No-nonsense, Resultaat gericht bedrijf

Nu voor het tweede jaar op zeer professionele wijze en zonder poespas geholpen met het aanvechten van de WOZ waarde. Uitkomst weer bevredigend zonder dat ik verder iets heb ondernomen. Dank

Wat gebeurd er met het teveel betaald bedrag van de WOZ waarde

Jullie zijn een prima bedrijf het bezwaar is gehonoreerd maar nu is het belangrijk dat jullie de mensen blijven volgen of de gemeente ook het te veel betaald bedrag terug storten .

het was de eerste ervaring en met succes.

Ik heb, toen ik het bericht ergens las, de gok genomen om maar eens protest te laten aantekenen, tegen de onroerend goed belasting. En met succes want er is een subtanti�le verlaging uitgerold. Dus ik ben zeer tevreden.

Helemaal mee eens

Ik kan jullie aan iedereen aanraden. Ik ben zeer tevreden.

Goede bermiddeling

Door Uw bemiddeling kreeg ik een zeer klein bedrag terug gestort. Mijn huisje werd echter wel heel laag getaxeerd en dat is toch niet de bedoeling dacht ik. Toch erg bedankt voort Uw bemiddeling in deze, dat was erg prettig..

Geeft mooi tegengas aan te hoge Gemeentelijke aaanslagen .

Geeft mooi tegengas aan te hoge Gemeentelijke aanslagen .

Geweldig en zeer blij met het resultaat

Bezwaar ingediend voor WOZ en bezwaar is toegekend en met een bedrag van � 37.000,00 verlaagd. Bedankt Previcus Vastgoed !!!

Hebben mij prima geholpen

Hebben mij prima geholpen . Maak zeker weer gebruik van deze dienst mocht dit in de toekomst nodig zijn. Je kunt de voortgang volgen op de site via wachtwoord naar persoonlijke pagina.

Goed en correct

Met goed resultaat afgehandelt, had iets meer verwacht.

Ik heb het allemaal zeer positief ervaren met een goede afloop.

De manier waarop het is gegaan ben ik zeer te spreken. Er is tijd nog moeite niet te veel geweest.daarvoor ik ze hartelijk danken. Gr. Antoon

Resultaat gericht

Strakke en duidelijke aanpak. Neemt een hoop werk uit handen in vergelijking met eigen bezwaar procedures.

Beoordeling behandeling bezwaarschrift WOZ waarde

Een prettig en correct telefonisch contact, alsmede een prima resultaat inzake het bezwaarschrift tegen de OZB waarde.

Prettig

Uitstekende service en dienstverlening.

werd heel goed en correct geholpen, en er zelf weinig voor moeten doen

Zeer correct bedrijf met de goede mensen

Bezwaar WOZ previcious

Goed op de hoogte gehouden van de voortgang, echter helaas met tegenvallend resultaat.

Zoals afgesproken.

Geheel naar wens professioneel zonder verplichtingen is onze zaak naar verwachting afgehandeld, een volgende keer zullen we zeker weergebruik maken van Previcus Vastgoed.

dik tevreden

Zonder moeite mijnerzijds is mijn WOZ-waarde behoorlijk verlaagd. Daar mag Previcus best wat aan verdienen.

een zeer goed bedrijf ze halen er uit wat er inzit bij de gemeente bedankt

bij deze raad ik iedereen aan om Previcus vastgoed met in zee tegaan voor de woz waarde van u gemeente .ben zeer tevreden.

tevreden over afhandeling

goed en voor herhaling vatbaar

Niet voor niets ondernemer van het jaar!

Snel en adequaat. No nonsense.

deskundig

vlekkeloze afwikkeling

ik had het zelf niet beter kunnen doen

correct behandeld

Resultaat overtrof onze verwachting, als U van mening verschilt met Uw gemeente over de WOZ waarde van Uw woning dan beveel ik Previcus Vastgoed ten zeerste aan.

Goed resultaat. Weinig terug koppeling

Via internet alles aangeleverd en zij hebben het verder geregeld met positief resultaat. Wel miste ik soms een terug koppeling over de actuele staat van het bezwaar.

Perfect WOZ.

Naar tevredenheid behandeld door Previcus Vastgoed.

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.