Ik ben aanbevolen

Ik ben aanbevolen, en heb er gebruik van gemaakt. Blijkt rendabel te zijn, bedank voor jullie hulp.

Fijne en goede ondersteuning

Fijne en goede ondersteuning

Prima service!

Prima service!

Volledig, reeel en professioneel

Verrassend dat zij dit willen doen, zonder verdere kosten! Zij zijn accuraat en eerlijk. Ik moest foto�s opsturen ter ondersteuning van hun bezwaar namens mij, tegen de WOZ waarde, vastgesteld door de gemeente. Ik krijg een uitstekende update van de stand van zaken, met een reeel beeld van de opties. Volledig en professioneel, dat is wat ik heb ervaren met Previcus.

Ik vind Previcus een erg betrouwbaar�Pervicus erg betrouwbaar

Ik vind Previcus een erg betrouwbaar instelling. Pervicus heeft mij geweldig geholpen. Bedankt Pervicus. Groet/ A.R. Karacaer

Prima verlopen

Prima verlopen. Bezwaar aangetekend tegen WOZ waarde met succes. Previcus neemt alles uit handen en verzorgt het bezwaarschrift. Per mail houden ze je op de hoogte.

Professionele afwikkeling

Previcus heeft uitstekend gehandeld om de WOZ waarde aanzienlijk te verlagen.

Prima berichtgeving en duidelijk.

Prima berichtgeving en duidelijk.

ik was nogal terughoudend om een bureau�

ik was nogal terughoudend om een bureau als Previcus in te schakelen maar het resultaat was uitstekend, prima Job !!!

Door bezwaar te maken tegen de�

Door bezwaar te maken tegen de onroerend goed belasting, is deze verlaagd en hebben we 35 euro terug gekregen

Een tevreden klant....

Danke dat jullie zo'n goed resultaat hebben behaald... Niet verwacht dat dit zou gaan lukken.. Resultaat... Leuk bedrag terug gekregen en mijn OGB verlaagd. Danke hiervoor

Super goed gewerkt

Super goed gewerkt, foto�s en opmerkingen opsturen en de rest geen probleem. Bij een volgende WOZ aanpassing zal ik ze zeker weer opzoeken.

Zeer tevreden met het resultaat.

Zeer tevreden met het resultaat.

ik ben tevreden.

ik ben tevreden.

Een goed resultaat voor mij

Een goed resultaat voor mij. Dank u wel

Goed en succesvol geholpen

Goed en succesvol geholpen, geen rompslomp dit wordt allemaal keurig voor je geregeld. WOZ waarde is verlaagd.

Het bezwaar is gegrond verklaard

Het bezwaar is gegrond verklaard

positief resultaat

positief resultaat na eerst een negatief bericht over de WOZ waarde is achteraf het bericht wel positief en wordt WOZ waarde verminderd. Ik had wel meer gehoopt maar ben tevreden met het resultaat en ook tevreden met de moeite die Previcus vastgoed is ondernomen

PERFECT GEHOLPEN,MET GOED RESULTAAT

PERFECT GEHOLPEN,MET GOED RESULTAAT

Goed ge�nformeerd en werk uit handen

Het aanvechten van de WOZ-waarde wordt volledig geregeld en je wordt tussentijds steeds ge�nformeerd over de stand van zaken. Top! Het heeft voor het eerst zijn vruchten afgeworpen, hoewel het bedrag klein is. Maar toch. Vermoedelijk komt dit wel door het aanleveren van foto's over de staat van de woning. Wellicht goed om dit standaard mee te nemen om meer succes te kunnen boeken.

Echt uitstekend geholpen door Previcus�

Echt uitstekend geholpen door Previcus met een voor ons zeer goede uitkomst!

Het resultaat van de werkzaamheden van�

Het resultaat van de werkzaamheden van previcus vastgoed was prima:de W.O.Z .waarde vastgesteld door de gemeente werd na het bezwaarschrift aanzienlijk verlaagd!

Prima dienstverlening

Prima dienstverlening, met weinig moeite voor de klant veel bereikt

Zeer tevreden met de werkwijze van�

Zeer tevreden met de werkwijze van Previcus. Als je dat zelf moet doen ben je volgens mij kansloos!

Bevindingen

Prima communicatie alles keurig afgehandeld ??

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.