Deskundig en vriendelijke contacten�

Deskundig en vriendelijke contacten hebben geleid tot een WOZ-waardevermindering. Veel referentieadressen zijn door hen gebruikt en dat hielp bij het overtuigen van de gemeente.

Goede en keurige communicatie

Goede en keurige communicatie. To the point. Geen loze beloften, maar fair.

Fijn dat ze de woz-waarde drastisch�

Fijn dat ze de woz-waarde drastisch hebben laten verminderen. Open en eerlijke e-mails.

Geweldige service

Geweldige service! Goede communicatie. Zeker aan te bevelen.

Fijn dat het zo gelopen is

Fijn dat het zo gelopen is. De procedure duurde wel lang en ik kreeg ook een bericht dat ik een vergoeding zou krijgen voor de proceskosten, wat natuurlijk vreemd is, maar wel verwarrend

in een woord GEWELDIG.

Ondanks de weinige aanleveringen toch een prima resultaat,

Goed resultaat en duidelijk informatie over de gang van zaken.

Erg fijn dat er door deskundige een gratis dienstverlening is in een tijd waar alles zoveel duurder wordt.

Duidelijk en helder

Duidelijk en helder

Previcus Vastgoed werkt echt voor je .

Na het opsturen van de gevraagde gegevens gaan ze direct, aan de slag voor je met een goed eindresultaat zo als het hoor. En leveren een volledig rapport van de stand van zaken. Helemaal correct.

goed verlopen

werd regelmatig op de hoogte gehouden van het verloop, wat ik ais goed vind dank hiervoor

Uitstekende dienstverlening

Zeer goede aanpak van de zaak. Heel veel kennis van vastgoed. Duidelijke uitleg, en resultaat gericht. Top.

N.a.v. de mankementen aan ons huis heeft u terecht een verlaging van de Woz waarde behaald, proficia

Dankzij uw inzet en kennis, heeft de gemeente besloten de aanslag op de Woz waarde te verlagen. Ons huis, ruim honderd jaar oud heeft de nodige mankementen maar dat is logisch. We zijn zelf ook geen 25 meer en ook niet meer de snelste. Nogmaals bedankt voor uw inzet en resultaat, we zullen uw bedrijf positief doorgeven aan derden, super!! Groet Ben en Trudy

Prima geregeld en geslaagde aanvraag.

Naar volle tevredenheid verlopen en mooi de WOZ flink naar beneden bijgesteld.

Goede en adequate hulp geboden

Nadat ik duidelijk had gemaakt dat het me ging om het opdrijven van de WOZ waarde door speculatie met vergelijkbare apartementen, ben ik heel goed geholpen door Previcus. Ook de duidelijkheid dat Previcus gaat bekijken of er eventueel hoger beroep aangetekend kan worden, geeft me een goed gevoel.

Zonder veel moeite toch succes

Na eenmaal alles aangeleverd te hebben, kon ik achterover leunen om resultaat af te wachten.

Prima geregeld

Na opgave van enkele punten door mijzelf is alles verder door Previcus afgehandeld met positief resultaat.

Goede service en een goede bereikbaarheid

Deskundig, en altijd goed telefonisch bereikbaar.

Professioneel en naar verwachting

Prima communicatie en terugkoppeling

Previcus vastgoed is top

Zaken goed geregeld en correct gehandeld. Korte communicatie lijnen en regelmatig feedback van het lopende proces. Je hoeft zelf weinig. tijd en energie te besteden aan lopende proces.

Nemen je serieus en maken er werk van

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden

Uitstekend geregeld

Zeer goed geregeld en verzorgd

Er is nog veel communicatie met de gemeente geweest,werkt als je met een bureau in zee bent gegaan

Het verwarrende vind ik nog steeds dat er bij mij onbegrip is over het feit dat er steeds een vergelijk gemaakt wordt met het Raadhuis appartement wat een heel andere sector is om te vergelijken met het appartementgebouw Princehof. Dit drijft wat mij betreft ons appartement ten onrechte op. Bovendien blijft er een verschil tussen bv. PRINCEHOF 4 EN 8. DEZE LAATSTE STAAT OP 198000 EURO EN IS PRECIES HETZELFDE ALS DE OVERIGE IN ONS GEBOUW. Niet om deze bewoner op kosten te jagen, maar wel om het verschil dat er toch gemaakt wordt.

Keurig alles netjes voor me uitgezocht

Keurig alles netjes voor me uitgezocht

Het is goed dat zulke bedrijven�

Het is goed dat zulke bedrijven bestaan, soms heb je maken met een veel te hoge onroerend goed belasting.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.