt geregeld voor je. Erg tevreden over communicatie.

Ik ben tevreden maar de argumenten die�

Ik ben tevreden maar de argumenten die aangevoerd waren zouden niet mijn argumenten zijn. Toch bedankt.

Woz waarde

Alles netjes geregeld

Prima service, geen omkijken naar, en aan het eind een mooie korting op de woz-waarde

Vertrouwen

In het begin had ik geen vertrouwen dat het resultaat zou hebben. Dat komt door de iets intimiderende benadering van de belasting. Niets bleek minder waar.

Top.

Top geregeld.

Goed gedaan

Goed gedaan. De communicatie mbt inloggen en aanvullingen kan sneller en eenvoudiger. Voor de rest mooi gedaan ??

Top service!

Top service!

Vlotte en duidelijke afhandeling

Vlotte en duidelijke afhandeling van de OZB-kwestie.

Goed werk geleverd.Had dit resultaat�

Goed werk geleverd.Had dit resultaat niet verwacht. Volgend jaar weer met u in zee. Het is de moeite waard .Niet geschoten etc.etc.

Eind goed, al goed

Voor mij persoonlijk heeft het een gunstige uitkomst opgeleverd, ben dus tevreden met het resultaat. Communicatie is goed, zou echter nog iets beter kunnen. In mijn geval heb ik geen bericht gekregen na indiening van bezwaar. Heb verder wel alle nodige communicatie en bevestigingen ontvangen. Grote plus is dat het op no cure/no pay basis is en indien het bezwaar door de gemeente wel gegrond wordt verklaard, dan worden de kosten van Previcus Vastgoed op de gemeente verhaald.

Correcte afhandeling met een prima�

Correcte afhandeling met een prima resultaat!

Geweldig dat u mijn zaak heeft�

Geweldig dat u mijn zaak heeft behartigd. Ik wil namelijk niet meegaan in de alsmaar stijgende lijn van waardevermeerdering van woonhuizen. Veel huizen worden meer waard omdat de eigenaren zelf hun huis opknappen. De gemeente denkt daarvan mee te kunnen profiteren..

Previcus heeft het voor elkaar

Previcus heeft het voor elkaar, onze WOZ is naar beneden bijgesteld.

De uitkomst was goed, de WOZ is flink verlaagd!

resultaat was goed, communicatie heen en weer wat minder. Daar zaten dagen tussen vraag en antwoord. Maar daarom toch een mooie 4/5

u heeft mij perfect geholpen

u heeft mij perfect geholpen ook tussentijds toen ik vragen had over de voortgang van het proces

prima samenwerking

prima samenwerking , dank voor jullie bezwaar maken op de woz waarden.

Perfect geregeld,kan niet beter.

Perfect geregeld,kan niet beter.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.