Reductie WOZ-waarde.

Een reductie van de WOZ-waarde heeft U bereikt, ca 6%. Daarvoor hartelijk dank! Wel de hoop/verwachting gehad, dat iets meer mogelijk was geweest.

Er is slecht opgelet bij aanmaken bezwaar

Ze hebben op hetverkeerde adres de woz waardevermindering aangevraagd. Ipv een oude boerderij van 1880 hebben ze dat op een woonhuis van 2005 aangevraagd. En zelfs op toegevoegd foto's kun je goed zien dat die foto's niet van een huis uit 2005 gaat. Er is wel vermindering van de woz waardevermindering gekregen. Dus de belastingdienst let ook helemaal niet op

Super fijne organisatie

Neemt een hoop uit handen waar een leek geen verstand van heeft.

Hartelijk dank voor bewezen diensten

Hartelijk dank voor bewezen diensten Voor ons een positieve uitslag Vriendelijke groet A Boer 2992sc 40

Juiste beoordeling

Ben verheugd dat verzoek gegrond is verklaard

Zeer tevreden, exact gedaan wat ze beloofden

Previcus krijgt voor elkaar wat mij niet lukt. Het is mij bijv nooit gelukt een foutieve woon-oppervlakte te laten corrigeren bij de gemeente, deze staat nu ook correct in het WOZ-waardeloket.

goed gewerkt/ duidelijk

duidelijk en uitgebreid en goed bezig.

Perfecte combinatie.

Goede communicatie, perfect portaal.

Ondanks mijn cynisme uitermate goed verlopen

Ondanks mijn cynisme en zonder verwachtingen de relatie met preVicus aangegaan. Het is allemaal goed en positief verlopen, ondanks het feit dat ik niet over een pc beschik.

Prima ervaring met Previcus

Goede voorbereiding van omstandigheden en situatie. Hierna was de uitkomst dat het zinvol was om een bezwaar WOZ in te dienen. Previcus heeft dit names mij gedaan met een positief resultaat! Ik ben regelmatig op de hoogte gehouden van acties en vorderingen. Ik ben dan ook zeer tevreden over Previcus.

Picobello

Informatief

Ik vind dat Previcus het goed gedaan�

Ik vind dat Previcus het goed gedaan heeft, de voorlichting was goed (qua tijd etc.). Natuurlijk ook de uitkomst was bevredigend en duidelijke taal.

heel goed zeker na de eerste afmelding�

heel goed zeker na de eerste afmelding van de gemeente toch nog doorgaan en met een goed resultaat bedankt

Prima advies, goed ingeschat met resultaat

Gemakkelijk in te voeren

Goed gehandeld!

Van opname tot verder afwikkeling erg positief ervaren en ik ben ermee geholpen.

Adequaat actie

Na mijn indiening werd er snel geschakeld en binnen korte tijd was het bezwaarschrift ingediend. Gelukkig kreeg ik nu een taxateur uit de regio die wel het verschil kon zien tussen de vergelijkbare woningen. Hierdoor kreeg ik al tijdens het bezoek het gevoel dat het goed ging komen. En jawel hoor met de hulp van Previcus werd ons bezwaar gehonoreerd en leverde het een verlaging op van 13.000 euro. Goed gedaan Previcus.

Werd netjes ge�nformeerd

Werd netjes ge�nformeerd Ook zeer correct geholpen

Top.

Prima en vlotte service .

Geweldig.

In ons land moet men blij zijn met Previcus vastgoed. Dit bedrijf helpt mensen in deze moeilijke tijden om hun lasten te verlichten. Chapeau.

Wij hebben meegedaan

Door ons is via Previcus vastgoed een bezwaar ingediend. En dit heeft een mooi resultaat op geleverd. Met een verlaging van € 16000,--. Waar wij blij mee zijn alsnog bedankt hier voor.

Uitstekend!

Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces, top!

Zorgeloos

Prima, info+eventuele foto's aanleveren en alles wordt voor je geleverd, je hebt er geen omkijken naar. WOZ omlaag gekregen en geld vrij snel terug gehad. Aanrader!

Heldere site en overzichtelijke info

Heldere site en overzichtelijke info. Bedankt voor jullie inzet

Wordt goed op de hoogte gehouden super

perfect

er word goed mee om gegaan en het resutaat is er.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.