Transparant en efficient

Ik was sceptisch aan het begin, maar de procedure bezwaar WOZ bij onze gemeente verliep via Previcus op rolletjes. Heldere communicatie, eenvoudig extra informatie aan het dossier toevoegen en overzichtelijk voor een leek als ik. Het bezwaar is gegrond verklaard en er waren na afloop geen verrassingen!

Goed gedaan

Fijn dat jullie er zijn het scheelt me een hoop geld

Doen wat zij beloven

Maken een dossier aan waar je de stand van zaken kan zien. Ik vond het wel jammer dat ik op vragen die ik stelde via mailtjes nooit antwoord kreeg. Als je van persoonlijk contact houdt dan is dit waarschijnlijk niet de beste optie. Vragen via chat op de site werkt wel prima en ze doen achter de schermen keurig wat ze beloven.

Heel erg professioneel

Duidelijke communicatie, Regelmatig Op de hoogte gehouden Hoe het er voor staat

Prima professionele aanpak bij een veel te hoge inschatting van WOZ-waarde van onze woning

Het bezwaarschrift was zodanig professioneel aangepakt dat de gemeente niet anders kon dan het bezwaar erkennen waardoor de WOZ-waarde van onze woning flink naar beneden moest worden bijgesteld.

Hebben goed werk verricht

Wel aanteraden voor een volgende keer

snel.en vriendelijk

wordt goed op de hoogte gehouden tijdens proxedure en afwikkeling

Hebben geweldig werk geleverd en met veel succes. Wederom dankbaar voor.

PreVicus' bezwaar reduceert onze WOZ-waarde met 6%

Het was voor ons een test om met PreVicus in zee te gaan om de WOZ-waarde bepaling aan te vechten tegen nul kosten. Welnu PreVicus heeft voor ons bezwaar gemaakt en de WOZ-waarde met ruim 6% verlaagd! De kosten voor ons zijn nul, dus we zijn heel tevreden over PreVicus.

Positieve uitslag

Wij zijn tot nu toe heel tevreden. Het gaat om een ouder huis dat in enkele jaren tijd, (terwijl het leeg staat), duizenden euro's bij de WOZ omhoog gaat. We wachten nu nog op de financi�le afhandeling. Het is nl gebleken dat het beroep dat Previcus Vastgoed voor ons heeft geregeld positief is uitgevallen.

Prima werk geleverd ??

Prima werk geleverd ??

Prima gedaan zonder veel.gedoe

Prima gedaan zonder veel.gedoe

Correct en snel

Correct, snel en met goed resultaat! Helemaal super.

Goed geholpen

Goed geholpen . Fijne communicatie en resultaat een verlaging van de woz

Mijn casus is naar tevredenheid�

Mijn casus is naar tevredenheid afgehandeld

ik ben heel goed geholpen

ik ben heel goed geholpen. Uit handen gegeven en alles werd geregeld door previcus met een goed resultaat Bedankt

Prima resultaat�

Wij hebben Previcus Vastgoed verzocht bij de Gemeente een bezwaarschrift in te dienen om de WOZ waarde van onze woning te verlagen. Op verzoeken van Previcus en de Gemeente om aanvullende gegevens hebben wij vervolgens niet gereageerd. Desondanks hebben wij van Previcus het bericht ontvangen dat onze WOZ waarde met ca. 17% is gereduceerd. Bedankt Previcus voor dit prima resultaat.

Goede resultaten

Goede begeleiding, geen onnodig e-mailverkeer, goede resultaten

Heel goed advies en een geweldig�

Heel goed advies en een geweldig resultaat. Bedankt voor alle moeite. Truus

Previcus heeft de ozb weten te verlagen�

Previcus heeft de ozb weten te verlagen door zich vast te bijten in de zaak. Ze doen wat ze beloven, gaan tot het gaatje voor je. Prima.

Van maart tot december bezig geweest�

Van maart tot december bezig geweest met mijn WOZ waarde taxatie, die naar mijn mening te hoog was. Tussendoor goed ge�nformeerd met een goede uitkomst. ??

Dank jullie werk is een toch vrij�

Dank jullie werk is een toch vrij absurde WOZ verhoging van bijna 50% enigszins aangepast. Verder hierover maar geen woorden vuilmaken. Mijn dank hiervoor.

wij zijn tevreden over het optreden van�

wij zijn tevreden over het optreden van previcus vastgoed,de woz is goed omlaag en terecht gezien de gebreken en hebben het verslag met veel belangstelling gelezen, e.e.a. heeft resultaat gehad. de gemeente heeft de woz met 100.000 euro verlaagd. ook het optreden van hr wolvers(?, ik hoop dat dit de goede naam is) was zeer correct.

Snel en correct gehandeld

Snel en correct gehandeld Goede communicatie

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.