Briljant

Simpelweg in een woord Super:gemakkelijk te bereiken, zonder veel inspanningen wordt door dit bedrijf een optimaal resultaat bereikt

Effici�nt en effectief

Wij wilden bezwaar maken tegen de woz waarde van onze vakantiehuisjes maar zelf weinig tijd en ook niet bereid om daar veel geld aan uit te geven. Previcius neemt je alle werk uit handen. Met relatief weinig inspanning aan onze kant hebben ze een mooi resultaat behaald. En het kostte ons niets. Snelle en prettige communicatie. Altijd online inzage in je eigen dossier.

Zeer professioneel, klantvriendelijk bedrijf.

zie bovenstaande

Vooruitstrevende gedachte

Professionele aanpak van een belangrijke zaak in Nederland:het herwaarderen en beoordelen van willekeurige zaken in dit land die de Overheid graag stilletjes ziet doorlopen.De overheid genereert veel geld van inwoners die al te veel gestraft worden door deze graaiers!!

Volhardend naar het doel en uiteindelijk bereikt.

Na het verstrijken van meer dan een jaar lukte het uiteindelijk om op basis van argumenten de WOZ-waarde aanzienlijk aangepast te krijgen. Duidelijkheid via een eigen omgeving binnen de site, waardoor iedere stap inzichtelijk was. Een persoonlijke schouwing ter voorbereiding op de uiteindelijke zitting. Lof en een duidelijk signaal richting gemeente !

Boven verwachting

Het is even werk om alle benodigde gegevens aan te leveren, maar het is de moeite waard. Uiteindelijk resulteert het bezwaar in een aanzienlijke verlaging van de WOZ-waarde. Previcus Vastgoed heeft, voor mij zelfs kosteloos, uitstekend werk verricht.

Zeer tevreden!

Previcus Vastgoed beveel ik aan iedereen aan. Ik heb een gesprek thuis gehad. Daarna had ik er geen omkijken meer naar. Ik kreeg alle info gewoon per mail en het bezwaar is gegrond verklaard!

Geweldig bedrijf.

Ik adviseer dit bedrijf Previcus aan iedereen die het horen wil. Ze gaan door en halen er alles uit wat er uit te halen is. Fantastisch en klantvriendelijk bedrijf.

previcus vastgoed voortreffelijk,uitrmuntend

prima behandeling afspraken nagekomen goede afwikkeling

huis onroerendgoed belasting

ben goed tevreden wat ze voor mij gedaan hebben nog bedankt gr toon

Goed en accuraat werk geleverd

Duidelijke uitleg en een goede mededelings verantwoording

Leveren goed werk,doen wat ze zeggen.

Previcus heeft voor mij de woz van verschillende panden kunnen verlagen.Aanbevelingswaardig.

Boxmeerse OZB jarenlang 30% te hoog

Persoonlijk twee keer bezwaar gemaakt , afgewezen op vormfouten. Door Previcus twee keer bezwaar gemaakt en in totaal met 20% verlaagd. Het laatste bezwaar ging vergezeld van een taxatie rapport . Eindelijk rechtvaardigheid afgedwongen door een kundig bureau.

WOZ waarde aangepast aan de norm van de WOZ van de andere appartementen in het gebouw.

Uitstekend. Zonder enig terugkoppeling of vragen de zaak keurig afgerond. Beetje zonde van het geld dat de gemeente Woerden door haar interne miscommunicatie betreffende vaststelling WOZ in wezen haar ingezetenen op kosten jaagt. WOZ waarde met verlaging van � 20,000.00 nu conform omgeving. Uitstekend gedaan. Van harte aan te bevelen

Alles verliep zoals verwacht

Tevreden

Ben zeer tevreden over de afhandeling. Zij zijn na de afwijzing van de gemeente doorgestoten met goed resultaat to gevolg. 10 % van de woz waarde af.

U hebt voortreffelijk werk geleverd!

Wij zijn zodanig geholpen dat we nu zeer tevreden zijn met de waarde van onze woning.

Perfecte Afhandeling van gedane toezeggingen.

De titel spreekt voor zich lijkt mij ! Inmiddels twee maal van hun diensten gebruik gemaakt naar volle tevredenheid.

Zeer goed geholpen.

Wij werden goed op de hoogte gehouden v.w.b. de ontwikkelingen en het resultaat was naar tevredenheid.

ik ben zeer tevreden over previcus vastgoed

Previcus Vastgoed heeft voor mij de waarde van mijn huis aanzienlijk lager geschat dan de gemeente eersel. Deze zaak heeft zij gewonnen. Ik ben hier bijzonder tevreden over en waardeer de professionaliteit waarmee zij te werk zijn gegaan.

Bezwaarschrift WOZ-waarde

Op snelle en adequate wijze goede resultaten behaald.

Onderzoek WOZ waarde.

Previus Vastgoed heeft de WOZ waarde van ons huis onderzocht en geconstateerd dat deze volgens hen te hoog zou zijn. Zij hebben dit aangekaart bij de gemeente en deze heeft het bezwaar als gegrond verklaard. Inmiddels heeft de gemeente ons hierover ingelicht en heeft zij de WOZ waarde aangepast. Previus Vastgoed heeft ons hiermee uitstekend geholpen. We kunnen een ieder aanraden zijn WOZ nog eens kritisch te bekijken en bij twijfel via Previus Vastgoed dit te laten onderzoeken.

prima service en positieve afwikkeling

Na het invullen van het aanvraagformulier verzorgde Previctus verder de gehele bezwaarprocedure OZB met een zeer positief resultaat. Super geregeld dus.

Als voorheen, prima geregeld.

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Previcus onze belangen heeft behartigd. Zowel ten aanzien van het resultaat, WOZ werd, na bezwaar, zelfs lager vastgesteld dan wij hadden voorgesteld als de informatie omtrent de voortgang.

WOZ vermindering 2014

Ik kwam Previcus Vastgoed tegen op het Internet en werd getriggerd. In eerste instantie was ik benieuwd over de methode die gevolg zou worden te meer omdat er geen kosten mee gemoeid zouden zijn. Ik stond sceptisch t.a.v. het resultaat en besloot niet mee te doen. Toen PV toch contact met mij opnam was ik verbaasd waardoor. Oorzaak, ik had een veld aangeklikt waarmee de opdracht bevestigd werd en zij hadden reeds contact met mijn Gemeente met kosten voor mij bij annulering. Uiteindelijk zonder ook maar verder iets te doen kreeg ik na enige tijd bericht dat de Gemeente het eens was met de door hen voorgestelde vermindering. Inmiddels hebben die een terugstorting uitgevoerd. En dat was geen straf, erg goed werk van Previcus Vastgoed! Mijn dank aan hen.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.