Een goede ervaring omdat het door u

Een goede ervaring omdat het door u, namens mij, ingediende bezwaar door de gemeente als gegrond verklaard werd. Helaas werd de hoogte van de WOZ-waarde m.i. niet voldoende verlaagd. Ik verwacht dat volgend jaar de huidige verlaging weer ongedaan gemaakt wordt. Dit is in vorige jaren ook het geval geweest. Waarschijnlijk zal ik dan weer een beroep op u doen.

Prima werk gedaan

Prima werk gedaan

WOZ is verlaagd dank hier voor.

Dingen aangehaald waar wij nog niet aan gedacht hadden zoald dicht bij de school en rijksweg in de buurt.

WOZ is verlaagd dank hier voor.

Dingen aangehaald waar wij nog niet aan gedacht hadden zoald dicht bij de school en rijkweg in de buurt.

goed resultaat

goed resultaat

Top service

Volgens afspraak, top service en goede communicatie

Bezwaar WOZ Previcus 2021 en 2022

Previcus is tegen de WOZ-aanslag van 2021 en 2022 in bezwaar gegaan. Voor 2021 leidde dit nav het bezwaarschrift tot een verlaging van nog geen 3% van de WOZ-waarde. Ook Previcus was het hiermee oneens. Er ligt nu een beroepsschrift bij de Rechtbank. Voor 2022 werd wel de waarde ineens na het bezwaarschrift van Previcus verlaagd met ca 13%. Mooi resultaat, nu 2021 nog....

Previcus, beslist een aanrader!

Duidelijke, correcte en zorgvuldige behandeling. Weet er, soms tegen de verwachting in, financieel het nodige uit te slepen. Ander pluspunt is het ontbreken van kosten voor de cli�nt. Goede klantenservice. Beslist de moeite waard voor iedere huiseigenaar. Kortom, een aanrader.

correct en geweldig!

Previcus heeft mij goed geholpen! Ze zoeken alles tot de bodem uit.

correct en geweldig!

Previcus heeft mij goed geholpen! Ze zoeken alles tot de bodem uit.

correct en geweldig!

Previcus heeft mij goed geholpen!

correct en geweldig!

Previcus heeft mij goed geholpen!

Goeie ervaring

Heeft toch wel wat lang geduurd, maar wel een resultaat

Matig

Als ik alles in ogenschouw neem moet ik concluderen dat jullie de gemeente veel geld hebben berekend (€ 666,00) terwijl ik € 15,00 korting krijg op mijn WOZ-aanslag

Super geregeld

Snel geregeld im alles in werking te zetten. En afronding met positief resultaat. WOZ waarde 60k naar beneden bijgesteld door de gemeente.

Super geregeld

Je geeft de nodige informatie en zij doen de rest! Voor ons 2x gedaan met positief resultaat! Aanrader dus!

Werkzaamheden uitgevoerd volgens gemaalte toezeggingen, ongeacht de uitslag

Duidelijke beschrijvingen

Duidelijke beschrijvingen

Komen hun toezegging na

Komen hun toezegging na

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.