Previcus Vastgoed heeft voor ons�

Previcus Vastgoed heeft voor ons bezwaar aangetekend om de WOZ te verlagen en met succes. Wij hebben er niks aan gedaan, ze nemen alles uit handen. Hoop dat er nog veel meer mensen geholpen kunnen worden. Zodat de WOZ waarde niet belachelijk hoog wordt. Bedankt voor het in behandeling nemen.

Zeer eenvoudig

Zeer eenvoudig, maximaal resultaat.

Uitstekende resultaten en altijd�

Uitstekende resultaten en altijd bereikbaar!

goed advies

goed advies, goede feedback, en goed resultaat

Gewoon nodig.

Als eenling wort je gegarandeerd af geserveerd, met Previcus worden zaken op meerdere fronten aangekaart en met succes want er zitten de nodige gaten in de Gemeentelijke aanpak.

positief

correcte opvolging en verwerking

Goede behandeling,houd cliënt van alles netjes op de hoogte,had alleen iets meer teruggave verwacht maar ja wie het kleine niet eert…….Bedankt.

Ben zeer tevreden over de gehele gang�

Ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken! Aanvraag tot afhankelijk: top. En dan op het einde nog een zeer sympathieke vrouw die mij alles nog eens goed ging uitleggen hoe ze werken!!

Betrouwbaar bureau

Er wordt echt gedaan wat er beloofd wordt.

tevreden

alhoewel het financiele resultaat zeer beperkt was ben ik van mening dat uw prestaties uitstekend waren.

Duurt even maar dan heb je ook wat

Wie niet waagt, wie niet wint. Goede en heldere communicatie van Previcus. En mooi resultaat.

Ontzorgend

Fijn dat je dit kan overlaten aan een organisatie die hierin gespecialiseerd is en dit je ook nog eens niks kost, en zelfs geld kan besparen.

Het klopt!

Ik werd benaderd via de email door Previcus Vastgoed en ik was in eerste instantie een beetje sceptisch. Maar afgelopen week heeft de gemeente het te hoog betaalde bedrag voor de WOZ al teruggestort op onze rekening. En dat allemaal dankzij de inspanning van Previcus Vastgoed. Zonder kosten voor en weinig inspanning van ons, maar met een groot resultaat.

zeer tevreden er is voor ons met succes�

zeer tevreden er is voor ons met succes opgetreden

Prima afwikkeling, keurige en duidelijke informatie omtrent tussentijdse status, ga zo door!!

zie boven

Ongelofelijk!!

Ik begrijp er niks van...zóveel werk wat ze doen, en dan nog gratis ook?? Ik ben flabbert, én dolgelukkig! Wat een kanjers daar!! Héél héél hartelijk bedankt!!

Berichtgeving uwerzijs was meer dan goed.

Voor mij een positief bericht. Het bezwaarschrift dat u professioneel had opgesteld werd ontvankelijk verklaard. De WOZ waarde van mijn woning werd daardoor sterk verlaagd . Uw adviezen daarbij heb ik als zeer positief ervaren.

Ze geven goed advies

Ik heb nu n aantal jaren hulp gehad van de vastelastenbond en deze maal weer goed resultaat. De woz was erg hoog.nu hoop ik dat de gemeente arnhem het verlaagd door de vastekastenbond was het 131.000 euro en van de gemeente 147.000 nu hoop ik dat de woz lager word. T is n woning van 1992 en er is nooit gerenoveerd.misschien dat ik nu n andere keuken krijg. Ik hoop dat dit voldoende info is.

Keurig afgehandeld

Als je zelf bezwaar indiend (wat ik dus gedaan heb) tegen woz waarde, krijg je standaard brief terug van de gemeente met bezwaar afgewezen. Deze keer door Previcus laten doen en de wozwaarde is nu wel verlaagd. Alles was duidelijk te volgen via de eigen map op de site. Kortom ben zeer tevreden hoe het afgehandeld is, zonder Previcus was het bezwaar anders weer afgewezen.

Mijn ervaring is dat ik goed geholpen ben.

Heel fijn, alles goed verlopen

Previcus laat zien dat men gefundeerd niet opgeeft.

Wat uit eindelijk telt is het eindresultaat.

Prima geholpen

Prima service en dienstverlening door Previcus. Duidelijk in wat er wel en niet mogelijk is. Uiteindelijk mijn bezwaar na hoger beroep gegrond verklaard mede dankzij de inspanningen van Previcus.

Zeer adequat over de totale procedure

Heel duidelijke berichtgeving, vertrouwenwekkend, zeer zeker zou ik een volgende keer weer van hun diensten gebruik maken, mijn complimenten daarvoor

Super tevreden, fijne communicatie!

Fijn geholpen door Karin en met succes ook nog!

Perfecte informatie en doeltreffend

Al vele jaren vecht Previcus voor mij de WOZ beschikkingen aan. Als je de gevraagde voor informatie kan aanleveren, dan volgt de rest stilzwijgend. In de meeste gevallen met een POSITIEF resultaat!!!!!

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.