Doen veel voor het volk en geef jullie�

Doen veel voor het volk en geef jullie een dikke 10

Altijd zeer behulpzaam en rechtvaardig.

Altijd zeer behulpzaam en rechtvaardig.

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd, dank

dat zoiets bestaat hield ik niet voor�

dat zoiets bestaat hield ik niet voor mogenlijk als ik de hoofdprijs win dan geef ik een feestje voor Previus vastgoed

Goed geholpen

Het bezwaar is goed afgehandeld en werd goed op de hoogte gehouden van het verloop hiervan

Tevreden

Ik ben tevreden over het verloop van mijn aanvraag, Ik werd steeds op de hoogte gehouden, mijn dank hiervoor.

In het begin wat moeizame communicatie�

In het begin wat moeizame communicatie door ontbrekende informatie. Nadat de gewenste stukken verstuurd waren radiostilte. Wel blij met het positieve eindresultaat, OZB duidelijk te hoog. Dank voor jullie inzet.

Voor mijn bezwaar woz heb ik Previcus ingeschakeld

Voor mijn bezwaar woz heb ik Previcus ingeschakeld, Ik ben erg tevreden over de procedure, het dossier is online in te zien en duidelijk hoe het proces verloopt. Het resultaat: de ozb waarde is verlaagd dankzij Previcus, Bedankt!

Doen wat ze beloven.

Doen wat ze beloven. Voor de tweede keer met succes een bezwaar ingediend.

ontzettend behulpzame en communicatief�

ontzettend behulpzame en communicatief zeer capabele ondersteuning

Ontzorgt, behaalt doelstellingen

na indienen WOZ tot bezwaar tot beschikking WOZ goed en accuraat uitgevoerd

Bezwaar gemaakt WOZ waarde

Bezwaar gemaakt WOZ waarde. Daarbij een positieve uitslag gehad. Daarna een nette mail gehad met uitleg en bijlagen. Helemaal top!

Teruggave

Nadat het in voorgaande jaren niet was gelukt is het dit jaar wel gelukt om mijn WOZ waarde verlaagd te krijgen

Is prima

Is prima. Ga zo door.

Goede service. Duidelijk dossier. Hulpvaardig. En resultaat.

Duidelijke afpsraken die keurig worden�nagekomen

Duidelijke afpsraken die keurig worden nagekomen.Zeer deskundig bedrijf.

previcus vastgoed is een vastgoed�

previcus vastgoed is een vastgoed bedrijf . supper

Fantastisch geholpen.

Fantastisch geholpen.

Super bedrijf

Super bedrijf. Door hun is de woz waarde bijgesteld naar een eerlijker bedrag.

Goed werk verricht

Er is werk verricht waarvoor ikzelf noch tijd, noch deskundigheid in huis had. En met een positief resultaat. Dank daarvoor.

Snelle en correcte behandeling bezwaar.

Zeer snel en correct behandelen van het bezwaar. Zelfs een deskundige laten beoordelen of de reden van het indienen van een bezwaar kans van slagen heeft en dat is goed gelukt. Hiervoor onze grote dank.

Matig, er is totaal geen mondeling overleg geweest tussen Previcus en mij in de procedure taxatie.

Toen ik mij richtte tot Previcus ging het vlot, echter in de taxatie tussen de vastgestelde waarde door SVHW en Previcus is er totaal geen overleg geweest tussen Previcus en mij. Alhoewel Previcus in onderhavig dossier gescoord heeft na een procedure, moet mij van het hart, dat zij toch beter met mij hadden gecommuniceerd over de waarde, want uiteindelijk had zij ingeschat op een WOZ waarde € 475.000, - t.o.v. door SVHW € 635.000, - en uiteindelijk zijn uitgekomen op een waarde van € 610.000, -. Het had op zijn minst toch een mondelinge uitleg en overleg tussen Previcus en mij gerechtvaardigd.

Zeer prettige ervaring

Previcus neemt veel werk uit handen bij het bezwaar maken tegen een WOZ-aanslag. Na het aanleveren van benodigde gegevens, gaat Previcus voortvarend aan de slag, naar tevredenheid.

Prima verzorgd, met resultaat.

Om tegen een gemeente een bezwaarschrift te dienen sta je als burger heel zwak, gemeente keurt zijn eigen vlees, en meestal bij indienen door burgers vang je bot, dat komt doordat de kennis bij burger ontbreekt om succesvol bezwaar aan te tekenen. Groet Jan Meeldijk Klaaswaal.

tevreden

tevreden

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.