Ben er niets mee opgeschoten

Ik ben er niets mee opgeschoten, Jullie hebben er voor mijn gevoel niets mee gedaan. Denk dat ik een "betere" partij moet gaan zoeken. Met vriendelijke groet M. Zwolsman

Heel goede ervaringen.

Een goede vermindering van mijn OZB

Ze doen goed werk, je wordt keurig op de hoogte gehouden en ze leggen dingen uitstekend uit.

uitstekend werk verricht

De Stichting Dorpshuis Het Wapen van Landsmeer heeft sinds 2008 een wat moeizame relatie met Belastingen Amsterdam. Dat kwam pas in 2018 tot een escalatie toen we bezwaar aantekenden tegen een aanslag met een uitvoerige toelichting. Daar werd niet op gereageerd. Ook brieven en talrijke telefoontjes naar de Gemeente Landsmeer in wiens opdracht Belastingen Amsterdam het werk uitvoert, leverde niets op. Uiteindelijke werd naar ruim drie jaar het bezwaar voor een zeer klein deel gerond verklaard, maar de hoofdoorzaak werd niet weggenomen. Om die reden werd Previcus ingeschakeld en na uitstekende verweerschriften werd in februari 2022 de bezwaren gegrond verklaard en behoorlijk wat geld terug gestort.

zakelijk en correct

Via email steeds op de hoogte gehouden van de afhandeling.

redelijk goed

informatie over verloop is prima. resultaat matig gemeente moet ong € 1.000 kosten betalen terwijl resultaat voor cliënt slechts € 60.00 bedraagt resultaat weegt niet op tegen de kosten voor de gemeenschap tenzij je die een hak wilt zetten.

Ze geven niet op en het resultaat mag er zijn

Ze geven niet op en het resultaat mag er zijn

Omdat ik pas in januari 2022 hoorde of ik teveel had betaald

Omdat ik in januari nog niets had vernomen heb ik een mail gestuurd waarom mijn WOZ waarde nog niet was verrekend

Goed geregeld!

Goede ervaring gehad met Previcus!

Het bezwaar maken heeft resultaat gehad

Previcus heeft me geholpen met bezwaar maken tegen de hoge WOZ waarde van mijn huurhuis. Het bezwaar is toegewezen door de rechtbank. Ben ik heel blij mee!

Goed geregeld

Gemakkelijk proces, woz opsturen en afwachten

Goed geregeld

Fijn dat ze het voor ons geregeld hebben, alleen heeft het wel lang geduurd

Geen poespas

Zeer goed en ook resultaat geleverd. Wordt een hoop werk uit handen genomen en zorgen na aanlevering van de benodigde gegevens dat er een bezwaar ingediend wordt.

Goede ervaring

Goede ervaring alleen mis ik soms de naam van de persoon met wie ik mail. Terwijl we al een tijdje met elkaar samenwerken

bezwaar netjes afgehandeld

Fijn dat je zoiets moeilijks uit handen kan geven, zonder zorgen

Onze situatie was niet eenvoudig, de gemeente deed er ook heel lang over om tot een uitspraak te komen, maar zonder zorgen de aanvraag uithanden gegeven. Previcus is goed bereikbaar en geeft heldere antwoorden. En het resultaat was zoals we gehoopt hadden.

Een deskundig team dat van "de hoed tot de rand" weet.

Meerdere bezwaarschriften opgestart. Eén met positief resultaat, één waarvan geen vervolg bezwaar ingesteld wordt en één in afwachting van bezwaar door de Rechtbank Rotterdam. Team bewaakt zorgvuldig de termijnen en voert een duidelijke inzichtelijke communicatie.

De WOZ waarde is door Previcus flink omlaag gegaan

Previcus Vastgoed heeft procedures gevolgd tegen de Gemeente Castricum en ook ervoor gezorgd dat de Gemeente Castricum niet over de uiterste termijn heen ging (11 februari 2022 over de aanslag van 2021). Het heeft de Gemeente Castricum veel geld gekost om maar vol te houden aan een *****e WOZ waarde. De Gemeente Castricum heeft verloren en zal voortaan eerder de waarde van Previcus Vastgoed gaan volgen. Jammer voor de inwoners van Castricum, die voor de kosten opdraaien, goed voor de individuele eigenaren, die flink minder gaan betalen. Previcus Vastgoed heeft mij tijdens de procedure goed op de hoogte gehouden, alle lof voor hen.

Accuraat oppakken van beschikkingen

Snel en accuraat.

Doortastende en resultaatgerichte organisatie

Het bedrijf, waar ik werk, heeft veel panden. Previcus heeft al veel WOZ-beschikkingen succesvol kunnen verlagen en daarmee een aanzienlijke besparing gerealiseerd. Het contact met Previcus verloopt altijd op een efficiënte en prettige wijze. Ik zou bedrijven zeker aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Previcus.

steeds goed geïnformeerd via email

steeds goed geïnformeerd via email over het proces

geen resultaat

Vanwege het feit dat er div. mails in de spam zijn terecht gekomen hebben wij in een later stadium pas de berichten ontvangen. Wij waren zeer tevreden met het resultaat! Wij hebben daarom Previcus vastgoed aanbevolen bij vrienden van ons in Nibbixwoud!

Geweldige communicatie met een positief�

Geweldige communicatie met een positief resultaat.

Contacten en informatie zijn voldoende

In het taxatierapport zijn fouten gemaakt waardoor de onderbouwing van het bezwaar onvoldoende is

Geweldig!!!

Super klantgericht, tussentijdse vermelding over de stand van zaken en verdere duur van de afhandeling. Aan het einde een goede tip over mogelijk vervolg indienen bezwaar nieuwe WOZ-vaststelling. TOP!!!

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.