Prima geregeld

Previcus Vastgoed heeft alles uit de kast gehaald om haar gelijk te krijgen en dat is uiteindelijk gelukt. De aanhouder wint en dat kan je het beste overlaten aan Previcus

Goed geholpen

Ja goed geholpen ,en nu maar afwachten wat er werkelijk uitkomt kwa vergoeding die op papier staat

Geslaagd!

Via uw bedrijf bezwaar ingediend tegen de hoogte van de WOZ-waarde. Enige tijd geleden keurig bericht ontvangen, dat het bezwaar is geslaagd.

Betrouwbaar bedrijf. Heeft een reductie op mijn WOZ voor elkaar gekregen.

Zie hierboven

Duidelijk voor een 87 jarig

Plezierige afhandeling en goed geholpen.

Geweldig!

Mijn WOZ waarde is al twee jaar dankzij de hulp van Previcus fors omlaag gebracht!

Betrouwbaar en Volhardend : Grote Klasse

De gebruikte argumenten waren zeer goed onderbouwd en mede daardoor tot positieve uitslag (verlaging) geleid

Hebben gelijk gekregen

Geweldige pleitbezorger!

Na mijn aanmelding hebben jullie mijn plaats op een voortreffelijke manier ingevuld.

Uitstekende informatie, onderzoek en behandeling, en service.

Nadat ik kennis had genomen van de werkwijze heb ik bemiddeling gevraagd voor de (te) hoge woz opgave van de Gemeente. Mijn verzoek werd direkt in behandeling genomen. Er werd aanvullende informatie gevraagd en door mij geleverd waarna bezwaar werd ingediend bij de Gemeente. Dat heeft een voor mij gunstig resultaat opgeleverd en ik ontving van Previctus ook hun verslag en briefwisseling met de Gemeente. Het spijt mij enorm dat ik van deze dienstverlening niet eerder op de hoogte was want vorig jaar was de opslag van de Woz van de Gemeente ****** hoog en daaraan valt nu niets meer te doen. Nogmaals dank voor uw bijzondere en effective behandeling van mijn probleem. A. Smits

Neemt veel werk uit handen en levert goede resultaten

Hoewel de gemeente aangeeft om zelf bezwaar te maken adviseer ik toch dit via Previcus te doen. Zij hebben ervaring en leveren goed werk. Als je dit allemaal zelf moet doen en naar de zittingen moet kost je dit veel meer tijd(=geld) dan dat de gemeente aan Previcus betaald. Ik snap in ieder geval niet dat Previcus voor zo'n €370 zoveel kwalitatief werk kan leveren.

uitstekend

Heel erg positief

slechte communicatie, geen contact opgenomen ivm complex dossier

Ondanks veel voorwerk, afstemming met diversen personen over WOZ dossier i.v.m. de complexiteit en doorgegeven dat er eerst contact opgenomen dient te worden alvorens verder te gaan. Dit is niet gebeurd en vervolgens is er een uitspraak die naar onze mening niet kloppend is. Wij waren tevreden maar nu gaat het dan echt niet goed dit jaar omdat er onderling echt niet goed gecommuniceerd wordt. Juist nu het zo belangrijk was om goed te communiceren. Ik heb op 21 december ( ca 5 wk) een terugkoppeling gevraagd i.v.m. het verder in beroep gaan omdat in de mail van 18.11 m.b.t. de uitspraak is vermeld dat er na 5 weken contact opgenomen zou worden ?? Inmiddels is er gelukkig contact geweest en is er actie ondernomen om het dossier en het probleem nog eens goed te bekijken. Na intensief overleg kunnen we het nu goed afsluiten. Helaas heeft dit onnodig extra energie en tijd gekost want met de goede communicatie op het juiste moment was dit niet nodig geweest.

prima veel beter dan gedacht

Nooit gedacht dat de woz zover naar beneden zou gaan.

Perfecte service

Duidelijke voorlichting en uitstekende dienstverlening

Previcus Vastgoed heeft voor ons nu voor het tweede jaar op rij bezwaar gemaakt en voor de tweede keer de WOZ-waarde verlaagd! De kosten voor ons zijn nul, dus we zijn heel tevreden over PreVicus.

Goed gedaan

WOZ waarde aanzienlijk naar beneden gebracht met goede argumenten

Previcus maakt het helemaal waar!

Relatief weinig moeite hoeven doen met betrekking tot de vaststelling van de juiste WOZ-waarde voor een gunstig resultaat. Veel dank! Marion Vogel

Uitstekend, voor elkaar gekregen wat mij niet lukte.

Zoals hierboven geschreven, uitstekend.

Heel goed

Alles was door Previcus geregeld! Ik was op tijd geinformeerd.

Snel, correct en resultaat.

Super 1maal bellen en alles wordt geregeld

Keurig je hoeft je nergens druk over te maken Vriendelijk en hulpvaardig

Goed geregeld.

Alleen aanmelden en alles wordt geregeld. Geen omkijken naar.

Goed e professioneel geregeld.

Duidelijke informatie en hoefden er zelf weinig aan te doen. Top geregeld.

Perfect maar...

fijn met beoogde resultaat, maar nog een vervolg van andere jaren, alles opgestuurd, paar keer gebeld, maar zal aan het dossier toegevoegd worden, wordt keer op keer gezegd. En dat gebeurt gewoon niet.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.