We zijn keurig op de hoogte gehouden met als resultaat ook nog eens een gegronde uitspraak! We willen Previcus Vastgoed dan ook hartelijk bedanken voor hetgeen ze voor ons hebben gedaan.

Uitstekende ervaring met Previcus, nauwgezette afhandeling van bezwaar WOZ

Previcus heeft zich tot het uiterste ingezet om mijn bezwaar tegen de WOZ waarde gegrond te krijgen. Voor 2021 is dit helaas niet gelukt, maar voor 2022 gelukkig wel.

Mijn ervaring met previcus is goed

Wij zijn blij dat het gedeeltelijk gegrond verklaard is.

Het resultaat kan verassend goed uitpakken.

Altijd gedacht dat de gemeente mijn vriend was. Nu is gebleken dat ze wel erg lange vingers hebben. Dit is een goede reden om volgend jaar wanneer zoals voorspeld het o.g. met 3.5% zal krimpen,bij een verhoging weer aan de noodrem te trekken.

goede hulp geboden

Previcus vastgoed heeft mee goed geholpen door: * voor mij de betreffende informatie goed weer te geven * mij tijdens het proces van de benodigde informatie te voorzien * de uitkomst: een positief resultaat.

Prima geregeld en vakkundig behandeld

Goed en vakkundig bedrijf

Bezwaar gegrond en forse verlaging WOZ waarde!

Er wordt veel ervaring uitgestraald en geduld betracht bij onervaren klanten!

Previcus neeemt je alle 'gedoe' uit handen. Tijd voor betere dingen.

Zij pakken het probleem op met degelijk onderzoek, een juridisch rapport aan de gemeente. Met resultaat! Geen onnodige e-mails.

Previcus neemt al het werk uit handen met een positief resultaat!

Nergens naar ook gekeken, tot de aanpassing op de mat viel. Goed gedaan, PreVicus!

heet betekende dat mijn WOZ waarde behoorlijk omlaag ging

Prettig en ervaren bedrijf

Een goed bedrijf die weet waar het mee bezig is, vlotte communicatie, helder. Om blij van te worden.

Lang wachten op resultaat maar top service!

We hebben geprobeerd uit te leggen aan de gemeente waarom onze WOZ waarde niet klopt en dit grondig onderbouwd met informatie over m2, verkoopprijzen omgeving, ligging etc.. De gemeente gaf binnen een half uur al aan dat ze geen aanpassing ging doen aan het bedrag. Zo kwamen we bij Previcus Vastgoed. Zij namen het serieus en gingen ermee aan de slag. Ideaal platform om zaken aan te leveren en alles terug te vinden. Wel bizar dat het 9 maanden duurt voor een uitslag maar dat zal vast de procedure zijn tussen de gemeente en het bezwaar maken. We zijn in ieder geval blij met het resultaat!

De verlaging van de WOZ

Previous heeft een verlaging van de Woz bewerkstelligd. Top gedaan.

Prima geholpen

Zonder problemen en moeilijk doen prima geholpen. Via mailverkeer simpel en snel bezwaar laten aantekenen. En met succes voor de 2e keer op rij. Weliswaar een compromis gesloten maar toch!

Behalve dat het geweldig is dat - deze dienstverlening gratis is verzorgd - heeft het mij geen tijd en energie gekost om uit te zoeken hoe ik dit zou moeten aanpakken. (Kans was groot geweest dat ik het had laten zitten...) - en mogelijk ook kleinere kans op resultaat als ik het wel zelf had gedaan! - ik vind het eerlijker en rechtvaardiger dat Gemeentes hierop worden aangesproken en de gevolgen van WOZ verhoging niet bij de burger worden neergelegd. Vanwege mijn tevredenheid had ik toevallig vandaag al iemand jullie gegevens doorgegeven voor mogelijk komend jaar.

Geen gedoe maar goed werk

Tweede keer gebruik gemaakt van Previous en twee keer zeer goede ervaring gehad. Zeer aan te bevelen dus!!

Perfecte service!

Previcus ontzorgt je volledig met materie waar ze alles vanaf weten. Het doel van het bezwaar wordt bereikt en er wordt duidelijk gecommuniceerd.

Perfect, zelf helaas niet :-(

goed werk verricht.

Ben zeer tevreden zeker door de gustige uitslag.

Zeer goed om te doen. Alleen al om het willekeurig van de politiek te laten zien !

Een rechtvaardige behandeling van mensen om de politiek te laten zien dat ambtenaren er zijn voor de burgers en niet andersom en niet langer hun riante salaris krijgen en er niets voor hoeven te doen. Niet langer hun stropdas tussen hun bureau la om niet achterover te vallen maar werken!

Mijn goede ervaring de bemiddeling van Previcus vastgoed

Previcus vastgoed heeft namens mij een bezwaarschrift ingediend ivm de waarde bepaling van mijn woning. Het was steeds duidelijk welke gegevens ik moest inbrengen en met behulp daarvan heeft Pevicus vastgoed een positief resultaat voor mij weten te behalen.

Jullie hebben goed je best gedaan.

Ik ben zeer tevreden met het resultaat .zo word de gemeente weer eens goed op de vingers getikt.

zeer goed

Alles word voor 100% uitgevoerd snel en correct

Gedegen en succesvolle procedure

Het is de derde keer dat ik gebruik maak van de diensten van Previcus vastgoed. Ook in de toekomst zak ik gebruik maken van deze service als dat nodig is, i.c. een te hoge WOZ-waarde.

Uitstekende en serieuze service

Vakkundig wordt er bezwaar gemaakt en er wordt echt meegedacht. Dus niet zelf bezwaar maken, maar aan Previcus over laten.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.