simpel en doeltreffend

mijn ervaring met Previcus is positief.

werd op de hoogte gehouden van vervolg in de procedure. duidelijkheid over de procedure. resultaat was positief.

Fijn contact!

Heel duidelijk en overzichtelijk met gewenst resultaat!

Zeer eenvoudig en duidelijk om het bezwaar in te dienen.

Na aanmelden en invullen van vragen en ook digitaal foto's van het huis opsturen hoef je verder niets te doen. De WOZ van ons huis is inderdaad om laag gegaan.

Jullie hebben je best gedaan, maar het heeft weinig rendement opgeleverd!

Zie boven. We wachten maar af wat de toekomst zal brengen!!

Goede service Netjes afhandelen Super

Voldoende informatief

Duidelijke informatie

Prima service met goed resultaat

Praktische werkwijze met minimale eigen inspanning.

Goeden hulp gehad

Mijn ervaring met jullie hulp echt super blij mee bedankt voor jullie hulp

Ze doen keurig waarom gevraagd

Het heeft zin je WOZ te laten beoordelen door Previcus

Eerdere jaren heeft het niet veel opgeleverd, maar dit jaar wel met de giga WOZ waarde stijgingen van nu die uit de lucht gegrepen zijn.

Zeer goed geholpen, met goed resultaat.

Wiz waarde aanvechten

We zijn prima geholpen door Previcus. Ze hebben voor ons de woz waarde aardig naar beneden bijgesteld gekregen.

Positief

Na ons verzoek hebben we updates en mailcontact gehad en werd ons stap voor stap uitgelegd wat de procedure is. Ons huis werd idd lager getaxeerd waardoor de gemaakte kosten vergoed worden. Anders moet je die zelf betalen, dus wees eerlijk als je naar je huis kijkt. Is het werkelijk minder waard. De bespaarde riollkosten zijn niet schokkend minder.

Prima geregeld

Hoefde helemaal niets te doen.

Mijn aanvraag is in goede handen

Zowel de tekst als telefoneren naar jullie organisatie is duidelijk foto's uploaden ging ook goed, was gauw klaar met het bezwaar.

Prima zonder gedoe

Goed aangepakt zonder gedoe prima dank u wel.

Ervaring met Previcus was goed .

Uitslag was goed.

Goed geholpen

Goed op de hoogte gehouden

Goede afhandeling

Fijne samenwerking

Eenvoudig duidelijk goed

Eenvoudig om de gegevens aan te leveren . Dit gaat via de website. Je kunt gemakkelijk op de hoogte blijven van de ontwikkelingen d.m.v een account. Hierdoor duidelijk inzicht in de situatie en kun je naderhand ook nog extra gegevens aanleveren...het uploaden gaat hier gemakkelijk. Resultaat is bevredigend en de kosten zijn nihil.

ALLE GOED

PRIMA

Goed geregeld

Je wordt weinig belast en zij zorgen voor de rest.

Informerend

Duidelijk, vasthoudend en juiste informatie

Sterk om je gelijk te krijgen

Weinig inspanning nodig om een juiste waarde bepaling en bezwaar op de WOZ aanslag te regelen.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.