Als prefect geregeld

Als prefect geregeld. Plus geen kosten

Prima werk: Previous Vastgoed heeft ons uitstekend�

Previous Vastgoed heeft ons uitstekend geholpen. Hiervoor onze dank.

Fijn dat het door Previcus Vastgoed is�

Fijn dat het door Previcus Vastgoed is geregeld. De toelichting had wel wat duidelijker mogen zijn.

betrouwbaar

betrouwbaar, eerlijk, doorzetters met resultaat

zeer goed

geen poespas. inlichten over gang van zaken als het nodig is. goede informatie

Zeer professionele aanpak van bezwaar maken t.a.v. hoge WOZ waarde.

Previcus heeft namens mij bezwaar gemaakt tegen de gemeentelijke beschikking WOZ waarde van mijn woning. Dit heeft Previcus op een professionele en degelijke wijze gedaan met als resultaat een verlaging van de WOZ waarde met 25.000 euro. Hierdoor zullen gemeentelijke heffingen en de waterschapsheffing overeenkomstig gecorrigeerd worden.

Al 2 x gebruik gemaakt van Previcus�

Al 2 x gebruik gemaakt van Previcus vastgoed voor het naar beneden brengen van mij WOZ waarde van mijn woning en beide keren in het gelijk gesteld dus men doet het voortreffelijk, hulde, scheelt mij toch geld en gee kosten, super.

Ze hebben het gewoon heel goed gedaan

Ze hebben het goed gedaan. Snel, eenvoudig en effectief.

Previcus heeft weer mijn WOZ bezwaar�

Previcus heeft weer mijn WOZ bezwaar geregeld. Voor de derde keer op rij een verlaging gekregen. Ze nemen al het werk uit handen. Zeer tevreden.

Goed en prettig

Primair moet ik wijzen op het positieve resultaat t.w. De neerwaartse bijstelling van de woz waarde. Daarnaast was het oriënterende kennismakingsgesprek prettig en helder en werden tussentijdse vragen adequaat beantwoord. Aanpassing van het aanvraagformulier als lastig ervaren.

uitmuntend

alleen maar positief, heb mijn bezwaar tegen de WOZ waarde ven mijn huis bij hun neergelegd. Zij hebben alles geregeld met een positief resultaat waardoor mijn WOZ waarde naar beneden is bijgesteld. Als hij volgend weer te hoog is schakel ik ze weer in.

Weinig moeite goed resultaat.

Weinig moeite goed resultaat.

Onzichtbaar zeker als je niet goed met computers bent

Onzichtbaar. Lezen en luisteren niet cq nauwelijks naar wat ik inbreng aan informatie. Lijken een draaiboek af te handelen en willen daardoor ook stappen zetten die overbodig of zelfs ongewenst zijn. Bovendien heb ik ingezien dat "gratis" zeker niet gratis is aangezien de gemeente/gemeenschap opdraait voor de nota die ze wel degelijk uitbrengen. Dan zijn er wel slimmere wegen te bewandelen als je bezwaard bent.

Ervaring is goed tor nu toe

Zeer goede ervaring met Previcus!

Zeer professioneel bedrijf en de dienstverlening is ook nog eens gratis. Je wordt tijdens de procedure goed op de hoogte gehouden. Zeker aan te bevelen!

Goed werk geleverd

Mooi resultaat bereikt , netjes op de hoogte gesteld en tussen door ook berichten gehad over het verloop.

Goede en snelle service

Previcus vastgoed verleend een goede en snelle service. Hebben een goede ervaring om de WOZ te helpen verlagen.

Gesterkt in mijn gevoel van onbegrijpelijke ambtenaarij

Na enkele jaren terug tevergeefs ook om aanpassing te hebben gevraagd, nu wel gerechtigheid. Hoe kan je als gemeente nou 18% verhogen, terwijl er de laatste 10 jaar niets is veranderd. Gelijkwaardige huizen in de straat werden opgehoogd met 12 tot 14%. Nu ben ik genoodzaakt geweest om de gemeente op te zadelen met extra kosten (betaald door de gemeenschap), terwijl zij dit in mijn beleving makkelijk hadden kunnen voorkomen door zorgvuldiger om te gaan met vergelijking van de gegevens. Wat Previcus betreft, alleen maar hulde, dat het jullie wel lukt om deze ambtelijke dwalingen aan de kaak te stellen.

doet wat met zegt

fijn bedrijf , dat je prima helpt om je belasting te kunnen verlagen.

Een professionele organisatie met efficiënte klantafhandeling.

Top begeleiding en zeer bekwaam ontzorgen

dankzij Previcus is mijn WOZ waarde met 51000 verlaagd

Super dat Previcus het voor je regelt en dat je er zelf niet achteraan hoeft.

bezwaar WOZ correct opgepakt

bezwaar WOZ correct opgepakt

Een beetje onverwacht toch nog een prima resultaat

De contacten met Previcus verliepen zeer plezierig. Gezien de lengte van de procedure zou het fijn zijn een teken van "leven" te krijgen. Al is het maar in de trant van : we zijn nog voor u bezig.

Vakkundige medewerkers

Snelle en duidelijke afspraken betreft indienen bezwaar WOZ waarde.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.