zeer goede service

zeer goede service, goede informatie en goed resultaat

Previcus vastgoed doet altijd best om�

Previcus vastgoed doet altijd best om de W.O.Z. waarde op een eerlijke manier voor de burger te regelen.

Woz_waarde

Woz_waarde Geen communicatie ,afspraak voor foto's te maken die nooit gemaakt zijn en dan een schrijven dat we niets hebben aan bezwaar maken,waarom hoe wat?

Mijn woz was te hoog

Mijn woz was te hoog, ze hebben hem kunnen verlagen

Efficiency is uitmuntend.

Efficiency is uitmuntend.

Ben erg tevreden over de geleverde service

Krijg zelfs geld terug,geweldig.mooi voor de kerst gebruiken.

Prima organisatie

Previcus heeft mij goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bezwaarschrift en heeft mij als leek een goed gevoel gegeven hoe zij mijn bezwaarschrift hebben behandeld.

Prima afwikkeling

Ik was bij het voorstel van Previcus om mijn belangen te behartigen aanvankelijk argwanend. Maar ze hebben het voortreffelijk afgehandeld.

Previcus heeft ons een hoop werk uit handen genomen en met succes, want de WOZ waarde is (terecht) verlaagd. Fijne service, alles is door hem geregeld.

Uitermate tevreden

Regelmatige up dates over de voortgang. Goede resultaten en correcte afsluiting van het dossier.

Doen wat ze moeten doen. Nu de gemeenten nog!

Ze hebben al 2 jaar voor ons nut gehad. Jammer dat gemeenten hun werk niet beter doen

Goede communicatie en goed resultaat

Goede communicatie en goed resultaat Regelmatig werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. Het resultaat was mager (5% reductie), maar dat lag aan mijn verwachtingen.

Duidelijke accurate behandeling

Juiste aanpak met goed resultaat

Uitgebreide en serieuze behandeling

Uitgebreide en serieuze behandeling. Sturen een medewerker langs om relevante foto�s te maken ter ondersteuning van het bezwaarschrift. Bezwaarschrift was succesvol.

WOZ waardeverlaging toegekend

Ik heb een positieve uitslag gekregen wat betreft de hoogte van mijn WOZ waarde. Ik vond de informatie duidelijk, maar tussen april en december heb ik niets meer gehoord. Omdat ik de april-email bewaard heb, wist ik dat u bezig was. Ik had een tussenrapportage graag ontvangen.

Kostenloos procederen, waar kan dat nog.

Previcus heeft namens mij een procedure gestart tegen de gemeente waarin ik woon en heeft dit proces gewonnen. Het ging over de woz waarde van mijn woning. Na het sturen van de benodigde informatie is Previcus an de slag gegaan en is de woz waarde verlaagd. Waarom teveel betalen? Ik raad iedereen aan Precicus in de arm te nemen in de strijd tegen een te hoge, toch al vreemde belasting.

Goed uitgezocht en is toch de moeite waard

Goede ervaring met Previcus vastgoed.

Met een houding van "nooit geschoten altijd mis" toch bezwaar aangetekend ,tegen de WOZ waarde via Previcus vastgoed. Daar werd mij duidelijk dat er goed en grondig werk werd gedaan. Ik werd op de hoogte gehouden van de gangen die gelopen moesten worden. Voor mij een goede keuze geweest!!

Kan niet anders zeggen dan top!

Communicatie was super en snel en ze managen verwachtingen enorm goed zodat je weet wanneer je wat kan verwachten. En dat het niet altijd lukt om de woz te verlagen, maar in dit geval een groot succes en de woz is met €70k verlaagd! Topwerk!

Verlaging wij waarde

Voor mij geen enkele moeite en toch is de woz verlaagd door jullie bemoeienis! Bedankt!

Veel revisies gelezen,allemaal zeer�

Veel revisies gelezen,allemaal zeer positief. Ook voor mij 6000 euro verlaging van mijn WOZ waarde. Dat had ik zelf nooit kunnen regelen.Het wordt de volslagen leek op deze moeilijke materie onmogelijk gemaakt. Dank voor Uw bemoeienis

Geheel belangeloos en zaak gewonnen

Geheel belangeloos en zaak gewonnen. Keurige communicatie.

Gedaan wat werd beloofd

Gedaan wat werd beloofd

Duidelijk en keurig

Duidelijk en keurig. Ik hoefde niets te doen. Heb volledige vertrouwen in.

Het eerst contact voelde meteen goed aan.rettig contact.

Prettig contact. Deskundig en behulpzaam. Fijn dat er mensen zijn die dit op adequate manier voor de klant dit kan doen

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.