Jullie hebben je best gedaan

Jullie hebben je best gedaan, maar wat een drukte voor ong.�30,00

Prima service!

Geen enkele klacht

redelijk tevreden

redelijk tevreden De bezwaarafhandeling is goed verlopen. Ik hoefde weinig te doen. Wel vind ik het erg dat de gemeente nu een aardig bedrag kwijt is voor mijn bezwaar via Previcus Vastgoed. Dat had ik graag van te voren geweten, bijvoorbeeld als melding in uw wervingsbrief. Wat ik lastig vond: Mijn huis is een eeuw oud. Sommige vertrekken zijn (half) ge�soleerd (dubbel glas of muur- en vloerisolatie) , andere niet. Dat kon ik niet goed aangeven. De aanvraag voor verlaging is gelukt. Daar ben ik tevreden over.

Bezwaar uitstekend behandeld

Previcus hield mij goed op de hoogte van het verloop van het bezwaarschrift. Via mijn dossier waren alle stukken goed inzichtelijk. Bezwaar is uiteindelijk ook toegekend. Een mooi succes! Enige kantekening was dat, de ontvangstbevestiging van het Noordelijk belastingkantoor niet is doorgestuurd en ook niet in het dossier aanwezig was. Daarin stond namelijk vermeld dat het wat het nieuwe termijnbedrag werd.

vakkundig advies en goede info omtrent de voortgang

na elke aktie info en op eigen pagina complete updates

WOZ-waarde door Previcus vastgoed aanzienlijk verlaagd! Bedankt

WOZ-waarde van meerdere objecten aanzienlijk verlaagd.

Alles duidelijk

Ik heb hulp van mijn buurman Dus ik ben niet helemaal oordeel kundig Maar natuurlijk blij met het resultaat

Onduidelijk maar wel geld terug

Onduidelijk hoeveel, maar w�l geld terug :-) Ik snap niet precies wat er nu in uit dat bezwaarschrift komt, maar volgens mij krijg ik wel geld terug. De communicatie ging niet echt soepel, foto's kwamen niet aan, toen ze wel aankwamen waren ze daarna kwijt, dus nog weer eens moeten versturen en daarna hoorde ik helemaal niks meer. Ging ervan uit dat dat zo zou blijven. Maar uiteindelijk, vlak voor het einde van het jaar blijkt, dat het bezwaar toch gegrond is verklaard.Of ik nu �23 of �650 terugkrijg, ik merk het wel, dat snap ik niet helemaal, maar blijkbaar had ik dit jullie al veel eerder in moeten schakelen en had ik al jaren geleden geld terug kunnen krijgen. Ik houd de volgende aanslag in de gaten en zal dan zeker weer aan jullie denken.

Betrouwbaar en transparant

Deskundige begeleiding, nakomen van afspraken en waarmaken toezeggingen.

Topservice

Ontzettend fijn dat dat alles voor je geregeld wordt. Ik had er nauwelijks omkijken naar. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak.

Duidelijk en geen maar

Gaat vanzelf

Zeer eenvoudige manier van bezwaar maken. Eén keer toelichting gegeven en daarna ging het vanzelf. Het totale proces kost wel wat tijd, maar daar krijg je ook wat voor terug.

gaan door totdat iedereen tevreden is.

Zijn gespecialiseerd in het verlagen van de WOZ en doen dit gratis.

Een correcte overname van alle zorgen.

Voor zover ik heb kunnen nagaan een correcte en efficiënte manier van bezwaar maken, met in dit geval met succes.

Zeer tevreden.

Boven verwachting. Ik had het niet zelf zo kunnen doen.

Wat onpersoonlijk, maar efficiënt en professioneel

Zie hierboven

resultaat!

een redelijk resultaat behaald!

"Previcus" Fantasties dat het dit jaar weer is gelukt, Dank u wel.

Wij vinden het geweldig het zal ons zelf niet lukken om de BSR onder controle te houden het is echt specialistenwerk het is super. nogmaals hartelijk dank

Prima service met goed resultaat.

Prima service met goed resultaat.

Ze doen wat ze zeggen. En zelf als je iets niet begrijpt leggen ze het ook nog uit.

Zeer correct

Zoals gezegd wordt e.e.a. zeer correct weergegeven en de uitkomst is naar tevredenheid.

Previcus heeft van begin tot eind alles prima geregeld

De communicatie was zakelijk, geen gebakken lucht. Vanuit Previcus krijg je geen overbodige mail. Zijn er vragen? Dan stellen zij die duidelijk en ik kan mijn vragen altijd ergens neerleggen en krijg daar snel en duidelijk antwoord op.

Ze hadden Fantastisch werk afgeleverd.

Ze hadden Fantastisch werk afgeleverd. Nergens op gerekend, maar ze bereikte uitstekend resultaat.

Prima goed contakt.

Alles is naar mijn mening prima verlopen ,al snap ik nog steeds niet dat dit gratis kan.

Previcus doet wat beloofd.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.