Prima bezwaarschrift opgesteld wat�

Prima bezwaarschrift opgesteld wat heeft geleid tot een lagere WOZ waarde

Ondanks de het heeft zin!minieme verlaging ozb toch�

Ondanks de minieme verlaging ozb toch tevreden

2x een beroep gedaan op Previcus; 2 x uitstekend resultaat met financieel een gunstige ontwikkeling!

zie boven

zie boven

Nemen alle rompslomp uit handen.

Alles is naar verwachting afgehandeld.

Nemen alle rompslomp uit handen.

Alles is naar verwachting afgehandeld.

heb na het hele traject geen omkijken�

heb na het hele traject geen omkijken gehad, met een positief resultaat

Dubbel gevoel

Wel tevreden maar heb enkele keren foto’s moeten aanleveren. Vond dat meer werk dan dat ik vooraf gedacht had.

Dubbel gevoel

Dit had ik eerder moeten weten voor het oude huis van mijn schoonouders waarbij de WOZ-waarde ook veel te hoog werd ingeschat. Zo geweldig dat jullie dit gedaan hebben. Door omstandigheden kom ik hier niet aan toe en heb ook de ervaring niet.

Hun werk heeft geholpen

An excellent service

An excellent service

Er is daadwerkelijk resultaat geboekt

Er is daadwerkelijk resultaat geboekt

Deskundigheid top!

Perfect gedaan wat betreft de WOZ waarde procedure om te komen tot een redelijke taxatie. De deskundigen van Previcus kunnen dat beter dan dat je als prive persoon een procedure start.

Gedaan wat vooraf gezegd werd, ongeacht de uitkomst

Alles keurig opgevolgd en uitgevoerd�

Alles keurig opgevolgd en uitgevoerd waardoor ik een woz belasting vermindering heb gekregen, waarvoor dank.

Goede en effectieve hulp

Goede en effectieve hulp

Goede,professionele service!

Verzoek tot vermindering van de OZW-waarde in 2022 van mijn woning,is prima en deskundig uitgevoerd met een resultaat van 24.000,- vermindering op de aanvankelijke aanslag. Ik kan me daarin goed vinden.

Goed geregeld

Ik geef jullie een 10 omdat jullie deze dossier heel netjes in jullie behandeling genomen hebben. Complimenten voor jullie organisatie!

Goed geregeld

dank voor de accurate en deskundige begeleiding van de bezwaarprocedure

Mijn bezwaar is door jullie snel en goed opgepakt en elke vraag die ik van de gemeente ontving en met jullie deelde werd snel en deskundig beantwoord. Het resultaat is ook bevredigend, aangezien het bezwaar gegrond is verklaard

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.