WOZ met � 58.000,- verlaagd.

In 2021 werd ons bezwaar door de gemeente niet gehonoreerd. Idem 2022. Daarna Previcus ingeschakeld. Resultaat WOZ van �495.000,- verlaagd naar �437.000 (�58.000,-!!). Dat scheelt aanzienlijk in gemeentelijke heffingen, maar tikt ook door in bijv. de inkomstenbelasting.

Niets teveel beloofd

Het bezwaar is opgemaakt en ingediend met als resultaat een bijstelling van de WOZ waarde.

Je wordt op de hoogte gehouden van de stand van zaken ben zeer tevreden over het resultaat

Netjes, en met succes afgehandeld.

Hebben met behulp van gegeven informatie en geüploade foto’s met succes bezwaar aangetekend. Duurt door de gemeente wel lang maar het bezwaar is bij Previcus Vastgoed in goede handen.

Heeft alles goed uitgezocht.

Kan Previcu vastgoed aanbevele.

goed geregeld

De gemeente Goes moest na bemiddeling van Previcus hun wozbelasting aanpassen in ons voordeel. De gemeente lijkt hun wozbelasting gewoon te gissen, zonder echt te kijken (taxeren) wat de waarde van het huis is. De gemeente was nu wel opeens in de gelegenheid om ons huis te taxeren. Een eerlijker beeld dus.

Goed en daadkrachtig

Goede service en duidelijke reacties. Wordt goed op de hoogte gehouden.

Doorbreek de gemeentelijke drang om te verhogen

Doorbreek de gemeentelijke drang om te verhogen

aangemeld en verder geen omkijken

aangemeld en verder geen omkijken

betrouwbaar,deskundig en volhardend,

zeer goed.

belofte nagekomen

na een aantal keer aandringen toch besloten bezwaar aan te laten tekenen tegen de WOZ. en dat blijkt succesvol te zijn verlopen. waarvoor dank

Doen wat er wordt belooft met een fantastisch resultaat.

Zo stug en moeilijk als de gemeente handelt, zo gemakkelijk en moeiteloos gaat het proces bij Previcus Vastgoed.

proffessioneel

positieve uitslag

Zeer efficiënt afgehandeld.

Zeer positieve ervaringen door efficiënte afhandeling.

Previcus is voor iedereen een pre met een (te) hoge WOZ- waarde.

Previcus vastgoed gaat zeer grondig en op de achtergrond aan het werk om de WOZ-waarde verlaagd te krijgen. Ik was zeer verrast dat dit goed gelukt is.

resultaat behaald

goed opgepakt

Prima communicatie, duidelijk inzicht in werkzaamheden

Prettige communicatie en duidelijke uitleg

goed werk vericht

dik tevreden over jullie werk. toppie

ben zeer tevreden over aanpak en het resultaat

idem

Previcus heeft onze WPOZ waarde met succes aangevochten

In eerste instantie werd het bezwaar niet gegrond verklaard maar na aantekenen van beroep heeft Previcus de WOZ waarde van onze woning opnieuw omlaag gekregen. Dat heeft Previcus enkele jaren geleden ook al eens met succes gedaan.

Uitstekend geholpen.

Het bezwaarschrift zat goed in elkaar.

Zeer goede ervaring i

Ik heb het ervaren als zeer goed ik hoop dat onze gemeente het allemaal beter gaat doen en geen natte vingerwerk meer gebruikt

Alles goed geregeld

Snelle reactie en goed resultaat

WOZ van 146.000 naar 133.000

Correcte afhandeling

Het schijnt dit jaar voor het eerst gelukt te zijn om mijn WOZ waarde omlaag te krijgen. Ik schrijf schijnt want over 5 weken hoor ik meer en zien is geloven. Maar ik ben tevreden met de wijze waarop in geïnformeerd ben en wat nu het positieve resultaat schijnt te zijn.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.