Tevredenheid!

Gebruik maken van Previcus spaart een hoop ergernis en werk! Wat betreft de ergernis heeft dit betrekking op de lakse handelswijze van de gemeente!

jullie hebben goed jullie best gedaan voor mij

5 sterren zijn hier op zijn plaats

Soepele en correcte afhandeling Maken waar wat ze beloven

Prettige samenwerking

Prettige samenwerking en een goed resultaat

zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden hoe previcus vastgoed ons heeft geholpen toen onze woz waarde van ons huis veel te hoog was. Veel waardering daarvoor

5 STERREN ZEGT AL GENOEG............KLASSE!!!!!!

Vertrouwd en directe betrouwbare. informatie

Het is zeer goed

Wij zijn heel erg tevreden en zijn er erg blij mee.

vasthoudend , kennis van zaken, met weinig info veel bereiken

vasthoudend , kennis van zaken, met weinig info veel bereiken

Bezwaar WOZ

Goede ervaring met Previcus. No cure no pay. Ik denk dat dit een manier van zaken doen is die past in deze tijd. Succes!!!

betrouwbaar bedrijf

Over het jaar 2013 via Previcus bezwaar gemaakt tegen de Woz. Hetgeen beloofd wordt door Previcus wordt correct nagekomen: tussentijdse melding van voortgang, kostenverloop via gemeente en de afhandeling.

Eenrichtingscommunicatie

WOZ : 235.000 Bezwaar : 193.000 Verschil : 42.000 Bezwaar afgewezen. Previcus Vatsgoed (zonder overleg) AKKOORD !!! Wordt dus voor je besloten.

Uitstekend gedaan!

Previcus Vastgoed heeft bij mij 2 maal uitstekend werk gedaan en zeer succesvol Dit geldt eveneens voor mijn overbuurman

doen wat ze zeggen

Previcus Vastgoed doet wat ze zegt ,wij regelen alles en het kost niets. Ik heb 2x met succes bezwaar gemaakt en 2x gelijk gekregen ,het kostte me niets, het leverde alleen op. Previcus krijgt de proceskosten vergoed en ik het voordeeltje van een lagere onroerend goed belasting. Het enige wat je hoeft te doen is de nodige informatie te verschaffen en te wachten op resultaat. Mijn advies is GEWOON DOEN!!!

bezwaar OWBZ waarde

perfect afgewerkt

Voorzover wij er zicht op hebben gehad is het zeer goed gegaan.

De zaken die we zelf ook hadden aangedragen - in het verleden - zijn ook in het bezwaar van Previcus Vastgoed gebruikt. Vorige keren werd het door de gemeente min of meer weggezet als zijnde niet ter zake doend maar nu - iets anders omschreven weliswaar - blijkbaar wel degelijk van toepassing.

Zorgeloos afgerond

Het hele proces is adequaat gevoerd. Zelf heb ik niets hoeven te doen en �.. kosteloos!

Besparing zonder enig risico

Ik stuur standaard ieder jaar mijn WOZ beschikking door naar Previcus. Ieder jaar weer wordt de beschikking weer serieus beoordeeld en indien nodig bezwaar aangetekend. Dit heeft al meerdere malen een leuke vermindering van de beschikking opgeleverd. Previcus doet gaat daarbij de onderhandeling met de gemeente niet uit de weg. Zo werd een eerste verlagingsvoorstel van de gemeente afgeslagen, wat na argumentatie door Previcus leide tot een nog lagere WOZ beschikking. Dank zij Previcus heb ik lagere belasting- en heffingen aanslagen. Dit helemaal risico- en kostenloos aangezien Previcus de kosten op de gemeente kan verhalen.

Duidelijk en doorpakken

Zonder poespas en op de juiste momenten de juiste informatie op een duidelijke manier verschaffen.

Tot nu toe zeer tevreden

ze hebben ons goed geholpen en ook persoonlijk

uitstekend geen tegenvalers

uitstekend goed afgewerkt

geholpen

Ik ben goed geholpen wel enkele kleine kanttekeningen. De tegenargumenten waren niet geheel juist om de WOZ waarde naar beneden te halen. Dit had beter gekund, toch tevreden over de voortgang.

Snelle en adequate advisering!!!

Na aanvraag snel en adequaat afgehandeld advies!! Voor iedereen aan te bevelen!!

goed maar langzaam

Goede en snelle opvolging vanuit leverancier. Echter erg traag tot uiteindelijke conclusie. Is dit gemeente apeldoorn of?? Verder heeft het me sowieso geld bespaard. Dus top!!

Prima!

Via het grote aanbod op internet Previcus geselecteerd voor mijn WOZ bezwaar, omdat de beoordelingen mij afspraken. Goede keus: alles werd uit handen genomen, en zoals beloofd geen kosten voor ons. Resultaat was ook positief, aan te bevelen!

Prima service en........ kostenloos !

Previcus heeft voor mij 2x beroep aangetekend tegen de naar mijn mening te hoge WOZ waarde 2011 en 2012. Door de inzet van Previcus is de WOZ waarde 2 keer aangepast. In totaal werd de WOZ waarde met ca. 20% verminderd. Prima resultaat!

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.