Na jaren bezwaar ingediend te hebben�

Na jaren bezwaar ingediend te hebben tegen de WOZ waarde zonder resultaat heeft Previcus Vastgoed ons hier mee prima geholpen. De WOZ waarde is nu naar beneden bijgesteld op de door ons ingediende waarde.

Goed geageerd en mij prima op de hoogte�

Goed geageerd en mij prima op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Zet zich in voor mensen die mogelijk in aanmerking komen voor een lagere WOZ-waarde. Het resultaat is in mijn geval positief uitgevallen.

Eind goed, al goed!

Na lang wachten, buiten de schuld van Previcus Vastgoed, is de WOZ-waarde van ons huis met ruim 30 k€ verlaagd. Dit is ons inziens zeer terecht en geeft aan dat de Gemeente een te hoge ‘inschatting’ van de WOZ-waarde heeft gemaakt.

Uitstekend bedrijf om je WOZ bezwaar te�

Uitstekend bedrijf om je WOZ bezwaar te laten afhandelen. Als je onterecht een te hoge WOZ hebt dan blijven ze volhouden tot ze gelijk krijgen. Geld besparen is zo wel erg gemakkelijk.

Goede voorlichting en alles geregeld�

Goede voorlichting en alles geregeld zonder problemen

Ongeacht het resultaat is uw werk zorgvuldig te noemen.

De voorbereiding met het vragen naar onze bezwaren. De communicatie met de klant. Uw activiteit m.b.t. de gemeente kunnen we niet beoordelen. Wij lezen wel de onderbouwing van het bezwaar. Dank voor uw inspanningen !

Makkelijk bezwaar maken tegen WOZ

Snel geregeld via de website en insturen fotos's

Professionele aanpak. We werden accuraat op de hoogte gehouden. Vragen werden snel beantwoord.

Ben zeer tevreden met de gang van zaken�

Ben zeer tevreden met de gang van zaken O z b , een mooi stuk naar beneden gebracht Mijn dank hier voor

Goed!

Duidelijke informatievoorziening over wat Previcus communiceert naar de gemeente . Goed geholpen

Achter de schermen

Achter de schermen, zonder veel ruggespraak, een goed resultaat.

Dankzij hun bemiddeling is mijn OZB�

Dankzij hun bemiddeling is mijn OZB verlaagt.

Goed geholpen

Wij zijn heel blij met wat Previcus voor ons bereikt heeft. Zelf helemaal niets voor hoeven doen.

Helaas geen resultaat behaald en zaak�

Helaas geen resultaat behaald en zaak afgesloten.

Keurig werk verricht

Keurig werk verricht

Previcus is een professional ter bestrijding van de gemeentelijke preoccupaties

Je levert de basis info; je wacht rustig af en Pr. doet de rest met een minimum aan 'gedoe'. Met de zekerheid dat erdoor Pr. to the point wordt gereageerd en de gemeente het beroep serieus neemt.

Resultaat en dat zonder dat we er zelf�

Resultaat en dat zonder dat we er zelf iets aan moeten doen. Kortom, belofte waargemaakt.

Uitgebreid de bezwaren genoteerd en�

Uitgebreid de bezwaren genoteerd en goed en met succes overgebracht naar de gemeente. Ook nog enkele vergeten punten kunnen inbrengen. Prima gedaan Previcus Vastgoed. Met dank!!!

WOZ waarde verlaagd maar slecht gevoel aan overgehouden

Het bedrijf doet waar het voor staat. De WOZ waarde is verlaagd na het indienen van bezwaar. De verlaging is echter gering en het financiële effect nog minder; wat is de meeste gevallen is. De vergoeding aan het bedrijf wordt door de gemeente betaald en deze is best fors. Uiteindelijk betalen de inwoners van de gemeente deze vergoeding omdat het om gemeenschapsgeld gaat. Samenvattend blijft de gemeente in gebreke bij goede bepaling van WOZ waarde, maar de totale kosten en het verdienmodel van het bedrijf vind ik achteraf niet sjeik.

Een paar maanden geleden heb ik bij�

Een paar maanden geleden heb ik bij Previcus Vastgoed een verzoek ingediend om mij te helpen met mijn bezwaar. Ze hebben echt alle zorg uit handen genomen en hun werk gedaan. Ik had er totaal geen omkijken naar. Met de gemeente Rotterdam heb ik er eerlijk gezegd een hard hoofd in dat ze je gelijk geven, dus ik dacht ik krijg toch een afwijzing. Ik had geen puf om een bezwaar in te dienen om vervolgens toch een afwijzing te krijgen. Ik dacht als PV een afwijzing krijgt, heb ik in ieder geval geen energie in gestopt. Wat schetste mijn verbazing, ik kreeg een bericht van PV dat de gemeente Rotterdam mij gedeeltelijk gelijk gaf. Ongelofelijk, ik viel letterlijk van mijn stoel. Dank hiervoor PV

Heel goede behandeling en tot een�

Heel goede behandeling en tot een positief resultaat.

Heel tevreden

Geen lappen tekst, geen moeilijke woorden, eenvoudige vragen. Wat je door moet sturen is terug te vinden in je eigen administratie, en op eenvoudige wijze door te sturen. Je wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Het is gratis en is bij mij zinvol geweest.

Complimenten voor jullie inzet en�

Complimenten voor jullie inzet en vasthoudendheid. Jullie inzet is voor mij zeker lonend geweest. Dank, Maurice

Heldere communicatie en eenvoudig�

Heldere communicatie en eenvoudig platform voor documenten en voortgang. Ik heb nog geen duidelijkheid over hetgeen het nu oplevert want het is wel proces met lange doorlooptijd.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.