Zeer goede ervaring

Uiterst correct en met een zeer bevredigend resultaat

werd goed geholpen zonder gedoe

Geweldig mee geholpen

De correspondentie verloopt duidelijk. Na het indienen van een paar foto's gaat alles ongemerkt. Het resultaat mag er zijn. WOZ Waarde scheelt mij meer dan 30000 euro. Altijd doen!!

Zeer goede communicatie met de klanten.

Houden klanten goed op de hoogte met de vorderingen .

Vakkundig

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn dossier.

Geweldige ondersteuning bij de bezwarenprocedure. Top.

Toen ik me opgaf om de bezwarenprocedure te starten, had ik er niet veel verwachting van, om eerlijk te zijn. Maar tijdens de door u gevolgde procedure waarvan ik op de hoogte werd gehouden, kreeg ik vertrouwen in uw organisatie en zeker zoals nu de afwikkeling tot een positief resultaat heeft geleid ben ik zeer tevreden. Persoonlijk had ik dit niet voor elkaar gekregen. Ik kan dan ook iedereen uw organisatie van harte aanbevelen. Mijn hartelijke dank voor het vele werk dat jullie voor mij hebben gedaan. vr. groet: Jan Hop

Prima dienstverlening

Goede ervaring: duidelijke communicatie en voor mij een positief eindresultaat. Bedankt!

Gewoon goed

Aaaa

Goede en zorgvuldige klantbehandeling

Goede behandeling. Wij dachten na een half jaar niets meer te horen, maar toen kwam alsnog het bericht dat onze aanvraag gehonoreerd was! Mooi werk!

Goed resultaat, prima service!

Ik twijfelde of het zou lukken om de WOZ-waarde van ons huis verlaagd te krijgen omdat ik het jaar daarvoor ook al bezwaar had gemaakt. Toen is de waarde naar beneden bijgesteld, maar dit jaar was die gelijk weer teruggebracht op het oude niveau, terwijl de huizenprijzen dalen. Er is niet zoveel verlaging uit voort gekomen, maar dit geeft mij wel meer een goed gevoel, een gevoel van rechtvaardigheid.

Altijd keurig op de hoogte gehouden en succes geboekt

Zie boven

Zonder veel aan te doen prima resultaat.

Dacht laten we het eens proberen. Al eens eerder geprobeerd toen werd het verworpen. Nu bij Previous goed resultaat. Toppie.

teleurstellende communicatie

Voor de tweede keer op rij (2021 na 2020) heb ik u gevraagd namens mij bezwaar in te dienen. Ik deed dat omdat de gemeente pas in jan 2021 het besluit over 2020 liet weten en daarbij mijn huis had vergeleken met een serie objecten die wat mij betreft wel spoorden. In februari kwam de nieuw aanslag met een heel grote waardestijging binnen veroorzaakt door weer nieuwe objecten. Ik heb u gevraagd te betogen dat men 1) de objecten had moeten hanteren die hebben geleid tot de gecorrigeerde aanslag 2020 en 2) ook had kunnen aanvoeren dat ons qua stijging flink afweek van die van alle vergelijkbare objecten in mijn buurt. U hebt dat niet gedaan, u koos niet voor eenvoudigheid maar voor een heleboel juridische humbug waar ik niet om heb verzocht. U ging zelfs in tegen mijn commentaar over vermeende geluidshinder. Het resultaat van uw betoog is nog steeds een hogere waardestijging van mijn object van 8,7%, hoger dan de buurt had. In februari 2023 zal ik eventueel zelf gaan klagen bij de gemeente.

Opdracht wordt grondig opgepakt.

Goede en duidelijke communicatie, mail mag iets regelmatiger, doordat daar best wel veel tijd tussen zit, vergeet je soms dat dit nog speelt.

Zeer goed bedrijf dat topwerk levert

Ze hebben met succes mijn WOZ waarde met een flink bedrag omlaag gekregen

Ben ontzettend goed geholpen met resultaat ! Ik ben heel goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen .Top wat ze gedaan hebben ! Heel heel hartelijk bedankt .

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de ontwikkeling.

Zeer tevreden met Previcus Vastgoed

Via een kennis kwam ik bij Previcus Vastgoed terecht. Ik wilde altijd een keer de WOZ-waarde van mijn huis toetsen. De contacten met Previcus gingen heel correct en gemakkelijk. Prima informatie en uiteindelijk een verlaging van de waarde. Ik ben zeer tevreden.

Goed, zoals verwacht

Betrokken - serieus opgepakt en snel - kortom tevreden

In goede handen

Volledige uithanden geven van een probleem met een goed resultaat. Dit getuigt van professionaliteit en deskundigheid.

De aanvraag is keurig behandeld. Als er extra informatie nodig was werd uitgelegd waarom dit nodig was. Uiteindelijk is de uitslag positief en is de waarde naar beneden bijgesteld. Wij zijn dik tevreden. Met dank.

Je hebt er zelf geen omkijken meer naar�

Je hebt er zelf geen omkijken meer naar en baat het niet dan schaadt het niet. Zonder enige bemoeienis of kosten is bij mij de OZB waarde verlaagd.

dat het voor je geregeld wordt

dat het allemaal voor je gedaan wordt,

Na het aanmelden en het insturen van de�

Na het aanmelden en het insturen van de gegevens en detail foto�s hebben niet hoeven doen om onze woz waarde te verlagen.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.