Prima geregeld

Goede voorlichting en betrokkenheid

Prima geregeld

Goede voorlichting en betrokkenheid

Weinig inspanning, goed resultaat.

Na het aanleveren van gegevens heeft Precarius de juiste argumenten voor het bezwaar samengesteld.

Het gewenste resultaat is bereikt

Het gewenste resultaat, verminderen van de aanslag ozb is bereikt

Goede en adequate afhandeling!

Prima!

Snel opgepakt en goed afgehandeld

Snel opgepakt en goed afgehandeld

vertrouwd en duidelijk

Zie boven

Vertrouwd en duidelijk

Zie boven

T och een kleiner tegenvaller.

Ik had eigenlijk het idee dat er een beter vergelijk zou zijn met de huizen bij mij in de straat zoals huisnr.8 ten opzichte huisnr.24 (536000 /493000.

Prima geïnformeerd en een uitstekend resultaat behaald bij verlaging WOZ waarde

Ik ben goed geïnformeerd over de mogelijkheden om een lagere WOZ waarde te verkrijgen door het aangeven van goede argumenten. Previcus Vastgoed heeft dit bij de gemeente aanhangig gemaakt met een positief resultaat. Hiervoor heb ik zelf niets hoeven te doen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkeling.

Bezwaar WOZ

Bezwaar WOZ heeft geleid tot vermindering van de WOZ

Totaal geen moeite voor de "klant" en de afwikkeling gaat vanzelf

Ik heb alleen de vragenlijst in moeten vullen en kon het verder gewoon los laten. Alles naar tevredenheid geregeld en ook nog eens met resultaat

prima geholpen, uiteindelijk succesvol, niet heel veel communicatie heen en weer, ik werd met wat tegenvragen mbt staat van onderhoud geconfronteerd die ik niet verwacht had, maar dat kwam goed.

In het algemeen positief

Mijn gevoel is dat Previcus uitermate zijn best heeft gedaan om voor mij een zo gunstig mogelijk resultaat te behalen, maarnhet uiteindelijke resultaat vond ik toch wel enigszins teleurstellend. Doelstelling was om de WOZ waarde terug te brengen naar EURO 249.000,00 maar uiteindelijk op EURO 290.000,00 uitgekomen. Ik was van mening dat ik voldoende redenen had zoals de.enorme verkeers en geluidsoverlast ten gevolge dat de bestaande ringweg volledig op de schop is gegaan. En dan nog de aardbevingsschade die ik heb gehad maar inmiddels weer is hersteld. (Ik dacht ook foto's te hadden toegevoegd). Al met al is het woongenot enorm afgenomen. Dat neemt niet wel dat ik aan jullie professionaliteit twijfel.

In het algemeen positief

Het voldoet aan onze verwachtingen

Bezwaarschrift voor de belasting, Eindresultaat : we betalen nu een paar tientjes minder per jaar.

Het voldoet aan onze verwachtingen

Totaal geen moeite voor de "klant" en de afwikkeling gaat vanzelf

netjes geregeld

door het positieve resultaat, zeer tevreden

netjes geregeld

door het positieve resultaat, zeer tevreden

Woz verlaagd, dus missie geslaagd

Previcus doet wat ze beloven. Communicatie verliep vlot en WOZ werd verlaagd. Dus prima service.

Ik ben keurig en succesvol geholpen.

Het duurde even en ik was al bijna vergeten dat ik Previcus had benaderd voor een te hoge WOZ inschatting van de gemeente Dronten. Dit bleek ook zo te zijn. Gemeente had mbv een luchtfoto bedacht dat mijn woonruimte 33 m2 groter was geworden. Het bleek echter een schuur te zijn die onterecht bij de woonruimte werd opgeteld. Alle teveel betaalde kosten komen weer retour en mijn maandlasten gaan uiteraard weer naar beneden. Goed gedaan Previcus!

Ik ben keurig en succesvol geholpen.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.