Ik ben keurig en succesvol geholpen.

Het duurde even en ik was al bijna vergeten dat ik Previcus had benaderd voor een te hoge WOZ inschatting van de gemeente Dronten. Dit bleek ook zo te zijn. Gemeente had mbv een luchtfoto bedacht dat mijn woonruimte 33 m2 groter was geworden. Het bleek echter een schuur te zijn die onterecht bij de woonruimte werd opgeteld. Alle teveel betaalde kosten komen weer retour en mijn maandlasten gaan uiteraard weer naar beneden. Goed gedaan Previcus!

prima geholpen, uiteindelijk succesvol, niet heel veel communicatie heen en weer, ik werd met wat tegenvragen mbt staat van onderhoud geconfronteerd die ik niet verwacht had, maar dat kwam goed.

Zeer kundige medewerkers met eem meer dan geweldige communicatie naar de clienten

Zeer positief

Zeer positief

WOZ is verlaagd

Argumenten die aangehaald waren zoals school en Rijksweg had ik niet aan gedacht

Terzake Resultaat Geweldig.

PREVICUS Gezocht, Gevonden, Goed, Previcus. Steeds vriendelijk en behulpzaam. Stuurt alle documentaties door, slaat op in persoonlijke sfeer met wachtwoord beveiligd. Volgend jaar weer Previcus. Gemeentes werken onpersoonlijk, traag en ongeïnteresseerd, terwijl zij er voor de burgers zijn en door die burgers betaald worden. En dat gaat niet traag!

Ik ben zeer tevreden met het resultaat

Dit was ons helaas niet gelukt om door de ambtelijke molen heen te komen met alle regeltjes die bedacht zijn om de gewone man het moeilijk te maken, hartelijk dank voor jullie inzet en nog een zalig kerst en nieuwjaar gewenst.

Goede afhandeling!

Adequate afhandeling en zeer tevreden!

vertrouwen en prettig

Verder niets meer toe te voegen.

vertrouwen en prettig

Verder niets meer toe te voegen.

Goed en adequaat afgehandeld!

prima gedaan en vooal doorgaan!

Tot twee keer toe met succes de WOZ�

Tot twee keer toe met succes de WOZ waarde aangevochten, meestal ben je blij zo weinig mogelijk belasting te moeten betalen maar een te lage WOZ waarde heeft ook negatieve effecten. Enig punt waar iets meer aandacht voor zou moeten zijn is iets meer communicatie naar de opdrachtgever toe

Uitstekend werk. Dank!

Uitstekend werk. Dank!

Prima service,correcte afwikkeling!

Deskundige en succesvolle afhandeling van te hoge OZW-aanslag over 2022. Dat het wat lang duurde ligt meer aan de Gemeente Deventer dan aan Previcus.

Prima service,correcte afwikkeling!

2x een beroep gedaan op Previcus; 2x een prima resultaat !!!

zie boven.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.