Prima uitgevoerde opdracht

Goede uitleg van de procedure

Meer resultaat dan verwacht

Hoe kan iets wat gratis is, nou voldoen aan je verwachtingen? Dat zou je tenminste denken. Maar in mijn geval was er zeker resultaat! Dus uiteindelijk meer resultaat dan vooraf gedacht.

Fijne communicatie en resultaat

Alle twijfels over een bedrijf dat zich gratis aanbied zijn hier volkomen onterecht. Previcus heeft zijn aanbod waargemaakt. De communicatie was helder en goed, de procedure duidelijk en eenvoudig, en het resultaat was er ook.

Ik hoefde weinig te doen. Vorig jaar is het niet gelukt en nu wel en ik kreeg binnen 1 week geld van de gemeente terug. Top gedaan

prima geregeld

heldere communicatie

Duidelijk en goede service

Goede en duidelijke terugkoppeling betr lopende zaak. Erg fijn

Een goede ervaring met previcus

Ben zeer tevreden ik raad iedereen om contact op te nemen. Met previcus Ze doen alles voor je

goed werk verricht

Ben tevreden dat Previcus heeft bewezen dat ons huis te hoog beoordeeld was , voor wat betreft de hoogte van de OZB belasting. We werden goed op de hoogte gehouden over de vorderingen van onze zaak. Goed mailcontact .

gemakkelijk en snel

mijn bezwaar indienen was zo geregeld. en het viel voor ons nog gunstig uit ook

Een goede behandeling van het bezwaar WOZ

Ik ben benieuwd wat ik volgend jaar weer moet betalen aan WOZ Groetjes Albert

Een heldere werkwijze

Zeer prettig bedrijf met een heldere werkwijze.

goed geregeld

Op een hele fijne en makkelijke manier het bezwaar afgehandeld met een nette terugkoppeling en tussentijdse berichten van vordering.

De ondersteuning is deskundig en ontlastend

Zelf ben ik in 2020 gestrand met het bezwaar voor dat jaar. De hulp inroepen van Previcus in 2021 voor de aanslag OZB 2021 werkte probleem oplossend hetgeen resulteerde in een gegrond bezwaar zonder dat dit voor mij qua tijd belastend was. Ik ben bijzonder goed geholpen in dit dossier.

Ik ben blij dat ik het ingevuld heb want ik betaalde teveel WOZ

Omdat previcus dit opgepakt heeft heb ik toch nog iets van de WOZ terug gehad.

Kundig!

Zeer kundig en heeft geresulteerd in lagere woz waarde

goed geholpen

tot op heden goed geholpen met een WOZ bezwaar ziet er naar uit dat het resultaat een kleine verlaging van de WOZ waarde gaat geven

Ze doen wat beloofd is.

Heb zelf niets hoeven doen. Previcus heeft de zaak op zich genomen met een mooi resultaat. Dank hiervoor!

Prima afhandeling

Scheelt enorm veel gedoe

HET IS GOED AFGEROND

HET IS GOED AFGEROND DANK U A H PRINS

Prima werk geleverd

Vind zelf dat mijn onroerend goedbelasting te hoog is. Na mijn beroep via Previcus gingen de huizenprijzen als een raket omhoog! Maar toch ging de waarde door Previcus iets omlaag!

Voldoet aan mijn verwachting

Zie hierboven

goede kwaliteit

Ik ben tevreden.

Jullie hebben het goed afgehandeld, alleen is de WOZwaarde minder gedaald als dat we verwacht hadden.

Mijn ervaringen zijn zeer goed,het kan niet beter,mijn dank hier voor

verrassend resultaat.

Het was vrij eenvoudig om online via Previcus bezwaar te maken tegen de WOZ. Na lang wachten werd dan uiteindelijk het bezwaar gegrond verklaart en de WOZ belasting direct verlaagd. Het fijne was dat ik zelf helemaal niets heb hoeven doen en al het werk door Previcus werd verricht en dan nog wel kosteloos. Geweldige service, waarvoor dank.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.