Goed werk geleverd !

Precieus heeft gedaan wat ze moesten doen zonder dat ik er werk en erfenis aan heb gehad .

Prima geregeld

Dit had ik zelf niet voor elkaar gekregen, prima geregeld.

top

iedereen moet proberen onroerendgoed belasting omlaag te krijgen bedankt

Leveren Goed werk!

Ze nemen mij veel werk uit handen

Fijn bedrijf

Heeft. Het bezwaar voor. Onze woz geregeld.

duidelijk en correct

goede communicatie, makkelijk bereikbaar, naar ons genoegen in redelijkheid naar tevredenheid gecorrigeerd.

Aanvankelijk niet veel vertrouwen, het is wel gelukt

Was best wel sceptisch bij aanvang van de procedure of Previcus vastgoed wel betrouwbaar was en of de procedure zou leiden tot een lagere WOZ waarde. Inmiddels de beschikking ontvangen en inderdaad is de WOZ waarde met 28.000 euro verlaagd. Ik heb er na het indienden van de aanvraag en de foto's geen omkijken meer naar gehad. Wat het financieel verder gaat betekenen is even afwachten.

Niks verwacht,toch gelijk gekregen.

Via mijn buurman Previcus ingeschakeld om te kijken of mijn WOZ waarde van mijn huis niet te hoog was ingeschat. Niet verwacht dat dit wat zou opleveren. Des te leuker dat dit wel gelukt is. Dank hiervoor

vriendelijk

vriendelijk en duidelijk

Wat fijn dat jullie er zijn!

Heel fijn dat we via jullie, met weinig werk, toch met succes onze WOZ hebben kunnen aanvechten en gewonnen.

erg professioneel en zeer klantgericht

zie boven

Prima!

Uitstekend!

Ze doen heel goed.

WOZ waarde van onze woning is behoorlijk verlaagd.

Ik kreeg van de gemeente Helmond een forse verhoging van mijn OZB. Contact gezocht. Die verhoging was puur op basis van een willekeurige vergelijking. Jullie kantoor heeft dat gedaan op vergelijkbare panden over verschillende wijken. Ook het advies om niet in te gaan op vragen en 'dwingende' verzoeken tot toelating van iemand in mijn woning heb ik opgevolgd. Uitspraak was top aangezien mijn OZB slecht zeer licht omhoog gegaan is zoals dat al jaren gebruikelijk was. Gewoon in lijn der verwachting.

Het heeft even geduurd, maar met succes.

Helemaal geen tegenbericht ontvangen�

Helemaal geen tegenbericht ontvangen over bezwaarschrift en de uitslag. wel op 03 januari een mail dat het dossier gesloten is.

Deze is, kort gezegd, zeer positief.

Ik was zeer benieuwd wat het resultaat zou zijn. Dat bleek toen de zgn. "Uitspraak" kwam: niet alleen ontvankelijk, maar ook gegrond! Tevens is gebleken dat de Gemeente Oostzaan al tientallen jaren fouten omtrent de Objectgegevens in haar administratie had staan waar ik zonder bezwaar via u te laten aantekenen, nooit gezien zou hebben. Zelf ga je niet zo snel bezwaar maken als er geen gegronde redenen zijn, maar dankzij Previcus Vastgoed, die het gratis oppakte, toen ik het gevoel had dat er iets niet klopte, ben ik een tevreden mens over de afhandeling. Nu nog afwachten of de Gemeente de correctie inderdaad goed verwekt heeft. Hartelijk dank Previcus Vastgoed! Ga zo door!

Previcus heeft WOZ-bezwaar ingediend en goed begeleid tot positief resultaat.

Previcus heeft WOZ-bezwaar ingediend en goed begeleid tot positief resultaat.

Uitstekend resultaat, aanrader!

In 2018 heb ik zelf bezwaar aangetekend tegen de vaststelling van de WOZ-waarde omdat de WOZ-waarde in een paar jaar tijd met bijna 30% was verhoogd. Mijn bezwaar gaf een vermindering van iets meer dan 5%. Het bezwaar van Previcus op basis van vrijwel dezelfde basisgegevens gaf een aanvullende vermindering van bijna 14%!

previcus heeft voor mij de WOZ belasting naar tevredenheid bezwaar gemaakt.

ik zal ze zeker weer inschakelen bij de volgende WOZ aanslag. ze hebben voor mij voor aanslag WOZ 2021 het taxatie bedrag lager kunnen krijgen en ik betaalde nu minder WOZ belasting.

Previcus heeft mij prima geholpen.

Previcus heeft precies gedaan waar ik op gehoopt had. De WOZ waarde van mij huis is naar beneden bijgesteld. De communicatie verliep vlot en het was mij duidelijk dat ze weten waar ze over praten. Ik zou, indien nodig, weer van hun diensten gebruik maken.

helemaal goedgekomen

helemaal goedgekomen, zelf eigenlijk niet veel omkijken naar gehad!

Gewoon goed.

13 euro terug gehad van waterschap meer niet, jammer dacht misschien meer maar nee...

heel goed

afhandeling is scherp en accuraat gedaan. Volledige rapportage van het rapport en het resultaat

perfect

bezwaar met resultaat

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.