Goed gedaan

Had de hoop al bijna opgegeven. Natuurlijk gaat er een tijdje overheen. Maar het wachten is succesvol geweest. Previcus heeft goed werk verricht. Hoop nu nog op financiële vergoeding c.q. Verrekening van diverse belastingen. Previcus dank u wel. En dat geheel kosteloos.

Een collega vroeg aan mij of ik bezwaar ga indienen tegen mijn WOZ waarde, omdat zij ook vond dat het te hoog was, wij wonen namelijk in dezelfde straat. Ik twijfelde en was ook sceptisch, maar dacht baat het niet schaadt het niet. Volgens mij kreeg ik een email van Previcus vastgoed over het indienen van een bezwaarschrift, ondanks mijn twijfels, heb ik mijn gegevens ingevuld. Ik vind dat Previcus vastgoed mij ontzettend goed heeft geholpen. Previcus vastgoed heeft heel veel informatie kunnen verzamelen en ben echt ontzettend blij, dat ik heb doorgezet. Mijn ingediende bezwaar via Previus vastgoed is goedgekeurd en de uitspraak was ook positief. Mijn WOZ waarde is verminderd en krijg geld terug. Mijn dank is groot en zal ook anderen Previcus vastgoed aanbevelen.

Alles zoals beloofd

Inderdaad uitstekend

Kort en krachtig zoals hierboven al staat

uitstekend

Zonder kosten een goed resultaat

Geen moeite, toch WOZ verlaging

Enkel door het indienen van een aanvraag, hebben wij een flinke verlaging toegekend gekregen. En ik heb er niets voor hoeven doen!

Previews, komt de afspraken snel na en gaat door tot het uiterste.

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je zaak.

Best wel spannender een zaak te beginnen maar achteraf blij dat ik het gedaan heb. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Proces gewonnen door middel van Previcus Vastgoed en dat belangeloos, top.

Goede inzet

Er is goed werk geleverd door de mensen van previcus. Ze hebben het voorelkaar gekregen wat mij al jaren niet gulukt is. Hiervoor petje af

Uitstekende service

Na het eerste contact nam Previcus vastgoed alle correspondentie en noodzakelijke administratie over. Na verloop van tijd volgde een uitspraak met positief resultaat. Het is een uitstekend bedrijf met goede service. Top! Inmiddels heb ik hun naam al doorgegeven aan kennissen.

Betrouwbaar

Zijn duidelijk en hebben een goed resultaat behaald

Alles wordt zonder kosten voor je geregeld

Het is een kwestie van alle relevante informatie naar Previcus sturen en die doen dan al het werk voor je. Er moet natuurlijk wel sprake zijn van een verkeerde inschatting van de WOZ-waarde door de gemeente.

Prima resultaat bereikt. Bravo!

Mijn ervaring met dit bureau was er niet. Maar gezien het bereikte resultaat kan ik het van harte elders aanbevelen E.D. Roekman

geweldig dat het bezwaar gegrond is verklaard

Ik heb heel wat foto's aangeleverd van de binnen- en buitenzijde vd woning maar dit heeft goed geholpen. De WOZ-waarde is lager vastgesteld en daar was het toch om te doen :) !!

Totale ontzorging

Totale ontzorging in een bezwaarschriftprocedure. Procedure ook nog positief afgesloten. Aanrader.

Erg goed bedrijf fijne service.

Erg goed bedrijf fijne service.

Succesvol bezwaar ingediend

Succesvol bezwaar ingediend. Tevreden met de uitkomst.

Voor zover ik het kan beoordelen is het�

Voor zover ik het kan beoordelen is het verzorgen van het bezwaar WOZ keurig geregeld, ik heb op gezette tijden bericht gehad over voortgang. Uiteindelijk heeft het bezwaar effect gehad.

boven verwachting

boven verwachting , prima werk !

prima, deskundig en betrouwbaar

Te weinig meegenomen in het proces

Er is achter de schermen vast van alles gebeurd, maar ik heb er niets van meegekregen. Jammer, had graag meer meegenomen willen worden in de stappen die genomen zijn.

goed geregeld

goed geregeld

Goede begeleiding.

Goede begeleiding. Heldere taal. Professioneel. Prima feedback. Erg blij mee.

Voor de 2de maal met succes onze�

Voor de 2de maal met succes onze klacht afgehandeld

Previcus vastgoed

Previcus vastgoed, heeft mijn bezwaarschrift inzake WOZ waarde heel goed afgehandeld. Is gedeeltelijk gegrond verklaard. Ben goed en correct geholpen !! Is de moeite waard. Vriendelijke groet, Louis

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.