Blij met de controle en medewerking

Blij met de controle en medewerking

volhardende aanpak van het traject.

Ontlasten en volhardend met resultaat. Goede communicatie en de kwestie wordt echt uit handen genomen en op een goede, deskundige en volhardende wijze met een goed resultaat. Hun eigen expertise is de leidraad in het bureaucratische proces en wordt daarom door mij als zeer positief beoordeeld. Rest mij Previcus te danken voor hun inzet.

Previcus ervaring met WOZ

Alles op tijd en duidelijk gedaan.

Niet verwacht

Niet verwacht, toch beperkte korting gekregen

Prima manier van werken!

Prima manier van werken!

Door de inspanningen van Previcus is de�

Door de inspanningen van Previcus is de WOZ waarde van ons huis flink verlaagd. Ik ben er heel blij mee.

2 x succes

Twee jaar achter elkaar succesvol bezwaar gemaakt tegen de gemeentelijke verhoging van de WOZ , super bedankt

Goede uitkomst WOZ waarde is verlaagd!

Goede uitkomst WOZ waarde is verlaagd!

Ben verlopig tevrede met de beoordeling�

Ben verlopig tevrede met de beoordeling van de firma.

Doen wat ze beloven en goede�

Doen wat ze beloven en goede communicatie!

Omdat jullie zeer goed werk hebben uitgevoerd

Omdat jullie zeer goed werk hebben gedaan ?? En het was plezierig om met jullie inspecteur te werken ( ook al was hij verlaat)

Ze hebben goed werk verricht,houden�

Ze hebben goed werk verricht,houden zich aan de afspraak.

Perfecte service!

Perfecte service! Juiste argumenten gebruikt voor bezwaarschrift

De uitvoering was uitstekend

De uitvoering was uitstekend , de complimenten hiervoor .

Gratis gezorgd voor verlaging OZB

Gratis gezorgd voor verlaging OZB

Goede ervaring gehad

Goede ervaring gehad

Super goed resultaat behaald met�

Super goed resultaat behaald met protest tegen hoge WOZ waarde

Goed werk verricht

Her duurde een lange periode maar uiteindelijk goed bericht dat de WOZ waarde van mijn huis te hoog was.

Een fijne organisatie

een hele fijne organisatie

Goed opgepakt en toch doorzetten voor�

Goed opgepakt en toch doorzetten voor een resultaat terwijl de gemeente het voorstel vantafel veegt.dus tevreden.

Heel blij

Veel tijd & moeite aan gespandeerd met een goed resultaat!

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.