Ik ben zeer tevreden

Ik ben heel blij met het resultaat zeer creatief werk gedaan

Geweldige uitspraak

Perfecte uitspraak zouden meer mensen moeten doen.

Super geregeld en goed op de hoogte gehouden

Super geregeld en goed op de hoogte gehouden

C

A

Geweldig wat jullie hebben klaar gekregen.

Jullie hebben alles heel duidelijk uitgelegd en zonder veel poespas heel zelfstandig voor mij geregeld. Grote pluim op jullie hoed!!! Harstikke bedankt.

Alles naar verwachting gegaan

Niets te klagen alles ging vanzelf, zelfs de te maken foto's werden op afspraak netjes afgewerkt.

Goede en juiste info

Ik heb de juiste informatie gekregen en er is ook op gewezen dat het uiteindelijke resultaat negatief kon zijn. Ook tussentijds regelmatig geïnformeerd.

Hoefde weinig zelf te doen, gewoon wat gegevens aanreiken en verder niets meer te doen

Previus vatgoed heeft mijn belangen prima behartigd.

Previcus Vatgoed heeft bij de gemeente bewaar gemaakt tegen de Woz-waarde en met succes.

Zeer goede ervaring. Men hoeft er zelf helemaal niets voor te doen en wanneer er dan resultaat is maakt dit de ervaring alleen maar beter. Aanrader.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden altijd

Previcus bedankt

Dankzij Previcus is onze woz waarde flink omlaag gegaan. Fijn dat zij dit gratis voor ons aangepakt hebben. Dat scheelt mooi in allerlei kosten. Het leven is al duur genoeg.

tevreden

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken en zal iedereen aanbevelen om dit ook te overwegen om met jullie in zee te gaan.

WOZ 2022 succesvol verlaagd

WOZ is succesvol verlaagd dankzij Previcus

Is ons goed bevallen een een fijne uit komst

Goede ervaring.

Ze maken er werk van.

Previcus vastgoed doet erg zijn best om jou WOZ waarde naar beneden te krijgen.

Goed geholpen

prima service

Het duurde allemaal een beetje lang, maar dat zal vast normaal zijn bij dit soort processen, er waren wat weinig communicatiemomenten, maar uiteindelijk is alles prima gelukt.

PREVICUS??? Terzake Resultaat Geweldig!

Gezocht, Gevonden, Goed, Previcus, Steeds vriendelijk en behulpzaam. Stuurt documentaties door, slaat dit op in persoonlijke sfeer met wachtwoord beveiligd. Volgend jaar weer Previcus! Gemeentes werken onpersoonlijk, traag en ongeïnteresseerd, terwijl zij er voor ons burgers zijn èn door die burgers betaald worden. En dat gaat niet traag!

Je word zeer goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen .

Ervaring is goed , goed op de hoogte gehouden en duidelijk of het wel of niet evt lukt .

gewelding mijn woz verlaagd

ze zijn echt TOP !!

Vertrouwd en duidelijk.

Zie boven.

alles heel goed afgehandeld

goed op de hoogte gehouden ,wat er gedaan werd

Goede dienstverlening met positief resultaat

De argumenten die vorig jaar van tafel werden geveegd na mijn bezwaar rechtstreeks bij BsGW, zijn dit jaar m.b.v. Previcus serieus opgepakt en wel gehonoreerd. Opgemerkt dient te worden dat BsGW bezwaarmakers ook rechtstreeks benadert om foto's van interieur en aanvullende informatie in te sturen, hetgeen natuurlijk onterecht en onwettig is ivm privacy. Na terugverwijzing van BsGW naar Previcus is onlangs het bezwaar gegrond verklaard en de WOZ waarde met 6% verlaagd.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.