Previcus vecht voor je!

Previcus heeft voor ons zijn best gedaan met resultaat.

Komen alle afspraken perfect na

Prima werk

Prima werk. Uitslag heeft wel lang op zich laten wachten.

Bezwaar WOZ door Previcus suksesvol afgerond.

Mijn WOZ waarde vond ik te hoog, en heb Previcus vastgoed ingeschakeld. En die hebben het goed naar beneden gebracht, HEELGOED. En daar zijn wij heel erg blij mee.

Dank zij Previcus zonder stress een aanvaardbare WOZ Waarde.

Zelf kreeg ik de waarde niet naar beneden. Dat voelde oneerlijk. In deze tijd van op en aanbouw van oude huizen, hield de gemeente daar onvoldoende rekening mee. als je een en zestig jaar in hetzelfde huis woont word er zeker minder gedaan dan wanneer het enige keren van eigenaar wisselt. Ik ben blij met de 30.000 euro die het huis naar beneden gegaan is. Tenslotte moet de gemeente zijn werk goed doen.

Probleemloze afwikkeling

Het verlagen van de WOZ waarde is gelukt en er geen omkijken meer aan gehad na het invullen van het formulier van Previcus.

Prima contact, professioneel weergave van het resultaat

Na het aanmelden en opsturen van de gegevens van ons huis en de daarbij vermelde omstandigheden, heeft Previcus dusdanig gehandeld dat er uiteindelijk een voor ons gunstig resultaat uitkwam. Dank daarvoor.

Het resultaat is bescheiiden. MAAR IK BEN TEVREDEN.

Ik ben echt heel tevreden!

Jullie hebben een gedegen onderzoek uitgevoerd!

Alles goed en duidelijk en helder omschreven .

Goed werk geleverd

Heel goed

Goed onderbouwd en een redelijk resultaat

geweldig

een goede briefwisseling per mail.

eenvoudig om kontakt mee te hebben

maken een serieus stuk werk van mijn vraag

De WOZ terecht naar beneden gekregen

De WOZ terecht naar beneden gekregen

Zorgvrij

Als je de weg niet weet is dit een prettige manier.

Duidelijke uitleg en afspraken

Duidelijke uitleg en afspraken

Zeer effectief en vasthoudend

Previcus heeft de zaak aangepakt, goed onderbouwd, geen genoegen genomen met de uitslag en bezwaar gemaakt, met succes. We zijn zeer tevreden.

Geweldig gewerkt

Ook dat U het helemaal afmaakt. En dan duidelijk laat weten dat je niets meer zelf hoeft te doen Dank U wel!!!!

fantastisch!

Professionele aanpak, alles duidelijk vanaf het begin. Tijdens telefonisch contact werd mij geduldig de hele procedure van hetbezwaar aan mij uitgelegd. Ik beveel Previcus zeker aan, indien u bezwaar tegen uw WOZ aanslag gaat maken.

Hekdere communicatie

Vooortdurend op de hoogte gehouden tijdens proces

Houden je goed op de hoogte van het verloop van je zaak.

duidelijke berichtgevingen

Goed resultaat behaald met duidelijke�

Goed resultaat behaald met duidelijke onderbouwing.

U heeft mij netjes geholpen om bezwaar�

U heeft mij netjes geholpen om bezwaar aan te tekenen tegen de veel te hoge WOZ aan slag, top hoor.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.