Doen precies wat ze zeggen

Doen precies wat ze zeggen, zonder gedoe.

De Woz waarde van het huis van mijn�

De Woz waarde van het huis van mijn broer was tot 2 x toe veel te hoog vastgesteld. Previcus Vastgoed heeft de Woz waarde op een zorgvuldige manier en redelijk snel een heel eind naar beneden kunnen brengen. Wij zijn heel tevreden.

Prima zakelijk contact

Prima zakelijk contact, niet meer dan noodzakelijk. Bovendien de doelstelling gerealiseerd

Goed resultaat

Goed resultaat, zijn op achtergrond voor je bezig. Geen persoonlijk contact

Vind de waarde van �297.000 nog steeds�

Vind de waarde van �297.000 nog steeds aan de hoge kant. Er moet zoveel veranderd en verbeterd worden. Die kosten liggen veel hoger dan de geboden �28.000. Keuken incl vloer en tegelwerk zal eruit moeten en schuur totaal gesloopt en opnieuw opgebouwd moeten worden. Ga jullie volgend jaar opnieuw vragen om in actie te komen om dit te kunnen realiseren. Bedankt voor jullie hulp dit jaar.

Jullie hebben het uitstekend gedaan.

Jullie hebben het uitstekend gedaan.

Heel erg bedankt voor alles

Heel erg bedankt voor alles! Superfijn! Ik heb me aangemeld en had er verder geen omkijken naar. Geweldig hoe jullie alles uit handen nemen.

Netjes op de hoogte gehouden en�

Netjes op de hoogte gehouden en afgehandeld, chapeau??????

Ze hebben er voor gezorgd dat mijn�

Ze hebben er voor gezorgd dat mijn aanslag is verminderd.

Begin was ik huiverig om o.z.b

Begin was ik huiverig om o.z.b. bezwaar in te dienen. Het gehele proces was echter heel duidelijk en overzichtelijk.

Regularly I got messages about the continuation

Regularly I got messages about the continuation of the proces. Finally Previcus got succes by winning the lawsuit.

Goede communicatie en een correcte WOZ�

Goede communicatie en een correcte WOZ waarde bepaling. Top!

Correct en duidelijk...

Goede info tijdens het hele proces..

Het gehele proces verliep erg goed van�

Het gehele proces verliep erg goed van begin tot eind

Previcus Vastgoed maakt haar verwachtingen waar!

Conform wat Previcus Vastgoed aangeeft over haar �succesrate� vwb bezwaar tegen te hoge WOZ, is de uitslag, in mijn geval: bezwaar toegekend. Blij mee.

Tevreden!

Ik ben tevreden over Previcus: De informatie die Previcus mij gaf was duidelijk en ter zake. Previcus heeft mij al het werk uit handen genomen.

Bezwaar onroerend goed

Bezwaar gegrond verklaard, alles is naar wens verlopen

Previcus Vastgoed neemt de moeite voor�

Previcus Vastgoed neemt de moeite voor je om alles eerlijk in kaart te brengen om de WOZ WAARDE TOT EEN EERLIJKE waarde te brengen. Top, ook nemen ze geregeld contact met je op. En het eindresultaat is ook goed. Bij mij is de WOZ waarde ook naar onder ingesteld. Super bedankt.

Zonder er zelf weinig of niks ervoor te�

Zonder er zelf weinig of niks ervoor te hoeven doen, hebben jullie het voor elkaar gekregen om de kosten te verlagen. Top geregeld!!

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Op een deskundige wijze werd er doorPrevicus vastgoed een bezwaar WOZ ingediend

Op een deskundige wijze werd er door Previcus Vastgoed op mijn verzoek een bezwaar WOZ bij mijn gemeente ingediend. Dit met sterke inhoudelijke argumenten, maar dit alles ook snel binnen de bezwaartermijn. Het ingediende bezwaar werd dan ook de geeente erkend. Een mooi succes voor Previcus Vastgoedmaar zeker ook voor mij. Ben hierdoor zeer tevreden over aanpak en resultaat. En top reultaat

Previus maakt het laagdrempelig om�

Previus maakt het laagdrempelig om bezwaar te maken over de woz.

Goed geholpen ik had het zelf niet gered

Goed geholpen ik had het zelf niet gered

Duidelijke communicatie met de klant en�

Duidelijke communicatie met de klant en goede service bij bezwaarprocedure

Perfecte- en succesvolle afhandeling�

Perfecte- en succesvolle afhandeling van mijn bezwaar inzake ozb waarde bepaling van ons pand.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.