Zeer goed geholpen

Zeer goed en alles naar wens gegaan

had ik niet verwacht

het heeft al even geduurd 'had niet verwacht dat het zoveel prozedures in hield was wachter waard nog bedankt

Perfect geholpen

We zijn goed geholpen en heeft ons weinig tijd gekost.

voor de tweede maal zeer positief

goede en toegankelijke informatie; deskundige behandeling

Alleen gegevens en foto's doorgestuurd. Rest wordt geregeld.

Afgezien van aanleveren van gegevens niets hoeven doen. Geweldig.

Een goed resultaat behaalt en waar gemaakt wat in geschat is.

Beoordeeld zijn de aanslagjaren 2021 en 2022. Het bezwaar tegen aanslagjaar 2021 is gegrond verklaart, echter de waarde is onvoldoende bijgesteld en ligt te beoordeling bij de rechtbank. Het bezwaar tegen aanslagjaar 2022 is ngegrond verklaart en de waarde van de woning is aangepast. Gezien de waarde aanpassing van de woning bij de aanslag 2022 geeft de gemeente feitelijk toe dat de waarde van de peiljaren 2020 en 2021 niet goed zijn geweest. Zelf zal ik dit resultaat niet hebben behaald, omdat ik over onvoldoende juridische kennis beschik om de juiste procedure te doorlopen.

Heel goed alles voor mij uitgezocht

Previcus neemt het werk uit handen

Previcus heeft zich ingezet voor ons met een positief resultaat !

Een goede ervaring en gekregen wat was toegezegd.

Zelf al een aantal jaren een bezwaarprocedure tegen de opgelegde gemeentelijke beschikking gestart echter zonder resultaat. Wat mij niet is gelukt is Previcus vastgoed wel gelukt. Prima en bedankt.

In een woord klasse!!

Zonder poeha alles geregeld en met succes een aanrader voor alle huisbezoekers.

Alleen maar positief

Ik ben goed geïnformeerd. Regelmatig op de hoogte gehouden. Positieve uitkomst. Dus alleen maar lof voor deze mensen! Bedankt voor jullie hulp!

Waar ze aan beginnen kom goed

Dit is nu typisch ontzorgen

Naar mijn mening was de OZB te hoog. De zaak in handen van Previcus gegeven. Die heeft alles geruisloos opgelost.

Snelle afhandeling.

Snelle afhandeling

Top service

Super bedankt voor de genomen moeite

Prima gedaan

Mijn hartelijke dank

Ben zeer tevreden over de afwikkeling van het bezeaarschrift

1 mooi

Ik hoef niks te doen, alles word voor je geregeld. En je word via mail met alles op de hoogte gehouden.

Bijzonder fijn om met deze organisatie te werken.

Men werkt heel correct. Men antwoordt direct en de lijnen zijn kort. Aanrader voor iedereen.

Vlotte afhandeling van het dossier

Doelstelling nagekomen zoals beloofd.

Blij met de bemiddeling van Previcus Vastgoed

We hadden nog niet eerder bezwaar gemaakt tegen de hoge vaststelling van de Woz. Dat leek altijd een heel gedoe. En als ik de stukken teruglees na de positieve uitslag van ons bezwaar (yes!) klopt dat ook wel..Previcus neemt een hele hoop werk, papierwinkel en keer op keer toelichting moeten geven uit handen. En hen inschakelen was zo gebeurd. Heel blij dus!

goed bedrijf, vriendelijke medewerkers/sters , communicatie goed

Ze hebben mijn WOZ met 24000 naar beneden gekregen

Niks aan hoeven doen en een WOZ dat 24000 euro naar beneden is gegaan. Afvalstoffen en rioolheffing blijven gelijk zegt de brief naar niet waarom. Ik ben erg benieuwd hoe dit balletje verder rolt. Previcus heel erg bedankt!

Previcus een vasthouder,

Previcus, heeft serieus werk gemaakt van het bezwaarschrift tegen de hoogte van de WOZ met uiteindelijk, in hoger beroep, met een positief resultaat.

een fijne organisatie

vanaf het eerste contact tot het uiteindelijke resultaat zijn wij steeds goed op de hoogte gehouden, met een uiteindelijk positief resultaat.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.